Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Beverwijk

Ben jij op zoek naar woonruimte? Dan is dit de kans. Midden in Beverwijk hebben we een leuke woning beschikbaar gekregen. Op fietsafstand van het strand!

Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Hoe ziet deze woning eruit?

Wij hebben leuke benedenwoning beschikbaar. Het is een erg ruime woning van ongeveer 70 m². De woning heeft drie slaapkamers. Zo heb je extra ruimte voor het inrichten van jouw eigen 'home office' of sportruimte. Daarnaast heeft de woning natuurlijk ook een ruime woonkamer, waar je lekker kunt relaxen.

Natuurlijk heeft de woning ook een handige keuken, met veel opbergruimte voor alle boodschappen. En ten slotte uiteraard de sanitaire voorzieningen: badkamer met wc.

Maar dat is nog niet alles. De woning heeft ook nog een zeer ruime tuin en een berging!

Let op:de woning heeft rookvervuiling.

De ligging in Beverwijk

De woning is erg gunstig gelegen. Buiten dat het in het centrum van Beverwijk ligt, bevindt de woning zich ook op fietsafstand van het mooie strand waar je met de warme dagen veel gebruik van kunt maken.

Aan zee

Binnen zo'n 20 minuten fietsen kan jij al een lekkere plons in het zeewater maken of genieten van een romantische zonsondergang in combinatie met een gezonde strandwandeling.

Restaurants en winkels

Heb jij zin om wat leuks te doen? In minder dan 10 minuten lopen kan je al aanschuiven bij meerdere restaurants voor een hapje eten. Ook is de supermarkt op slechts één minuut fietsafstand, ideaal voor het doen van dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er natuurlijk drogisterijen en andere winkels in de buurt.

Het openbaar vervoer in de buurt

De bereikbaarheid van Beverwijk is zéér goed. Buiten de vele bushaltes is er ook een treinstation aanwezig waarmee je makkelijk van en naar werk kan gaan.

Amsterdam om de hoek!

Zin in wat anders? Binnen een half uurtje rijden sta je in het centrum van Amsterdam. Hier is genoeg te doen: je kunt bijvoorbeeld een rondvaart maken door de grachten, het Rijksmuseum bezoeken of een kijkje nemen in het huis van Anne Frank. Natuurlijk kun je er ook lekker eten en uitgebreid shoppen.

Kijk je mee?

Wat zijn de kosten om hier te wonen?

Je krijgt een contract op basis van bruikleen (antikraak). De kosten van deze woning bedragen € 100,- per maand. Deze prijs is exclusief gas, water en elektriciteit. De servicekosten bedragen € 2,50,-.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 70

Overige

Appartement Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 70

Overige

Appartement Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer