Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
STIJLVOL WONEN IN HET HART VAN NIEUW-VENNEP
Welkom in dit prachtige appartement, ideaal voor starters op de woningmarkt, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen en senioren. Dit pareltje combineert moderne gemakken met een perfecte locatie. Met een energielabel A, ruime woonkamer met open keuken en een zonovergoten balkon op het zuidoosten, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel en duurzaam wonen. En dat alles op een steenworp afstand van het bruisende Händelplein.
HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING:
- Bouwjaar 2002: Een relatief jonge woning, wat zorgt voor moderne bouwstandaarden en een frisse uitstraling.
- Energielabel A: Geniet van een duurzaam en energiezuinig thuis, ideaal voor het milieu en je portemonnee.
- Ruime woonkamer met open keuken: Perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie, koken en socializen in één ruimte.
- Balkon op het Zuidoosten: Begin je dag met een kopje koffie in de ochtendzon of ontspan in de middagzon.
- Händelplein om de hoek: Alle voorzieningen die je nodig hebt binnen handbereik, van winkels tot gezellige eetgelegenheden.
VOLLEDIGE BESCHRIJVING:
Stap binnen in dit sfeervolle appartement en laat je verrassen door de ruimte en lichtinval die het biedt. Gebouwd in 2002, straalt dit appartement moderniteit en comfort uit. De entree leidt je naar een ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer is een echte blikvanger met zijn royale afmetingen en open indeling. De grote ramen laten het daglicht overvloedig binnenstromen, terwijl de open keuken de perfecte plek is om je culinaire talenten te laten zien. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, van een inductiekookplaat tot een energiezuinige vaatwasser. Hier kook je met plezier, terwijl je in contact blijft met je gasten in de woonkamer.
Het balkon, gelegen op het zuidoosten, is de ideale plek om te ontspannen. Of je nu een ochtendmens bent die geniet van de eerste zonnestralen met een kop koffie, of iemand die liever 's middags van de zon geniet, dit balkon biedt het allemaal.
Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers. De master bedroom is ruim genoeg voor een kingsize bed en een grote kledingkast. De tweede slaapkamer is perfect als kinderkamer, werkkamer of logeerkamer. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en voldoende kastruimte voor al je toiletartikelen.
Met een energielabel A is dit appartement niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je energierekening. Dubbele beglazing, goede isolatie en energiezuinige apparatuur maken dit huis tot een duurzame keuze. Servicekosten zijn €200,= P/Maand.
En dan is er nog de ligging: het Händelplein ligt om de hoek, wat betekent dat je alle voorzieningen binnen handbereik hebt. Of je nu even snel boodschappen wilt doen, een hapje wilt eten in een van de gezellige restaurants of een avondje uit wilt pakken, het is allemaal mogelijk zonder dat je ver hoeft te reizen.
Bijzonderheden:
- Regeling voor sociale huurders van Ymere / woningbouwvereniging in Amsterdam of de MRA Amsterdam (makelaar vertelt hier meer over)
- Projectnotaris van toepassing: Gopisingh van Os notarissen te Hoofddorp;
- Perceel wordt nog uitgemeten op kosten van de verkoper;
- Verkoop onder voorbehoud, totdat alle partijen hebben getekend;
- De volgende artikelen worden opgenomen in de koopovereenkomst
   1. Onderhoudstoestand woning (voormalige huurwoning - verkoper nooit gewoond)
   2. Anti-speculatiebeding / zelfbewoningsplicht (woning mag niet binnen 3 jaar 
       worden verkocht of verhuurd)
   3. Ouderdomsclausule
SAMENVATTING HOOGTEPUNTEN:
Dit stijlvolle appartement uit 2002 biedt modern comfort en duurzaamheid met een energielabel A. De ruime woonkamer met open keuken en een balkon op het zuidoosten zorgen voor een heerlijke leefomgeving. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een moderne badkamer. Het Händelplein met diverse voorzieningen ligt om de hoek, waardoor je alles binnen handbereik hebt. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en de moderne keuken is volledig uitgerust. Ideaal voor starters, jonge gezinnen en senioren die op zoek zijn naar een energiezuinige en comfortabele woning in een bruisende omgeving.
Prikkel je zintuigen met dit droomhuis en ervaar de perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid. Wacht niet langer, dompel jezelf onder in het stadsleven en plan je bezichtiging vandaag nog!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 237

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 237

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer