Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING
Welkom bij dit prachtige appartement in Almere-Buiten. Hier woon je midden in het bruisende hart, omringd door winkels en gezellige terrassen. Dit appartement op de tweede verdieping biedt een ruime woonkamer, twee slaapkamers, en zelfs een extra ruimte die perfect is als kantoor of opslag. Met het NS-station om de hoek ben je altijd goed verbonden met de rest van Nederland. De servicekosten bedragen circa Euro 136,- per maand. 

HOOFDHIGHLIGHTS
- Centraal Gelegen: Midden in het levendige Almere-Buiten, met winkels en terrassen aan je voeten.
- Ruime Indeling: Ruime woonkamer met toegang tot een zonnig balkon op het zuidwesten.
- Comfortabele Slaapkamers: Twee ruime slaapkamers plus een multifunctionele extra ruimte.
- Moderne Keuken: Dichte keuken met hedendaagse inbouwapparatuur en een handige bergkast.
- Gemakkelijke Toegang: Centrale hal op de begane grond met bellentableau, lift en trap en eigen berging.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Stap binnen in dit prachtige appartement op de tweede verdieping, waar comfort en gemak samenkomen. Via de centrale hal, voorzien van een bellentableau voor optimale veiligheid, bereik je de lift of trap die je naar jouw nieuwe thuis brengt. Bij binnenkomst in het appartement kom je in de hal die toegang biedt tot onder andere, keuken, toilet, de meterkast én de ruime woonkamer en slaapkamers.

De woonkamer zelf is een oase van licht dankzij de grote ramen die uitkijken op het zonnige balkon op het zuidwesten. Stel je voor, na een lange werkdag, heerlijk ontspannen met een glas wijn terwijl je geniet van de zonsondergang. Dit balkon biedt een perfecte plek om zowel je dag te beginnen met een kopje koffie als om in de avond nog even buiten te zitten.

Aan de voorkant van het appartement bevindt zich de moderne, dichte keuken. Deze keuken is uitgerust met de nodige inbouwapparatuur, waardoor koken een waar genot wordt. Naast de keuken vind je een handige bergkast die niet alleen ruimte biedt voor extra voorraad, maar ook de opstelplaats voor de CV-ketel herbergt. Alles is ontworpen met het oog op efficiëntie en gemak.

Het appartement beschikt verder over twee ruime slaapkamers, elk perfect om tot rust te komen. Of je nu kiest voor een moderne inrichting of een meer klassieke stijl, deze kamers bieden de ruimte om jouw eigen stempel erop te drukken. Daarnaast is er nog een extra ruimte die je naar eigen inzicht kunt gebruiken. Of je nu behoefte hebt aan een thuiskantoor, extra opslagruimte, of een hobbykamer – de mogelijkheden zijn eindeloos.

De centrale ligging van dit appartement maakt het wonen hier een ware luxe. Boodschappen doen? Je hoeft slechts naar beneden te gaan. Een snelle lunch of een gezellige avond uit? De terrassen en restaurants zijn om de hoek. En voor wie regelmatig de trein neemt, het NS-station is slechts een paar minuten lopen. Dit is echt wonen op zijn best, midden in alle levendigheid die Almere-Buiten te bieden heeft.

EXTRA INFORMATIE
Naast de reeds genoemde voordelen biedt dit appartement ook nog eens makkelijke toegang tot diverse voorzieningen. Denk aan sportfaciliteiten, scholen en parken. Hierdoor is het niet alleen een woonplek, maar een echte thuisbasis waar je alles binnen handbereik hebt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 286

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 286

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere