Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JOUW NIEUWE THUIS!

Ben jij een starter op de woningmarkt, zoek je als jong gezin een comfortabele plek om je kinderen te laten opgroeien, of wil je gewoon genieten van de stedelijke voorzieningen in een gezellige buurt? Deze instapklare woning in het hart van Hillegom biedt het allemaal. Met een energielabel A, 9 zonnepanelen, en een grondige renovatie in 2022/2023, ben je verzekerd van een moderne, energiezuinige woning. En dat allemaal op steenworp afstand van het sfeervolle Hof van Hillegom en het bruisende winkelgebied.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING:

Energielabel A: Maximale energiezuinigheid met 9 zonnepanelen, vloerverwarming en uitstekende isolatie.
Centrale, maar rustige ligging: Gelegen in het hart van Hillegom, op loopafstand van alle voorzieningen en het schilderachtige Hof van Hillegom.
Ideale gezinswoning: Vier ruime slaapkamers in een rustige woonwijk.
Recent gerenoveerd: Vloerverwarming en nieuwe badkamer (2023), toilet en keuken vernieuwd in 2022. Bovendien beschikt de gehele begane grond vloer over pvc visgraat en alle andere verdiepingen zijn voorzien van een nieuwe laminaatvloer
Zeer diepe achtertuin: Inclusief berging en zij-achterom, ideaal om te genieten van de zon ondanks de noordelijke ligging.
Instapklaar: Verhuisdozen uitpakken en je bent thuis!

DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je rijdt de rustige straat in en parkeert voor jouw nieuwe huis. Zodra je de deur opent, voel je je meteen thuis. De lichte, ruime hal verwelkomt je met een moderne uitstraling en een uitnodigende sfeer.

Je loopt door naar de woonkamer, waar de vloerverwarming uit 2023 een aangename warmte verspreidt. Het zonlicht stroomt door de grote ramen en verlicht het stijlvolle interieur. De recent vernieuwde keuken uit 2022 heeft strakke lijnen, moderne apparatuur (Bosch en Quooker), en een praktische indeling maken koken hier een feest. Denk aan gezellige avonden met vrienden, heerlijke maaltijden en onvergetelijke momenten.

De trap op naar de eerste verdieping brengt je naar drie ruime slaapkamers, elk met een eigen unieke charme. De nieuwe badkamer uit 2023 biedt een 'hotel chique' ervaring met een luxe inloopdouche, modern sanitair en stijlvolle tegels. De geur van nieuw sanitair en de glans van de betegeling roepen een gevoel van frisheid en luxe op.

De tweede verdieping herbergt nog een (open) grote slaapkamer met dakraam, perfect voor een tiener, logeerkamer of werkkamer. Verder bevinden zich op de deze verdieping de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas 2016) alsmede de opstelplaats van de wasmachine en droger. Deze verdieping biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van meerdere dakkapellen.

En dan de tuin... De ruime achtertuin is een oase van rust. Ondanks de noordelijke ligging kun je hier, door de diepte van circa 12 meter, toch heerlijk van de zon genieten. De geur van bloemen en het geluid van vogels maken het plaatje compleet. Met een handige berging en een zij-achterom heb je alle ruimte voor fietsen, tuinmeubilair en meer.

Alles is al voor je gedaan: van de zonnepanelen en de isolatie tot de vloerverwarming en de nieuwe keuken en badkamer. Je hoeft alleen maar je verhuisdozen uit te pakken en je bent klaar om te genieten van je nieuwe thuis. Deze woning is meer dan een huis – het is een plek waar je herinneringen maakt, groeit en geniet van het leven.

HIGHLIGHTS UITGEBREID

Deze woning heeft een energielabel A, wat betekent dat je profiteert van maximale energiezuinigheid. De 9 zonnepanelen en uitstekende isolatie dragen bij aan lagere energiekosten. De ligging is centraal maar toch rustig, gelegen in het hart van Hillegom, dichtbij het gezellige Hof van Hillegom en het winkelgebied. Met vier ruime slaapkamers is dit de ideale gezinswoning. Daarnaast zijn de vloerverwarming en badkamer in 2023 vernieuwd en de keuken in 2022. De zeer diepe achtertuin, voorzien van berging en zij-achterom, biedt een heerlijke plek om van de zon te genieten. Deze instapklare woning is helemaal klaar voor jouw nieuwe avontuur.

NB: De getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid kan niet worden ingestaan en er kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 139
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 139
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer