Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het hart van het gewilde Duinoord bevindt zich dit charmante, volledig gerenoveerde topappartement, gelegen op de tweede verdieping van de Hollanderstraat. Deze woning biedt een ruime en lichte woon-/eetkamer, twee aparte slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer en twee aparte balkons.

Een uniek voordeel van dit topappartement is de mogelijkheid voor een dakopbouw of dakterras, wat veel voorkomt in de straat. Voor deze uitbreiding is goedkeuring van de gemeente vereist. Vanuit de Vereniging van Eigenaren (VvE) is er al een akkoord te verkrijgen.

De Hollanderstraat ligt op korte loopafstand van de sfeervolle Reinkenstraat, waar je diverse ambachtelijke winkels en gezellige lunchrooms vindt. De populaire Frederik Hendriklaan is eveneens op loopafstand bereikbaar, en het strand ligt op fietsafstand. Daarnaast zijn er meerdere openbaar vervoeropties in de nabije omgeving.

Indeling:
Gezamenlijke entree op de begane grond met karakteristieke granito vloer, meterkast en binnentrap naar de tweede verdieping. Ruime gang met een inbouwkast. De woonkamer is voorzien van een moderne keuken en heeft openslaande deuren naar het eerste balkon. De hoofdslaapkamer is ruim en heeft eveneens openslaande deuren naar het tweede balkon. De badkamer beschikt over twee wastafels, een condensvrije spiegel en een inloopdouche. De tweede slaapkamer is voorzien van een nette inbouwkast.

Extra informatie:
Dit appartement heeft veel ramen, wat zorgt voor een uitstekende lichtinval. De CV-installatie is in 2023 aangelegd. De woonkamer is voorzien van een PVC-vloer, terwijl de slaapkamer en gang uitgerust zijn met laminaatvloeren. Er bestaat de mogelijkheid om de woonkamer te vergroten door de extra (slaap)kamer bij de woonkamer te betrekken. Het appartement heeft een 5/19e aandeel in een actieve VvE met drie leden; de maandelijkse bijdrage is € 100,89. De VvE is ingeschreven bij de KvK en beschikt over een geopende bankrekening. Het pand heeft gerenoveerde houten kozijnen met dubbel glas en is gebouwd in 1912. Omdat het een ouder gebouw betreft, zijn de ouderdoms- en materialenclausules van toepassing. Het appartement is gelegen in een rijksbeschermd stadsgezicht in Duinoord en de oplevering is in overleg.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Located in the heart of the highly sought-after Duinoord district, this charming, fully renovated top-floor apartment is situated on the second floor of the Hollanderstraat. The property offers a spacious and bright living/dining room, two separate bedrooms, a luxuriously finished bathroom, and two separate balconies.

A unique advantage of this top-floor apartment is the possibility for a rooftop extension or roof terrace, which is common in the street. Approval from the municipality is required for this expansion, but approval from the Owners’ Association (VvE) is already available.

The Hollanderstraat is within short walking distance of the charming Reinkenstraat, where you will find various artisanal shops and cozy lunch spots. The popular Frederik Hendriklaan is also within walking distance, and the beach is a short bike ride away. Additionally, there are several public transport options in the nearby vicinity.

Layout: Shared entrance on the ground floor with a characteristic terrazzo floor, meter cupboard, and internal staircase leading to the second floor. A spacious hallway with a built-in closet. The living room features a modern kitchen and French doors opening onto the first balcony. The master bedroom is spacious and also has French doors leading to the second balcony. The bathroom is equipped with two sinks, a fog-free mirror, and a walk-in shower. The second bedroom features a neat built-in closet.

Additional Information: This apartment has many windows, providing excellent natural light. The central heating system was installed in 2023. The living room has a PVC floor, while the bedroom and hallway are fitted with laminate floors. There is also the option to enlarge the living room by incorporating the extra (bed)room. The apartment has a 5/19th share in an active Owners’ Association (VvE) with three members; the monthly contribution is €100.89. The VvE is registered with the Chamber of Commerce and has an open bank account. The building has renovated wooden window frames with double glazing and was built in 1912. As it is an older building, age and materials clauses apply. The apartment is located in a protected national cityscape in Duinoord, and the delivery date is negotiable.



Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 259
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dakterras Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2023
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 259
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dakterras Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2023
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--