Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Licht en ruim 5-kamer appartement op de tweede- en halve vierde verdieping met een balkon in een authentiek jaren ’30 woning.

De ligging van de woning is uitstekend te noemen! De tram stopt voor de deur, terwijl de stations Rotterdam Centraal en Rotterdam Noord beiden op 5 minuten fietsafstand liggen. Het centrum van Rotterdam is eveneens op 5 minuten fietsafstand. Kortom, het stadse leven is binnen handbereik!

Binnen een minuut zit je op de snelweg A20. Hoe fijn is het om de deur uit te stappen en een kop koffie te kunnen drinken bij de meest hippe koffiecafés in de buurt, zoals Man met Bril koffie en Coppi. Ook voor een gezellige lunch of diner is ruime keus, denk aan zaken als Bird, Urban Bakery, Mecca, Klaargemaakt, Angelo Betti en Bagels & Beans. Station Bergweg, de nieuwe hotspot van de buurt met verschillende cafés en restaurants onder één dak is om de hoek.

Goed om te weten is dat het moderne ‘High Line Park’ binnenkort (naar verwachting start eind 2025) aangelegd zal worden. Het park, bovenop de Hofbogen biedt de mogelijkheid om via het oude spoor naar het centrum te wandelen. Afwisselend vind je grote en kleinere rustpunten, zoals een dek waar je kan zonnebaden en pleinen waar activiteiten en exposities kunnen plaatsvinden.

Indeling
Begane grond
Via de gedeelde voordeur kom je via de trap op de tweede verdieping, hier stap je binnen in de lange hal, die toegang geeft tot de woonkamer en-suite, de keuken, het separate toilet, de berging en de slaapkamer.

Tweede verdieping
De zeer ruime en-suite woonkamer 12 meter diep, beschikt over veel lichtinval door de grote raampartijen en is middels authentieke en-suite schuifdeuren ingedeeld in een zit- en eetgedeelte. Het zitgedeelte is gelegen aan de voorzijde van de woning en is erg ruim. De wanden zijn strak gestuukt.
Het eetgedeelte is aan de achterzijde gelegen. De originele marmeren schouw geeft de kamer een fijne sfeer. De openslaande deuren bieden toegang tot het balkon.

De keuken is voorzien van crèmekleurige onder- en bovenkasten met een aanrechtblad. De wanden zijn betegeld met witte tegels en een zwarte bies. Op de vloer ligt een grijskleurig zeil. De voor-zijkamer is uitermate geschikt als werk-/studeerkamer. Het separate toilet heeft witte marmer kleurige wandtegels en een zwarte bies. Op de vloer ligt een terracotta kleur tegel. Er is een wasfonteintje aanwezig.

Het balkon is op het oosten gelegen, waar je uit kijkt op de mooie groene binnentuinen.

Vierde verdieping
Via een eigen binnentrap bereikt u de vierde verdieping. De overloop biedt toegang tot de grote slaapkamer, kleine slaapkamer, badkamer en een separate toilet.

De grote slaapkamer is zeer ruim van opzet en door de grote raampartij krijg je veel natuurlijk lichtinval binnen. Je hebt hier een mooi weids uitzicht. De wanden zijn strak gestuukt. Op de vloer ligt een grijskleurig zeil. Hier bevindt zich een grote inbouwkast.

De badkamer heeft een douchecabine met een handdouche met mengkraan, wasbak met spiegel en een designradiator. De muren hebben witte marmer wandtegels en de vloer is betegeld.

De kleinere slaapkamer is ideaal om te gebruiken als studeer-/ of werkkamer. Door de grote raampartij krijg je veel natuurlijk lichtinval binnen. De wanden zijn strak gestuukt. Op de vloer ligt een grijskleurig zeil.

Op de overloop bevindt zich naast de badkamer een grote inbouwkast.

Afmetingen
Tweede verdieping ca. 71 m²
Vierde verdieping ca. 35 m²
Balkon ca. 5 m²
Totale woonoppervlakte: ca. 106 m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar ca. 1932, energielabel C, warmwater en verwarming middels CV-combiketel, kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 78,75 per maand.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om dit lichte en ruime 5-kamer appartement op de tweede- en halve vierde verdieping met een balkon te bezichtigen!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Aan deze tekst en de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 354
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 29.88
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 354
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 29.88
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Blijdorp Makelaardij