Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

** For translation, check the English Funda version **


Mooi gerenoveerde hoekwoning met legio woon- of werkmogelijkheden!


=>Het betreft hier Barbeeldam 1 en 2 , een bovenwoning en praktijkgedeelte (met woonbestemming) op de begane grond<=

!!- Deze woning is zéér aantrekkelijk geprijsd met een VANAF PRIJS van € 650.000,- k.k. - !!

Bent u op zoek naar een woning met honderd-en-één mogelijkheden? Een praktijkruimte bijvoorbeeld? Atelier? Allebei? Een B&B misschien? Wilt u uw ouder(s) graag dichtbij hebben, omdat ze met wat extra zorg zelfstandig kunnen blijven wonen? Of heeft u oudere kinderen die graag op zichzelf willen wonen, maar geen (betaalbaar) huis kunnen vinden? Deze woning biedt mogelijkheden voor vrijwel elk idee!

Als u buiten staat en de voor -en zijkant bekijkt, ziet u onmiddellijk dat dit niet alleen een grote, maar ook unieke woning is. De rechthoekige vorm verraadt al dat elke kubieke meter hier optimaal kan worden benut; de open ruimte in de voorgevel maakt nieuwsgierig naar wat hierachter ligt.

Begane grond met drie (praktijk)ruimtes en twee pantry-keukens

De entree van de woning is aan de zijkant en maakt een zeer verzorgde indruk. Geen wonder, want de gehele begane grond is recent gerenoveerd. Fraaie laminaatvloeren verbinden de ruimtes met elkaar, arte behang in verschillende dessins, in combinatie met akoestische paneelwanden, geven elke kamer een vriendelijke, eigen sfeer.
In het verlengde van de entree vindt u de eerste keuken, die zowel compact als stijlvol is opgezet, met witte hoogglans kasten en laden en een massief houten werkblad.
Links in de voormalige garage, is de eerste praktijkruimte met een volledig nieuw kozijn aan de voorzijde. Aan uw rechterhand is de tweede en tevens grootste praktijkruimte die momenteel als wachtkamer dient. Deze staat in verbinding met de derde zeer licht ruimte met rondom kozijnen.
U heeft niet veel fantasie nodig om te bedenken dat u hier een zelfstandige wooneenheid van kunt maken, met een woonkamer en een aparte slaapkamer. Een grote keuken is er al en de airco’s zorgen voor verkoeling of verwarming.
Tip voor de zelfstandig ondernemer: In het kozijn rechts van de entree, kan een aparte toegangsdeur gemaakt worden, wat fiscaal interessant kan zijn. Ook gezien er al een toilet en eigen meterkast aanwezig is.

Woonkamer, luxe open keuken en balkonterras op de eerste verdieping

Loopt u de trap op, dan komt u op de overloop van de eerste verdieping met de garderobe en toilet. Opent u de prachtige zwarte taatsdeur dan vindt u een heerlijk zonnige woonkamer met balkonterras en luxe open keuken.
Drie stalen taatsdeuren, arte behang en een fraaie PVC visgraatvloer met vloerverwarming, geven deze woonlaag een eigentijdse, zeer stijlvolle uitstraling. De keuken draagt daar zeker aan bij, met schitterende granieten werkbladen, een semi-kookeiland, plenty kastruimte en Siemens kwaliteitsapparatuur die in 2020 is ingebouwd.
Aan de achterzijde vindt u een deur die leidt naar de bijkeuken. Die biedt plek aan de witgoedopstelling, de cv-ketel, WtW-unit en een ruime voorraadkast.
En dan de voorzijde: hier bieden openslaande deuren toegang tot een heerlijk buitenterras, geheel overdekt, met veel privacy en vrij uitzicht op zowel groen en water als de levendigheid van de straat.

Drie ruime slaapkamers en een badkamer op de tweede verdieping

Op de bovenste woonlaag vindt drie ruime slaapkamers. De grootste kijkt uit over groen en heeft een uitzonderlijke lengte. Hier geniet u heerlijk van het gevoel van ruimte. De naastgelegen slaapkamer is ook lang en wat smaller. Beide kamers hebben een fijne lichtkoepel met extra daklicht. Aan de andere kant van het huis vindt u de derde slaapkamer.
Daarnaast is de badkamer. Deze is uitgevoerd in zwart-wit tinten en uitgerust met een grote douche-ligbadcombinatie, een groot wastafelmeubel met dubbele wastafel en spiegels en het derde toilet.

Bonus: Op het platte dak liggen maar liefst 28 zonnepanelen!

Centraal gelegen in een ruim opgezette buurt

Deze fijne multifunctionele hoekwoning ligt prettig centraal, in een ruim opgezette, groene buurt met veel water en speelvoorzieningen nabij. Als u op de fiets stapt, bent u zó in de groene buffer tussen Leidschenveen en Zoetermeer. Scholen, kinderdagopvang, winkelcentrum Leidschenveen en horeca vindt u op luttele minuten fietsen. Datzelfde geldt voor het openbaar vervoer dat u in korte tijd naar Den Haag, Scheveningen of Zoetermeer brengt. De uitvalswegen A4, A12 en A13 bereikt u in enkele autominuten.

Samengevat
• Royale, recent gerenoveerde hoekwoning met volop mogelijkheden
• Woonoppervlak ca. 190,4 m², inhoud 603,8 m³, gemeten volgens NEN2580
• Perceeloppervlak 97 m², volledig eigendom
• Begane grond met laminaatvloeren, drie praktijkruimtes, twee pantry-keukens en toilet
• Eerste verdieping met grote woonkamer, voorzien van PVC visgraatvloer met vloerverwarming, stalen taatsdeuren, luxe open keuken en dakterras, tweede toilet
• Bijkeuken met witgoedopstelling, cv ketel, Itho WTW-unit, omvormer (voor 28 zonnepanelen) en voorraadkast
• Tweede verdieping: drie slaapkamers en een badkamer
• 28 zonnepanelen op het dak voor een enorme besparing op de energierekening.
• Zeer centraal gelegen nabij alle faciliteiten, openbaar vervoer en opgang naar diverse uitvalswegen
• Diverse parken, waaronder de Nieuwe Driemanspolder, op loop/fietsafstand
• Zakelijk gunstig: goede zichtlocatie, fiscaal aantrekkelijk en voldoende parkeermogelijkheden
• Oplevering in overleg

Is uw interesse gewekt?
Wacht niet te lang en bel Makelaarscentrum Leidschenveen voor het maken van een afspraak.

De informatie is met zorg samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De algemene verkoopvoorwaarden staan vermeld op onze website, wij werken conform de Algemene Consumentenvoorwaarden van VBO Makelaar. Heeft u vragen over dit object of over onze dienstverlening neemt u dan gerust contact met ons op.

Bel ons voor het maken van een afspraak of schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 190.4
Inhoud woonhuis 604
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 14
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 97
Tuin diepte 3
Tuin breedte 5.45
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2013
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Vloerverwarming deel Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 190.4
Inhoud woonhuis 604
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 14
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 97
Tuin diepte 3
Tuin breedte 5.45
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2013
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Vloerverwarming deel Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaarscentrum