Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wow wat een prachtige ligging! Een mooi afgewerkte woning met ruim terras en tuin met zicht op het park in de wijk ‘Vlaardings Geluk’.
Met uitzicht naar het ‘Nieuwelant’ park en dus omgeven door het groen en een waterpartij. U wordt verrast door de mogelijkheden en stijl. De speelse split level indeling van de woonkamer en de keuken zorgt voor een veelzijdige woonervaring. Verder beschikt de woning onder andere over maar liefst vier slaapkamers, een royale waskamer, een badkamer met ligbad en inloopdouche en aparte toilet, twee eigen parkeerplaatsen en een heerlijk ruim terras. Dit is een fijne plek om, bijvoorbeeld na een lange werkdag, nog even van de laatste zonnestralen te kunnen genieten. Ondanks de rustige ligging grenzend aan de natuur, bevindt u zich ook zo bij het winkelcentrum ‘Van Hogendorp Kwartier’, met een breed aanbod van diverse winkels. Verschillende scholen, speeltuinen en het openbaar vervoer (metro en bus) zijn ook gemakkelijk te bereiken. De snelweg richting verschillende grote steden waaronder Rotterdam liggen op steenworp afstand. Aan de achterzijde van de woning heeft u twee eigen overkapte parkeerplekken, die te bereiken zijn door een elektrisch afgesloten hek. Kortom een instapklare woning op een toplocatie!

Indeling:

Eerste woonlaag:
De prachtige groene omgeving zorgt al voor een fijn onthaal tot de woning. De entree is voorzien van de meterkast, garderobe en biedt toegang tot de keuken. Door middel van de trap met enkele tredes is de aparte toiletruimte en de deur naar de eigen parkeerplaats te bereiken. Op het moment dat u uw auto heeft geparkeerd, kunt u dus ook gemakkelijk de woning vanuit hier betreden. Hier is ook een berging, welke op een gemakkelijke manier is uit te breiden. Weer even terug naar de entree, want hier ligt een prachtige pvc-vloer, in Hongaarse punt gelegd, die doorloopt tot in de keuken en de woonkamer. Door de grote raampartijen in de keuken is er zicht op het ‘Nieuwelant’ park. Dat is pas een leuk uitzicht tijdens het koken! De moderne keuken is in 2019 geplaatst en voorzien van alle benodigde keukenapparatuur van het merk Siemens zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine en een koel-vriescombinatie. Bovendien is er een Quooker aanwezig.

Tweede woonlaag:
Vanuit de keuken loopt u via de trap naar de woonkamer. Wat een leuke speelse indeling! Deze zorgt niet alleen voor een veelzijdige woonervaring, maar ook dat u kunt genieten van uw privacy zonder dat het contact met de rest van het gezin verloren gaat. Boven de ramen in de keuken is er nog een enorme raampartij die, tezamen met de schuifpui aan de achterzijde, in de woonkamer zorgt voor enorm veel natuurlijk lichtinval. In de woonkamer bevindt zich een trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
De overloop beschikt over een aparte toiletruimte en heeft toegang tot twee slaapkamers en de badkamer met ligbad. De slaapkamers bevinden zich aan weerszijde van elkaar en beschikken beide over dezelfde nette laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vaste kast en een plafondventilator. De slaapkamer aan de voorzijde kijkt weer over het ‘Nieuwelant’ park. De inpandige badkamer is volledig betegeld en afgewerkt in dezelfde stijl als de aparte toiletruimte. Verder is de badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel, handdoeken radiator en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste verdieping, welke dezelfde indeling heeft als de eerste verdieping. Er bevinden zich dus weer twee slaapkamers aan weerszijde met dezelfde nette laminaatvloer. In de tussenliggende ruimte bevindt zich een ruime waskamer. En wat voor één. Door de grootte van deze kamer is er niet alleen plaats voor een wasmachine en droger, maar kunt u ook de was uithangen, opvouwen of natuurlijk de wasmanden kwijt. Bovendien is hier de opstelling van de cv-ketel gelegen.

Exterieur:
Het terras is, door de westen ligging, een heerlijke plek om te kunnen genieten van de ochtend- en avondzon. Er is een elektrisch bedienbaar zonnescherm, waardoor u ook fijn in de schaduw kunt plaatsnemen. Door de grootte van het terras is er plaats voor zowel een zit- als een eethoek.

Ligging:
Gelegen aan het ‘Nieuwelant’ park waardoor u niet alleen rustig woont, maar ook nog eens kunt ontspannen in een groene omgeving. Ook is er een hondenlosloopgebied, waar u gemakkelijk uw eventuele hond uit kunt laten. Verder zijn alle benodigde voorzieningen in directe omgeving. Zo bevindt winkelgebied ‘Van Hogendorp kwartier’ zich op loopafstand. Hier zijn diverse winkels voor zowel de dagelijkse boodschappen als lifestyle winkels. Bovendien zijn ook het openbaar vervoer (metro en bus) en verschillende scholen te voet te bereiken. Het metrostation Vlaardingen Oost brengt u gemakkelijk naar onder andere Rotterdam en Hoek van Holland. Aan de achterzijde van de woning is een eigen parkeerplaats voor maar liefst twee auto’s, welke is afgesloten door middel van een elektrisch bedienbare deur.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2012
- Gelegen op eigen grond
- Energielabel A
- Tuin voorzijde met uitzicht op het park
- Geheel voorzien van dubbel glas in houten kozijnen m.u.v. schuifpui (aluminium)
- Warm water en verwarming middel cv-ketel, 2012
- Nieuwe keuken geplaatst, 2019
- Buitenzijde kozijnen geschilderd, 2023
- Eigen afgesloten parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. De achterzijde van de woning en de parkeerplaats
zijn via een afgesloten (zogenoemde mandelige) weg bereikbaar. Voor het onderhoud aan deze weg en de
toegangspoort alsmede de gemeenschappelijke straatverlichting wordt € 89,-- per
kwartaal betaald, te voldoen aan de beheersvereniging.
- Oplevering in overleg

Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 565
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2012
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 80
Split level Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tussenwoning Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 12
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 565
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2012
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 80
Split level Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tussenwoning Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 12
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars