Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Studio's voor studenten in MiddelburgStudenten in Middelburg, opgelet! We hebben een te gekke kans voor iedereen die wil wonen in deze prachtige stad met een gezellig, bruisend centrum. Per direct hebben wij leuke, pas gerenoveerde studio's in Middelburg beschikbaar!
De ligging en bereikbaarheid van MiddelburgDe ligging van het complex is perfect. Je komt te wonen in een gezellige studentenflat. De woningen ligt aan de rand van het karakteristieke centrum, dus je staat binnen 5 minuten fietsen op de markt. Iets verder weg? Binnen 10 minuten fietsen sta je op het centraal station wat je verbindt met andere plekken in de regio.

Wat is er te doen in Middelburg?Veel! Naast dat Middelburg vol staat met mooie monumentale panden, is het centrum gevuld met activiteiten voor jong en oud. Regent het niet? Dan kun je met een rondvaartbootje de prachtige grachten van Middelburg aanschouwen. Vergeet niet te bukken onder sommige bruggetjes. Wil je er liever zelf op uit? Dan worden er ook kano's en sups verhuurd.

Meer activiteiten? Denk aan hyperbowling, skateparken, 13e-eeuws kasteel 't Hof Popkensburg, glowgolf, indoor karting, een bezoek aan de kaasboerderij, bezoek een van de vele kunstgalerieën, maak een rondleiding door het prachtige stadhuis.
Hoe zien de kamers in Middelburg eruit?Het complex bestaat uit 180 woningen in een studentenflat met meerdere verdiepingen. De studio's hebben een oppervlakte van ongeveer 20 m². De woning beschikt over een keukentje, en badkamer. Er zijn verschillende gemeenschappelijke ruimtes waar je samen kunt komen met je medebewoners. Parkeren doe je gemakkelijk in de buurt. Je fiets kun ook stallen rondom het pand.

Inschrijven

Ben je student? Dan kun je je gratis inschrijven! Via deze link kun je het formulier invullen.

Wat kost wonen in Middelburg bij Gapph?De maandelijkse kosten gaan vanaf € 437,01 per maand. Hier komen nog € 140,27 per maand aan servicekosten bij.

Let op:Het is belangrijk dat je de volgende documenten aanlevert via je Mijn Gapph-account: een foto van jezelf. Het formulier van borgstelling (download het formulier via deze link), Basisregistratie Personen en Bewijs van inschrijving bij onderwijsinstelling lever je aan via je reactie op dit aanbod!

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning studio
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 20

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning studio
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 20

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer