Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via ********. Gelieve contact met hen op te nemen.
Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.
Tijdelijke woning in Valkenswaard
Deze knusse woning, gelegen in de wijk Geenhoven, is ideaal voor alleenstaanden en/of starters op de woningmarkt. De woonruimte beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en toilet. Bovendien heb je ook een leuke buitenruimte waar je van kunt genieten. En parkeren? Dat doe je gemakkelijk voor de deur! Let op: de foto's geven een indicatie van de woning. Deze kunnen afwijken van de daadwerkelijke woning.
Over Valkenswaard
Wonen in Valkenswaard is top! Gemeente Valkenswaard ligt onder de rook van Eindhoven en grenst aan onze altijd gezellige zuiderburen, België. Het centrum van Valkenswaard ligt op loopafstand van de woning, waar vele lunch-/eetcafés en winkeltjes te vinden zijn. Heerlijk! Op de hoek van de straat ligt een winkelcentrum met talloze leuke (en handige) winkels voor jouw dagelijkse boodschappen.
Hoe je het ook wendt of keert, Valkenswaard is een enorm veelzijdige gemeente waar je als natuurliefhebber, culinaire fijnproever, funshopper, uitgaanspubliek en zelfs als sportieveling helemaal kunt aarden. Valkenswaard is van alle markten thuis!
Kijk je mee?
De ligging en bereikbaarheid van Valkenswaard
Minstens net zo belangrijk is de toegankelijkheid van de woning. Op nog geen vijf minuten loopafstand vind je de eerste bushalte. Met de bus bereik je eenvoudig omliggende grote steden, zoals Eindhoven. Ook de dichtstbijzijnde supermarkt (Jumbo) ligt op loopafstand van de woning. 
En om het nog makkelijker te maken: ook met de auto ben je binnen een half uurtje in het bruisende centrum van Eindhoven! Ben je meer een fietser? Er liggen diverse waanzinnige natuurgebieden om de hoek die de meest prachtige fietsroutes bieden in de mooie natuuromgeving van Valkenswaard. 
Wat kost wonen in Valkenswaard via *****?
Wil jij hier graag wonen, dat kan! De kale huurprijs bedraagt € 410,- per maand exclusief gas, water en elektra.
Daarnaast betaal je maandelijks een klein bijkomend bedrag van € 2,84,- aan servicekosten.
Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 52

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 52

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl