Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op! Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

ONTDEK HET LEVEN IN DE REGENBOOGBUURT
Welkom in de Regenboogbuurt, waar deze charmante levensloopbestendige woning op je wacht! Perfect voor wie het gemak van gelijkvloers wonen zoekt, met alle voorzieningen binnen handbereik. Geniet van de rustige ligging aan een knus hofje, de ruime slaapkamers, en het comfort van een moderne keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Laat je verrassen door de prachtige indeling en de onderhoudsarme tuin waar je heerlijk kunt ontspannen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Fraaie ligging aan een charmant hofje: De woning heeft een rustige en charmante ligging aan de voorzijde, waardoor je volop kunt genieten van privacy en rust.
- Moderne woonkamer: Binnenkomend in de hal vind je de toegang tot de eerste verdieping, meterkast en de lichte woonkamer met een fraaie laminaatvloer en strak gestucte wanden, die een moderne en frisse uitstraling bieden.
- Complete keuken: De keuken aan de achterzijde is gesloten en voorzien van een 4-pits inductieplaat, ingebouwde koel-/vriescombinatie, afzuigkap, vaatwasser en combi magnetron. Hier is koken een feestje!
- Levensloopbestendig comfort: Grenzend aan de keuken vind je de slaapkamer, ideaal voor levensloopbestendig wonen. De slaapkamer heeft een badkamer en suite met een wastafelmeubel en douche.
- Ruime eerste verdieping: De eerste verdieping biedt twee slaapkamers. De kamer aan de achterzijde is ingericht als studio, met een pantry en toegang tot een zonnig dakterras op het noordoosten. Tevens vind je hier een bergkast met een nieuwe CV-ketel (2023).
- Knusse, onderhoudsarme achtertuin: De kleine, maar gezellige achtertuin ligt op het noordoosten en is onderhoudsarm. Er is een berging voor al je spullen en een laag hekje dat zorgt voor een open uitstraling. Supermarkt en bushalte bevinden zich op loopafstand.

EEN WARM EN WELKOM THUIS
Stel je voor, je stapt binnen in een huis dat direct aanvoelt als thuis. De hal verwelkomt je met toegang tot de eerste verdieping, de meterkast en de lichte woonkamer. Hier vloeit de laminaatvloer en harmonieus samen met de gestucte wanden en creëer je moeiteloos een gezellige woonsfeer. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek waar je kunt ontspannen na een lange dag.

Vanuit de woonkamer heb je direct toegang tot de slaapkamer, wat ideaal is voor levensloopbestendig wonen. De aangrenzende badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een ruime douche; hier begin je elke dag fris en fruitig.

De keuken, gelegen aan de achterzijde van de woning, is een droom voor iedere kookliefhebber. Uitgerust met een 4-pits inductieplaat, ingebouwde koelvriescombinatie, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron, maakt het elke maaltijd bereiden een waar genoegen.

De achtertuin is klein maar fijn en onderhoudsarm. Hier geniet je van de zon terwijl je omringd bent door groen zonder dat je veel onderhoud hoeft te plegen. Een berging biedt voldoende opbergruimte voor fietsen en andere spullen. Het lage hekje aan de grens met de stoep zorgt voor een open en toegankelijke uitstraling. Op loopafstand vind je een supermarkt en een bushalte, wat het dagelijks leven makkelijk en comfortabel maakt.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en sany broyeur. De kamer aan de achterzijde is slim ingericht als woonkamer met een pantry, perfect voor gasten of oudere kinderen die wat meer onafhankelijkheid zoeken. Deze kamer biedt tevens toegang tot een zonnig dakterras op het noordoosten, waar je heerlijk kunt genieten van de ochtendzon. Bovendien is er een handige bergkast met een nieuwe hybride CV-ketel (2023).

UNIEKE KENMERKEN

De woning heeft een energielabel B, wat betekent dat het goed geïsoleerd is en dat je kunt profiteren van lagere energiekosten. De ligging van de tuin en het dakterras op het noordoosten zorgen ervoor dat je de hele ochtend kunt genieten van de zon. 

IN HET KORT
- Rustige ligging aan een charmant hofje
- Per jaar betaal je €150,- aan kosten voor het mandelige terrein.
- Lichte woonkamer met laminaatvloer en gestucte wanden
- Moderne, complete keuken met diverse inbouwapparatuur
- Levensloopbestendige slaapkamer met badkamer en suite
- Twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan één met studio en pantry
- Twee badkamers, waarvan één op de begane grond
- Zonnig dakterras op het noord oosten
- Knusse, onderhoudsarme achtertuin
- Energielabel B
- Nieuwe CV-ketel (2023)
- Supermarkt en bushalte op loopafstand

Wil jij deze woning met eigen ogen zien? Plan direct een bezichtiging via onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 106

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 106

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere