Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Betaalbare studio's in PurmerendWe hebben een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Purmerend. Regelmatig krijgen wij studio's beschikbaar in Purmerend Overwhere.

Over de woningenDeze studio's hebben een kamer van ongeveer 30m²! Verder beschikken de studio's over een eenvoudige keuken. Er zijn gordijnen, lampen, een koelkast met vriesvak en een kookplaat aanwezig. Dat is mooi meegenomen! 

De ligging en bereikbaarheid van PurmerendDe studio's bevinden zich in de wijk Purmerend Overwhere. Een relatief rustige wijk met veel groen! Met een eigen treinstation en verschillende bushaltes om de hoek heeft het een super fijne ligging. Bovendien sta je binnen 10 minuten fietsen in het centrum van Purmerend. Ook fijn: om de hoek zit Leeuwerikplein, waar een supermarkt en diverse winkels te vinden zijn.




Wat kost tijdelijk huren in Purmerend bij Gapph?Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. Maandelijks betaal je €100,- Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektriciteit. Daarnaast betaal je €37,50 aan servicekosten per maand.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning studio
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 30

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning studio
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 30

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer