Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Werkruimte in BeverwijkDeze ruimte biedt veel mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een eigen kantoor waar je klanten kunt ontvangen, een rustige plek om je werk te doen, of zelfs om yogalessen of therapieën te geven, het kan hier allemaal. En dat voor een betaalbare prijs: slechts € 250,- per maand exclusief gas, water en licht. De totale ruimte beslaat ongeveer 50 vierkante meter, perfect voor het starten van je eigen onderneming of activiteit.

Meer informatie over BeverwijkBeverwijk heeft veel te bieden voor zowel bewoners als bezoekers. Bekend om zijn levendige markttradities, staat de Beverwijkse Bazaar hoog op de lijst van attracties. Deze enorme overdekte markt is een smeltkroes van culturen en biedt alles, van exotisch eten tot kleding en elektronica.

Historisch gezien is Beverwijk ook rijk aan erfgoed. Het middeleeuwse Kasteel Adrichem, dat dateert uit de 13e eeuw, is een fascinerende bezienswaardigheid voor geschiedenisliefhebbers. Niet ver daarvandaan strekken de duinen en stranden zich uit, met Wijk aan Zee als een favoriete bestemming voor zonzoekers en natuurliefhebbers.

Sportliefhebbers kennen Beverwijk vanwege het IJmond Stadion, de thuisbasis van voetbalclub Telstar. De stad heeft een sterke industriële achtergrond, ooit bekend om zijn ijzer- en staalproductie, met de Hoogovens (nu Tata Steel) als iconische voorbeeld van de economische geschiedenis van de regio.

Cultuur speelt ook een belangrijke rol in Beverwijk. Het hele jaar door zijn er festivals en evenementen die de lokale gemeenschap versterken en bezoekers aantrekken. Kortom, Beverwijk combineert een rijke geschiedenis met moderne levendigheid, waardoor het een boeiende bestemming is voor iedereen die op zoek is naar diversiteit en dynamiek in een Nederlandse stad.

Kijk je even mee?

Hoe ziet jouw werkruimte eruit?Je krijgt hier de beschikking over ongeveer 50 vierkante meter. De omgeving is rustig en er zijn voldoende voorzieningen in de buurt. Natuurlijk is er een keuken en een toilet aanwezig. Parkeren is gemakkelijk, recht voor de deur. Maak hier je eigen comfortabele werkruimte van!

Wat kost deze werkruimte via Gapph in Beverwijk?Je kunt de hele ruimte gebruiken voor slechts € 250,- per maand. We bieden een bruikleencontract aan. Je bent zelf verantwoordelijk voor gas, water en elektra, maar voor die prijs is dat toch geen geld, toch?

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bedrijfsruimte
Bouwjaar 1944
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1944
Woon oppervlakte 50

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bedrijfsruimte
Bouwjaar 1944
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1944
Woon oppervlakte 50

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer