Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

DE IDEALE THUISHAVEN VOOR ELKE FASE VAN HET GEZINSLEVEN
Stel je eens voor: een ruimtelijk, instapklaar paleis, genesteld in de dynamische Oostvaardersbuurt van Almere, dat evenwichtig jonge gezinnen verwelkomt, groeiende families omarmt en liefhebbers van rust en ruimte betovert. Dit prachtige woonhuis biedt meer dan een dak boven het hoofd; het biedt een warm nest waar herinneringen worden gemaakt, waar kinderlach de gangen vult en waar de natuur een verlengstuk van de achtertuin is. Hier, waar de Oostvaardersplassen fluisteren in de ochtendbries en de stadse gemakken binnen handbereik liggen, ontvouwt zich een leven waar velen slechts van kunnen dromen.

HEERLIJK HIGHLIGHTS DIE HET HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Instapklaar Wonen: Zeg vaarwel tegen klusstress en hallo tegen direct genieten in deze prachtige woning.
- Ruimtelijke Beleving: De begane grond ademt vrijheid met een royale woonkamer en een keuken waar kookdromen tot leven komen.
- Licht en Liefde: Drie slaapkamers op de eerste verdieping, elk badend in natuurlijk licht, wachten om gevuld te worden met lach en spel.
- Master Suite Met Extra’s: De tweede verdieping onthult een riante ouderslaapkamer, compleet met balkon, en een praktische wasruimte.
- Tuinperikelen: De tuin op het Noordwesten nodigt uit tot zomerse barbecues en luie zondagen in de zon of de schaduw.
- Garage: Een geïsoleerde garage, mét voorzieningen en ruimte voor twee auto's op de oprit, maakt dit huis tot een zeldzaam juweel.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT
Laat je meenemen op een ontdekkingsreis door dit adembenemende woonhuis. De voordeur opent naar een wereld waar elk detail zorgvuldig is bedacht. Binnenkomst in de hal biedt direct een blik op de harmonieuze indeling: de woonkamer links, waar de lichtinval door de dubbele deuren je begroet, en de keuken rechts, klaar om culinaire avonturen te beleven. De trapopgang en het toilet vullen de ruimte met functionaliteit en stijl.

De keuken met een modern uitstraling, compleet met een 5-pits gaskookplaat, waarop je je kookkunsten naar een hoger niveau tilt, en met apparatuur zoals een oven, combi magnetron en een Quooker die je leven veraangenamen. Het is de plek waar aroma's samenkomen en waar recepten tot leven komen.

De eerste verdieping is een oase van rust met drie uitnodigende slaapkamers, alle uitgevoerd in een serene kleurstelling. De badkamer, compleet met ligbad en aparte douche, biedt een rustige haven voor ontspanning. De vide brengt een speels element en leidt je naar de verrassingen op de tweede verdieping.

Daar vind je de master suite: ruim, open en met een balkon dat uitkijkt naar het zuidoosten – perfect voor een ochtendkoffie terwijl de stad ontwaakt. De wasruimte is een praktisch paradijs, waar het huishouden moeiteloos wordt.

De tuin op het Noordwesten is een groene oase waar je de dagelijkse hectiek vergeet en puur geniet. De zon en schaduw dansen door de bladeren, terwijl de geïsoleerde garage, voorzien van alle gemakken, zich aanbiedt als atelier, sportruimte of simpelweg een plek voor je bolide.

De Oostvaardersplassen, een waar natuurwonder, liggen bijna in je achtertuin. Stel je voor dat je elk weekend kunt ontwaken met het gekwetter van vogels en de geur van wilde bloemen.

HIGHLIGHTS IN HONDERD WOORDEN
Betreed de wereld van zorgeloos wonen in deze ruime parel van een huis. De begane grond verwelkomt je met een lichte woonkamer en een uitnodigende keuken. Drie slaapkamers op de eerste verdieping stralen rust uit en de luxe badkamer is een toevluchtsoord op zich. Bovenop wacht de majestueuze master suite, badend in licht met een privé balkon. Buiten lonkt de tuin waar de zon speels tussen de bladeren danst. En de garage? Een droom voor elke autoliefhebber en hobbyist. Dit is geen huis, dit is een thuis waar elke dag voelt als een zegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 656

Overige

Perceel oppervlakte 259

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 656

Overige

Perceel oppervlakte 259

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere