Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een turn-key appartement met een mooi uitzicht richting de skyline van Rotterdam, dat kan nu! Dit prachtige, gerenoveerde appartement op de 10e verdieping in een mooi complex in Capelle aan den IJssel is nu te koop!
- Nieuwe en turn-key afwerking
- Prachtig uitzicht richting de skyline van Rotterdam
- Centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Het complex wordt omgeven door diverse plantsoenen met waterpartijen en ligt in de rustige buurt Middelwatering. Alle dagelijkse, nodige voorzieningen zijn binnen handbereik. Denk hierbij aan supermarkten, scholen, winkelcentra en de connectie naar de stad. Via de OV verbinding en de goede uitvalswegen is er een snelle en eenvoudige connectie ontstaan naar de binnenstad van Rotterdam. Ook zijn snelwegen zoals de A16, A20 en A15 eenvoudig aan te rijden waardoor er een snelle verbinding is met de omliggende steden en gebieden. Meer weten van dit gerenoveerde appartement op een goede locatie? Maak dan snel een afspraak!

De indeling is als volgt:

Begane grond
Deur met afgesloten centrale entree met videofoon, brievenbussen, lift en trappenhuis. Toegang tot de eigen berging op de 1e etage met een fietsgeul in het trappenhuis.

Entree
Je komt binnen in de mooie open strakke witte keuken die in open verbinding staat met de woonkamer. De volledige woning is voorzien van dezelfde nette laminaatvloer en grote dubbelglas raampartijen die voor veel natuurlijk lichtinval zorgen.

Keuken
De open keuken is voorzien van een L vormige keuken met een 4-pits Bora inductiekookplaat met een downdraft afzuiging, vaatwasser, een combimagnetron en een grote oven, een koel-/vriescombinatie en spoelbak met mengkraan. De keukenkasten zijn wit met greep loze handgrepen met een zwart gemêleerd blad erop. De keuken heeft ook voldoende opbergruimte door de vele kastjes. Er is ook een ontbijtbar gerealiseerd aan het raam naast de keuken met een fantastisch wijds uitzicht.

Zitkamer en eetgedeelte
Vanuit de keuken kom je via het eetgedeelte naar de ruime woonkamer met een fantastisch wijds uitzicht. Deze is aan de achterzijde erg licht door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer is de doorgang naar het balkon, welke op het zuiden gelegen is.

Slaapkamers, toilet, badkamer, inloopkast, opbergkast
Aan de rechterzijde van het appartement zijn de slaapkamers, kastruimtes, badkamer en toilet aanwezig. Aan de voorzijde is heeft de ruime slaapkamer een speelse indeling waardoor je hier een slaapkamer hebt, met een open/aparte werkkamer, door een halfopen scheidingswand. De mooie grote ramen bieden veel lichtinval en kunnen open gezet worden. Er zijn inbouwkasten aanwezig.
Daarnaast is de badkamer aanwezig. De badkamer is volledig betegeld in het wit met een
ruime inloopdouche met zwarte douchevloer. Deze is voorzien van een en dubbele wastafel met een stoer houten boomstamblad met een grote spiegel erboven.

Doordat er aparte buizen in de vloer naar de verschillende ruimtes zijn gelegd, wordt er een soort vloerverwarming gecreëerd. Tegenover de badkamer is een grote inbouwkast aanwezig. Naast de badkamer is een toilet ruimte aanwezig welke voorzien is van een wandcloset en wastafel. Naast de toiletruimte is weer een grote kast aanwezig, hierin is ook de wasmachine aansluiting aanwezig. De 2e slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Deze kamer is voorzien van een 2e doorgang naar het balkon.

Kortom, een ruime turn-key woning met veel mogelijkheden!

Op de grote parkeerplaats bij het complex is het gratis parkeren. Het appartement is rondom voorzien van dubbele HR++ beglazing in hardhouten kozijnen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1972
- Gebruiksoppervlakte wonen: 101m2
- Inhoud: 322m3
- Balkon: 13m2 (zuid)
- Berging: 8m2
- Meterkast: 18 groepen met 8 aardlekschakelaars
- Verwarming/warm water: blokverwarming met een centrale voorziening
- VvE bijdrage: € 258,27 per maand
- Voorschot stookkosten € 153,- per maand
- Horren voor alle deuren en ramen
- Totaalrenovatie in 2017
- EPA-label: C
- Zelfbewoningsplicht van 2 jaar
- Oplevering: november 2024

Bezichtiging
Maak direct een afspraak om deze ruime, modern ingerichte 3-kamer appartement gelegen op de 10e woonlaag met zonnig balkon op het zuidwesten te bezichtigen!

*Aan deze tekst en de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 310
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 23.16
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 310
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 23.16
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Blijdorp Makelaardij