Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Tijdelijke eengezinswoningen beschikbaar in Middelburg

Op zoek naar een fijne woning in Middelburg? In de wijk Het Zand krijgen we verschillende eengezinswoningen beschikbaar. Interesse? Lees snel verder!

Hoe ziet de woning in Middelburg er uit?

Het gaat hier om eengezinswoningen van ongeveer 90 m². De woningen hebben drie kamers, een keuken, een badkamer en toilet. Daarnaast beschik je over een grote tuin met schuurtje, waar je gemakkelijk spullen of een fiets kunt bergen. En parkeren? Dat doe je gemakkelijk voor de deur!

De ligging en bereikbaarheid van Middelburg

De woonruimtes die vrij komen liggen in de karakteristieke, rustige wijk Het Zand, dichtbij het stadcentrum. Met het openbaar vervoer ben je gemakkelijk en snel op pad. Zo ligt het station op 5 minuten fietsen en zijn er verschillende bushaltes in de buurt. Bovendien zit je met de auto snel op de N661, die je toegang geeft tot verschillende toegangswegen in de regio.

Ook zijn er verschillende voorzieningen in de buurt, zoals supermarkten voor jouw dagelijkse boodschappen.

Wat is er te doen in Middelburg?Veel! Naast dat Middelburg vol staat met mooie monumentale panden, is het centrum gevuld met activiteiten voor jong en oud. Regent het niet? Dan kun je met een rondvaartbootje de prachtige grachten van Middelburg aanschouwen. Vergeet niet te bukken onder sommige bruggetjes. Wil je er liever zelf op uit? Dan worden er ook kano's en sups verhuurd.

Meer activiteiten? Denk aan hyperbowling, skateparken, 13e-eeuws kasteel 't Hof Popkensburg, glowgolf, indoor karting, een bezoek aan de kaasboerderij, bezoek een van de vele kunstgalerieën, maak een rondleiding door het prachtige stadhuis. Meer weten? Je kunt ook onderstaand filmpje eens bekijken:

Wat kost wonen in Middelburg via Gapph?

Je woont hier op basis van de leegstandswet. De maandelijkse kosten bedragen € 505 per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je ook nog € 4,90 per maand aan servicekosten.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1940
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1940
Woon oppervlakte 90

Overige

Eengezinswoning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1940
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1940
Woon oppervlakte 90

Overige

Eengezinswoning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer