Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

We hebben de eer om u deze fantastische eengezinswoning in de wijk Ambacht aan te bieden. Deze royale woning beschikt over vijf slaapkamers, een ensuite badkamer, een zonnig balkon, bijna rondom de gehele woning groen en superveel gave authentieke details. De woning verwelkomt u met een karakteristieke houten voordeur, waarna u de woning betreedt en gelijk een verpletterende indruk op u maakt. Onder andere de authentieke details, zoals eerder vermeld, dragen hieraan bij. Een toffe erker, bijzonder glas-in-lood, ornament- en lijstenplafonds, paneeldeuren, sfeervolle markiezen en een marmeren open haard. Allemaal unieke elementen die de jaren 30 sfeer goed weerspiegelen. De buitenruimte aan de voor- en zijkanten zorgen ervoor dat u het gevoel heeft dat u zich midden in de natuur bevindt, maar niet is minder waar. Deze twee onder één kapper is namelijk zeer centraal gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. Diverse winkelgebieden, scholen en sportgelegenheden bevinden zich op loopafstand. Uitvalswegen A20, A4 zijn tevens gemakkelijk te bereiken. Kortom wat een locatie, wat een uitstraling en wat willen we u deze woning graag aan u laten zien! Nieuwsgierig geworden? Plan dan een bezichtiging bij ons in!

Indeling:

Begane grond:
De karakteristieke houten voordeur zorgt voor een fenomenaal entree tot de woning. Het ruime tochtportaal is nog helemaal in originele staat met de Art Nouveau wandtegeltjes en de tussendeur voorzien van Mucha glas. Door middel van deze deur is de hal te bereiken. De hal is voorzien van een bergruimte onder de trap en een aparte toiletruimte. Deze beschikt over een origineel raampje, een toilet en een fonteintje. Vanaf de hal is met behulp van de dubbele openslaande deuren, voorzien van hetzelfde Mucha glas, toegang tot de woonkamer. Ook in de woonkamer komen er veel authentieke elementen direct naar voren. Zo wordt u verrast door de prachtige 60 jaar oude (!) Bruynzeel houtenvloer, de plafondornamenten en -lijsten, glas-in-lood raampjes (voor en achter), radiator ombouwen, de marmeren open haard en de ensuite deuren met facet geslepen glas tussen de voor- en achterkamer. De deur aan de achterzijde geeft toegang tot de heerlijke achtertuin. Ook vanuit de keuken is de achtertuin te betreden. Verder is de keuken mooi volgens de vormen van de woning geplaatst, heeft een plafond in stijl en is voorzien van een 6-pits gasfornuis met oven, een afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine en een koelkast. Achter de deur aan het einde van de keuken is een voorraadkast waar zich tevens de opstelling van de cv-ketel bevindt. Door middel van de ramen heeft u tijdens het koken zicht op de groene voortuin. Dit geeft dus echt dat landelijke gevoel, heerlijk toch?

Eerste verdieping:
De overloop van de eerste verdieping beschikt over een aparte toiletruimte en geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Het toilet heeft nog de originele granietenvloer, dat zijn toch wel echt de details waar je direct verliefd op wordt! Twee slaapkamers zijn naast elkaar gelegen en hebben beide een inbouwkast. Eén van deze slaapkamers is voorzien van een wastafel en is op dit moment ingericht als kledingkamer, maar kan natuurlijk geheel naar eigen wens worden ingericht. De andere slaapkamer is zeer goed bemeten waardoor er ook ruim voldoende plaats is voor een tweepersoonsbed en een grote kast. De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. Deze slaapkamer beschikt, net als de rest van de gehele eerste verdieping, over een laminaatvloer. Ook hier is een inbouwkast. Bovendien is vanuit hier zowel het balkon als de badkamer te betreden. Ja u leest het goed, de badkamer is niet alleen te betreden vanaf de overloop, maar ook vanuit deze slaapkamer. Dat is pas ideaal, wakker worden en direct onder de douche kunnen springen. De ensuite badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, een douchecabine en een wastafelmeubel. Tussen de eerste en tweede verdieping is een hoog raam (dubbelglas) wat veel licht in de beide overlopen naar de kamers geeft.

Tweede verdieping:
Ook de gehele tweede verdieping heeft een nette laminaatvloer. Op de tweede verdieping is aan weerszijde een slaapkamer en een bergruimte. In één van deze bergruimtes is de wasmachine aansluiting en de opstelling van de boiler gelegen. Boven de twee bergruimtes is een grote ruimte om eventuele spullen op te kunnen bergen. Hier bevindt zich tevens de omvormer van de zonnepanelen. De slaapkamers zijn qua ruimte identiek aan elkaar en beschikken beide over een inbouwkast, knieschotten en een wastafel. Aan opbergruimte dus zeker geen gebrek in deze prachtige woning.

Exterieur:
Maar dan zijn we er nog niet…. Er is bijna rondom de gehele woning nog heel veel buitenruimte. Vanaf de voorzijde van de woning kunt u zo, via de tuin, doorlopen naar de buitenruimtes aan de zijkanten. Door de zee aan ruimte kunt u de gehele dag altijd wel ergens een plekje vinden om te kunnen ontspannen en genieten van de buitenlucht. De raampartij van de eetkamer is, net als de eerste verdieping, voorzien van een handbediende markies. Dit zorgt ervoor dat er een fijne schaduwplek te realiseren is en het ziet er ook super sfeervol uit. Aan de achterzijde staat een schuur en door middel van de poort zijn eventuele fietsen hier gemakkelijk te plaatsen. Bovendien is hier een buitenkraan waardoor al het prachtige groen gemakkelijk kan worden voorzien van water. Ook aan de voorzijde vlak naast de voordeur is een buitenkraan. Door de hele tuin ligt een druppelslang en sproei installatie met computers op de beide buitenkranen.

Ligging:
De woning is gelegen in een fijne buurt op loopafstand van het winkelgebied ‘Van Hogendorpkwartier’ ’met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen eveneens als enkele lifestyle winkels. Tevens zijn de prachtige groene Broekpolder, ‘Het Nieuwelant ’park, diverse sportparken, speeltuinen en het openbaar vervoer (bus) te voet te bereiken. De metro is op fietsafstand gelegen, ditzelfde geldt voor het centrum van Vlaardingen. Diverse uitvalswegen (A4, A20) zijn binnen enkele minuten te bereiken. In de straat is voldoende vrije parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1937, bouw afgeleide van de Amsterdamse School
- Gelegen op eigen grond
- Grotendeels voorzien van dubbel glas in houten kozijnen m.u.v. Naast elkaar gelegen slaapkamers voorzijde eerste
verdieping en gehele tweede verdieping (enkel glas)
- Warm water en verwarming middels cv-ketel, oktober 2022
- Boiler 100 liter tweede verdieping, oktober 2022
- Zonnepanelen 13 stuks, dec 2014
- Energielabel F
- Oplevering in overleg

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 576
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel F
In overleg Ja
Openhaard Ja
BouwjaarCV 2022
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 312
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 43
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 2
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1042 Breedte: 865 Oppervlakte: 90
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 576
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel F
In overleg Ja
Openhaard Ja
BouwjaarCV 2022
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 312
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 43
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 2
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1042 Breedte: 865 Oppervlakte: 90
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars