Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WIJNHAVEN 73 N | VIER KAMER HOEKAPPARTEMENT | RIANT TERRAS | INPANDIGE EIGEN PARKEERPLAATS EN MOTORPLAATS

Mooi en strak afgewerkt 4-kamer appartement met riant terras (c.a. 16m2) en fenomenaal uitzicht over de stad Rotterdam! Het appartement is gelegen op de 20e verdieping in het fraaie gebouw "The Muse". Dit prachtige gebouw is één van de design iconen van Rotterdam. Het appartement biedt u een spectaculair uitzicht over de stad Rotterdam. De woning is high end afgebouwd. Verder heeft u de beschikking over een separate berging op de vierde verdieping en een eigen, ruime parkeerplek met motorplek in de garage.

The Muse biedt, verdeeld over 23 woonlagen, een meer dan ruime variatie aan luxe koopappartementen met een hoog afwerkingsniveau. Dé woonlocatie voor iedereen die van Rotterdam houdt. Laat je elke dag opnieuw inspireren door het uitzicht op de skyline van Rotterdam. Stort u in het bruisende stadsleven of geniet van de rust op uw eigen mooie terras.

Vanaf De Wijnhaven bent u zeer snel in het centrum van de stad, het NS-station Blaak, de prachtige Markthal, de tram en bus en de diverse uitvalswegen zoals de A16 & A20 bevinden zich op steenworp afstand. De Marina Red Apple geeft u de mogelijkheid uw eigen boot bijna voor uw appartement van een ligplaats te voorzien.

Indeling:

Begane grond
Chique residentiële entree aan de Wijnhaven. Aan weerszijden daarvan zijn hoogwaardige winkels, kantoor- of horecaruimten gerealiseerd, welke behoren bij de allure van de “The Muse” appartementen. Op de begane grond is een, direct toegankelijke, ruime en handige fietsenstalling gerealiseerd. De ruime separate berging is gelegen op de 4e verdieping.

20e verdieping hal gedeeld met 4 appartementen.

Entree met modern toilet, inpandige berging en meterkast. De toiletruimte is in dezelfde stijl als de badkamer en is voorzien van een vrijhangend toilet en een wastafeltje.
Verder vindt u in de hal de meterkast met de stadsverwarmingsvoorziening, aansluiting met Amysoft, de waterontharder en een voorziening ten behoeve van een aansluiting voor een elektrische auto in de garage.

De woonkamer biedt u vanwege het vele glas (plafondhoge puien) en het zijraam een fenomenaal en panoramisch uitzicht over de stad. Via de 2 schuifpuien komt op het fraaie terras. De vloer van het terras is voorzien van kunststof composiet delen.

De Siematic keuken met spoeleiland is echt een eye catcher en is vanzelfsprekend voorzien van luxe inbouw apparatuur (Siemens Studioline), waaronder een grote koelkast, inductiekookplaat, oven, combi-oven, vaatwasser, quooker met heet en koud bruisend water (Cube), bordenwarmer en wijnkoeler.

Via de hal bereikt u de twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn van een goed formaat, waardoor één van de twee slaapkamers tevens dienst kan doen als (thuis) werkkamer. Aan de terraszijde bevindt zich de 3e slaap/werkkamer die tevens middels een schuifpui toegang biedt tot het het terras.
De badkamer is mooi afgewerkt en voorzien van een inloop regendouche, ligbad, 2e toilet en wastafelmeubel.

De inpandige berging bevat een aansluiting voor de wasmachine en droger, de installatie van de vloerverwarming en het luchtventilatiesysteem.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en strakke wand en vloerafwerking met Italiaans keramieke tegels van 1 bij 1 meter.

Bijzonderheden:
- Gebouw The Muse;
- Woonoppervlak ca. 122 m2;
- Bijdrage V.v.E. EUR 257,- per maand voor het appartement en EUR 63,88 per maand voor de parkeerplaats inclusief motor parkeerplaats.
- Eigen grond;
- High end afwerking met met gevels van zwarte Alu profielen;
- Zeer riant terras met fenomenaal uitzicht over de stad Rotterdam (van de Erasmusbrug tot de Willemsbrug).
- Collectief dakterras op de 5e verdieping van ca. 1500 m2;
- Berging op de 4e verdieping;
- Eigen parkeerplaats op de 1e verdieping PP05;
- Stadsverwarming;
- Vloerverwarming gehele woning;
- Algemene fietsenstalling op bg aan Wijnstraat;
- Huismeester aanwezig;
- Gasten(Hotel)kamers op 6e verdieping;
- Luxe afgewerkte sanitair en tegelwerk;
- SWK Garantie van toepassing;
- Aan de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend. Alle maten zijn indicatief;
- Oplevering in overleg

VOORZIENINGEN IN HET GEBOUW

Daktuin
De daktuin die tussen de torens van “The Muse” en “CasaNova” komt, is straks ongeveer 1.500 m² groot. Dit wordt een ontspannende en groene ontmoetingsplek, exclusief voor de bewoners van de beide torens. Voor de inrichting van deze daktuin worden straks keuzes gemaakt op het gebied van materiaal en beplanting. Daarbij is het uitgangspunt dat deze moeten passen bij de luxueuze uitstraling van het woongebied. Ook zal de inrichting van de daktuin erop zijn gericht dat bewoners elkaar er op ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

Gastenkamers
Heb je meerdere gasten over? Bied hen gerust een overnachting in één van de gastenkamers in “The Muse” aan. Comfortabel en zeer geschikt voor een plotseling familiebezoek.

Gemeenschappelijke keuken
Aan de collectieve daktuin zijn keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat je makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor de catering van een heerlijke lunch of zomerse BBQ hoef je niet direct terug naar je appartement.

Fitnessruimte & Gym
In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat je met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven. Exclusief voor de bewoners van “CasaNova” en “The Muse”, wordt een fitnessruimte gecreëerd met de nieuwste cardio apparaten.

Bringme boxen
Naar het postkantoor moeten voor een gemiste levering van een pakketje of een zending is niet meer nodig! Met het Bringme-concept heb je een flexibele postbus aan huis. Bij de entree laat de bezorger weten in welk vak hij de zending heeft achtergelaten. Bij thuiskomst open je met de app op je smartphone het kluisje en neemt je pakket eenvoudigweg met de lift mee omhoog.

Huismeesterservice
Prettig om een eigen bemande huismeesterspost in The Muse te hebben, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.

Bruisend Leven aan de kade van de Wijnhaven
De plint van de gezamenlijke onderbouw van “The Muse” en “CasaNova” zorgt voor een levendige Wijnhavenkade met plaats voor hoogwaardige horeca en retail.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Ooms behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 378
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 378
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars