Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Betaalbaar wonen in PurmerendOp zoek naar woonruimte in Purmerend? Dit fijne appartement in de wijk Wheermolen kan binnenkort van jou zijn! En goed nieuws, er komen regelmatig nieuwe appartementen beschikbaar. We vertellen je graag over deze leuk plek!

Over de woonruimteWonen in een groene omgeving, vlakbij een park? Yes, dat kan! Geef dit appartement met ongeveer 75 m² en maar liefst 4 kamers jouw persoonlijke touch—genoeg ruimte voor al je ideeën! Je vindt er een simpele keuken en badkamer. En in de lente en zomer? Dan geniet je van het zonnetje op je balkon. Perfect voor jou!

De ligging en bereikbaarheid van PurmerendMet slechts 5 minuten fietsen ben je bij de winkels. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabije omgeving. Op slechts 7 minuten loopafstand bevindt zich winkelcentrum Makado, waar je verschillende winkels en supermarkten vindt. Daarnaast is er een bushalte voor de deur.

Wonen in PurmerendWonen in Purmerend? Dat is genieten! De stad heeft een gezellige sfeer met leuke cafés, groene parken en een levendig centrum. Perfect voor jongeren die van een actieve levensstijl houden! Je bent snel in Amsterdam, maar hier vind je ook volop rust en ruimte. En met mooie waterwegen en natuur om de hoek, is het de ideale plek om te relaxen. Kortom, Purmerend is de perfecte mix van stad en natuur!



Gapph TogetherRegelmatig organiseren wij activiteiten en vragen we ook de bewoners om een steentje bij te dragen. Denk hierbij aan een gezamenlijke BBQ, spelletjesavond of een schoonmaakactie, gevolgd door een drankje en een lekkere pizza!

Wat kost tijdelijk huren in Purmerend bij Gapph?Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. Maandelijks betaal je €450,- Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektriciteit. Daarnaast betaal je €52,25 aan servicekosten per maand

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 75

Overige

Appartement Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 75

Overige

Appartement Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer