Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN OASE VAN RUST VOOR JONGE GEZINNEN IN DE BLOEMENBUURT
Welkom in je nieuwe droomhuis! Deze prachtige woning in de sfeervolle Bloemenbuurt biedt alles wat je als jong gezin maar kunt wensen. Met een erker die zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, een moderne open keuken, en een goed onderhouden achtertuin op het zuidoosten, is dit huis een echt juweeltje. De woning is bovendien voorzien van maar liefst 12 zonnepanelen, wat betekent dat je ook nog eens duurzaam en energiezuinig woont. Lees snel verder en ontdek alle unieke details van dit huis.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Tuingerichte woonkamer met erker: Een bijzondere woonkamer met een erker aan de zijkant, wat zorgt voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht op het naastgelegen Meridiaanpark. De ruimte is perfect voor een grote eettafel en is voorzien van een fraaie lamelparketvloer en strakke wanden.
- Luxe open keuken (2018): Deze moderne keuken is uitgerust met alle denkbare gemakken zoals een vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, 2 combi-magnetrons, ingebouwde koel/vriescombinatie, Quooker en ingebouwde hue verlichting. De keuken is in rechte opstelling tegen beide wanden geplaatst en biedt meer dan voldoende werk- en bergruimte.
- Ruime en onderhoudsvriendelijke achtertuin: De achtertuin ligt op het zuidoosten en is dankzij de hoekligging en extra aangekochte grond erg breed. Je geniet hier van veel privacy. De tuin is voorzien van bestrating, grind, beplanting, buitenkraan, buitenverlichting, 220v aansluiting in zowel de voor- als achtertuin en een zonnescherm. Er is ook een vrijstaande stenen schuur met vliering aanwezig.
- 1e etage: Drie slaapkamers en nette badkamer: Op de eerste verdieping vind je een overloop met toegang tot drie slaapkamers, allemaal voorzien van laminaat. De badkamer is netjes en beschikt over een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel, raam voor natuurlijke ventilatie en een toilet.
- 2e etage met ruime overloop en zolderkamer: De tweede verdieping bereik je via een vaste trap. Hier bevindt zich een ruime overloop met bergruimte, wasmachine- en drogeropstelling en de CV-ketel (Nefit combiketel 2007). De zolderkamer heeft zowel een dakraam als een zijraam en knieschotten voor extra opbergruimte. Daarnaast is er een bergvliering die extra opslagmogelijkheden biedt.
- Energielabel A en 12 zonnepanelen: Deze woning is niet alleen mooi en praktisch, maar ook duurzaam en energiezuinig dankzij het energielabel A en maar liefst 12 zonnepanelen.

INDELING
Welkom Thuis: Een Rondleiding door Uw Nieuwe Woning
Stap binnen in de tuingerichte woonkamer en ervaar de warmte en gezelligheid. De unieke erker zorgt voor overvloedig natuurlijk licht en een adembenemend uitzicht op het Meridiaanpark. De lamelparketvloer en strakke wanden geven de ruimte een moderne uitstraling. De extra breedte biedt plaats voor een grote eettafel, ideaal voor familiediners en feestjes.

De moderne open keuken uit 2018 is een paradijs voor kookliefhebbers, uitgerust met een vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, twee combi-magnetrons, ingebouwde koel/vriescombinatie, Quooker en hue verlichting. De rechte opstelling biedt voldoende werk- en bergruimte.

Vanuit de woonkamer bereik je de ruime achtertuin op het zuidoosten. Dankzij de hoekligging en extra aangekochte grond is de tuin bijzonder breed en biedt veel privacy. Voorzien van bestrating, grind, beplanting, buitenkraan, buitenverlichting, een 220v aansluiting in zowel de voor- als achtertuin en een zonnescherm is het de ideale plek om te ontspannen. De vrijstaande stenen schuur met vliering biedt extra opbergruimte.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers met laminaatvloeren. De nette badkamer heeft een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel, raam voor ventilatie en een toilet. Een fijne plek om je dag te beginnen of te eindigen.

De tweede etage bereik je via een vaste trap. De overloop biedt bergruimte, wasmachine- en drogeropstelling en de CV-ketel (Nefit combiketel 2007). De zolderkamer met dakraam en zijraam biedt veel natuurlijk licht en extra opbergruimte via knieschotten en een bergvliering. Perfect als extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.

Deze woning is niet alleen prachtig en comfortabel, maar ook nog eens duurzaam en energiezuinig. Met een energielabel A en maar liefst 12 zonnepanelen op het dak, draag je bij aan een beter milieu en bespaar je op je energierekening. Zo kun je met een gerust hart genieten van je nieuwe thuis.

Mis deze kans niet! Plan direct een bezichtiging op onze website en ervaar deze veelzijdige en comfortabele woning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 254

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 254

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere