Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

STARTERS OPGELET!
2-kamer appartement | CENTRUM | Op loopafstand van de Pannenkoekstraat en Grote Markt

Het appartement
Welkom op de Bredestraat 9C, de perfecte starterswoning voor iedereen die zoekt naar een charmant en sfeervol appartement op een bruisende, centrale locatie. Dit appartement straalt warmte en karakter uit door de aanwezigheid van authentieke elementen, terwijl de royale indeling en de overvloed aan daglicht zorgen voor een lichte, open sfeer. Met grote ramen aan beide zijden van het appartement geniet je zowel van het uitzicht op de Bredestraat als op de Kipstraat.

De woning beschikt over een gezellige woonkamer, een goed uitgeruste keuken waar je heerlijk kunt koken, een royale slaapkamer met voldoende ruimte voor een garderobe, en een berging in de kelder voor extra opbergruimte. De woning is uitermate geschikt voor starters die op zoek zijn naar comfort, ruimte en een fantastische locatie om hun eerste stappen in de stad te zetten.

De wijk
Gelegen aan de noordzijde van de geliefde Stadsdriehoek, bevindt de Bredestraat zich op een absolute A-locatie. Het is dan ook niet voor niets dat er weinig woningen in deze straat te koop staan: als je hier eenmaal woont, wil je nooit meer weg! De wijk biedt een dynamische mix van historie en moderne stadsvoorzieningen. Of je nu op zoek bent naar een avondje uit in een van de hippe restaurants of cafés op de Pannenkoekstraat, wilt genieten van een culturele dag in een nabijgelegen museum, of snel even boodschappen moet doen—het kan allemaal binnen een paar minuten lopen.

Verder zijn alle essentiële voorzieningen binnen handbereik: van gezondheidszorg en onderwijs tot winkels en openbaar vervoer. Dit is echt stadsleven op zijn best, met alles wat je nodig hebt op slechts enkele stappen van je voordeur.

Indeling
Bij binnenkomst betreed je de entree die toegang geeft tot alle vertrekken: de woonkamer, de slaapkamer, de keuken en de badkamer. De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en kijkt uit op de gezellige Bredestraat. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de keuken en de slaapkamer, beide met toegang tot het balkon waar je in alle rust kunt genieten van de buitenlucht.

Dit appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijk leven in het hart van de stad.

Bijzonderheden:
- Leuke starterswoning;
- Gelegen in gezellige centrum van Rotterdam, maar wel in de luwte;
- Op loopafstand van diverse winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen;
- VvE is actief en gezond met een maandelijkse bijdrage van ca € 21,42;
- De woning wordt geleverd "as is";
- Projectnotaris Rosenberg Polak;
- Oplevering in overleg.

Nieuwsgierig geworden?
Bel of e-mail Ooms Makelaars direct voor een vrijblijvende afspraak. Ooms behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. De volgende clausule(s) zullen van toepassing zijn:
- Ouderdomsclausule (vanwege het bouwjaar)
- Niet zelfbewoningsclausule

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 44
Inhoud woonhuis 118
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 659
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 44
Inhoud woonhuis 118
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 659
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars