Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN PARELTJE IN DE ZILK
Welkom in dit prachtige, instapklare huis, ideaal voor mensen die houden van comfort en een gunstige ligging. Gelegen in De Zilk, met voorzieningen zoals scholen en winkels op loopafstand, biedt deze woning alles wat je hartje begeert. Geniet van de rust van het nabijgelegen duingebied en de zon in je eigen, fraai afgewerkte tuin. Deze energiezuinige woning, gebouwd in 2020, beschikt over 15 zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming, heeft een energielabel A en is totaal gasloos.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Voorzieningen binnen handbereik: Scholen, winkels en andere faciliteiten liggen op loopafstand.
- Instapklaar en gezinsvriendelijk: Perfect ontworpen en afgewerkt voor alle doelgroepen (stellen, gezinnen en ouderen);
- Natuur vlakbij: De Zilk grenst direct aan een prachtig duingebied.
- Nieuwbouw van 2020: Energiezuinige woning met energielabel A, 15 zonnepanelen en compleet gasloos.
- Zonnige tuin op westen: Tot in de late uurtjes genieten van de zon.

HET HUIS WAAR JE VAN DROOMT WORDT WERKELIJKHEID
Zodra je deze woning binnenstapt, voel je de warmte en de gastvrijheid die het uitstraalt. De ruime woonkamer is een oase van licht dankzij de grote ramen die de zonnestralen uitnodigen om naar binnen te stromen. Dit is dé plek waar je gezellige familiemomenten beleeft, van spelletjesavonden tot heerlijke filmavonden. De moderne keuken, voorzien van de nieuwste apparatuur, nodigt je uit om culinaire hoogstandjes te creëren terwijl je uitkijkt over de zonnige tuin.

De zonnige tuin is een waar paradijs voor zowel kinderen als volwassenen. Met zijn ligging op het westen geniet je hier van de late middag- en avondzon, perfect voor lange zomeravonden barbecueën met vrienden en familie. De strakke afwerking van de tuin maakt het een onderhoudsarme en uitnodigende buitenruimte, ideaal voor spelende kinderen en ontspannende ouders. Ook vind je in de achtertuin een multifunctionele- en duurzame berging, welke uitermate geschikt is als kantoor, salon of een creatieve hobbyruimte.

Boven vind je vier ruime slaapkamers (mogelijkheid tot het creëren van vijf slaapkamers), wat betekent dat elk gezinslid zijn of haar eigen plekje heeft. De slaapkamers zijn stuk voor stuk licht en fris, met voldoende ruimte voor bedden, kasten, bureaus en speelruimte. De master bedroom is een luxe toevluchtsoord, waar je kunt genieten van een goede nachtrust na een drukke dag.

De Zilk is een charmant dorpje dat direct grenst aan een uitgestrekt duingebied. Dit biedt een unieke kans om te genieten van eindeloze wandelingen, fietstochten en avonturen in de natuur. Bovendien zijn alle benodigde voorzieningen zoals scholen, supermarkten en winkels op loopafstand, waardoor het dagelijkse leven hier uiterst comfortabel en gemakkelijk is.

Deze gasloze woning, gebouwd in 2020, is niet alleen modern en stijlvol, maar ook buitengewoon energiezuinig. Met een energielabel A hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten. De isolatie en hoogwaardige bouwmaterialen zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, ongeacht het seizoen. 

HIGHLIGHTS VAN DE WONING IN 100 WOORDEN
Deze instapklare woning is perfect onderhouden. Gelegen in De Zilk, met scholen en winkels op loopafstand, biedt het een ideale omgeving voor een comfortabel leven. Geniet van de nabijheid van een prachtig duingebied voor recreatie en ontspanning. De uitvalswegen naar Haarlem / Leiden zijn binnen enkele minuten te bereiken. De woning, gebouwd in 2020, is energiezuinig met een energielabel A. De zonnige tuin op het westen is perfect afgewerkt en ideaal voor spelende kinderen en ontspannende ouders. Met vier ruime slaapkamers biedt het huis voldoende ruimte voor het hele gezin. 

Je nieuwe thuis wacht op jou en je gezin in De Zilk. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en plan vandaag nog een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 439

Overige

Perceel oppervlakte 137

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 439

Overige

Perceel oppervlakte 137

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer

De nieuwste koopwoningen in De Zilk