Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Achter de voordeur van deze woning aan het Hoornbladplantsoen 12 in Lisserbroek, schuilt een gemoderniseerde woning met de wow factor! Beneden een woonkeuken met kookeiland aan de voorzijde, een uitgebouwde woonkamer met lichtstraat. De beneden verdieping is geheel voorzien van een pvc vloer gelegd in visgraat motief en glad gestuukte wanden. De schuifpui geeft toegang tot de onderhoudsarme achtertuin met een groot terras en berging.
Op de 1e etage is een moderne badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Daarnaast is een zeer grote hoofdslaapkamer over de gehele lengte van de woning en er is een 2e slaapkamer. De 3e slaapkamer bevindt zich op zolder en wordt nu als multifunctionele ruimte gebruikt. Op zolder bevindt zich de technische ruimte en er is voldoende bergruimte. Door het plaatsen van een dakkapel kan de ruimte en lichtinval op zolder worden vergroot, waardoor hier 2 kleinere slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.
De woning is gelegen aan een groenzoom met ruime parkeermogelijkheden, meerdere speelplaatsen, het dorpshuis. de basisschool, kinderopvang, landgoed De Olmenhorst, sportclubs op loopafstand en dat gewoon in de Haarlemmermeer. Het gezellige centrum van Lisse en de voorzieningen in Nieuw-Vennep zijn op fietsafstand. De bushalte is vlakbij en in de (nabije) toekomst ook de halte voor R-net richting Hoofddorp en Schiphol. Lisserbroek is vanaf de A44 met 5 autominuten zonder verkeerslichten te bereiken en je bent in 20 minuten in Amsterdam. Ook steden als Haarlem, Leiden, Den Haag of Schiphol zijn snel te bereiken.

Begane grond
Via de 4 meter diepe voortuin toegang tot de entree van de woning. Je komt binnen in de hal met de garderobe, vernieuwde meterkast, gemoderniseerd vrijdragend toilet met fontein, bergkast onder de trap en deur naar de living. Het kookeiland nodigt meteen uit om samen te koken met daarachter een recht deel met hoge kasten. In de keuken is meerdere apparatuur geplaatst, zoals een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit, vaatwasser, koel-/vrieskast, heteluchtoven en een kokend waterkraan. Het geheel is in 2022 nieuw geplaatst in een moderne kleurstelling met marmerlook blad. Op de begane grond is vloerverwarming aangelegd, welke is afgewerkt met een mooie pvc vloer gelegd in visgraat motief. Glad gestuukte wanden en plafond in een warme kleurstelling maken het af! In het verlengde van de keuken is de eettafel geplaatst en vormt een geheel met de woonkamer. De lichtstraat in de uitbouw maakt het een hele fijne ruimte met veel daglicht. Er is een aparte speelhoek en een tuingerichte zithoek. Aan de achterzijde is een onderhoudsarme kunststof schuifpui met verbinding naar de tuin. De tuin is opgedeeld in een terras direct grenzend aan de woning met vlonderdelen en een net iets lager deel bij de stenen berging met tegels. Via een achterom is de tuin en de berging met elektra bereikbaar.

1e etage
Op de 1e etage zijn 2 slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met spiegel, het 2e toilet en inloopdouche. Het geheel is uitgevoerd in een moderne kleurstelling met grijze accenten. Tegenover de badkamer is een slaapkamer die nu in gebruik is als de kinderkamer. De hoofdslaapkamer is zeer royaal aangezien deze over de gehele lengte van de woning doorloopt met aan beide kanten een grote raampartij. Hier is voldoende ruimte voor een kastenwand en groot bed. Oorspronkelijk waren dit 2 slaapkamers, welke eenvoudig in de oude staat terug te brengen zijn.

2e etage
De zolder is opgedeeld in een ruime slaapkamer en voorzolder met technische ruimte en bergkast. In de technische ruimte bevindt zich de HR-combiketel en de opstelplaats voor wasmachine en droger. Daar tegenover is een bergkast. Slaapkamer 3 is nu in gebruik als logeerkamer en werkplek. Deze ruimte kan worden vergroot door het plaatsen van een dakkapel en dan is het zelfs mogelijk om hier een slaapkamer en werkkamer te realiseren.

Bijzonderheden:

- woonkeuken met kookeiland (2022)
- visgraat pvc vloer met vloerverwarming (2022)
- ruime uitgebouwde woonkamer met lichtstraat
- moderne badkamer met inloopdouche
- 3 royale slaapkamers (mogelijkheid voor 5)
- vele wanden en plafonds glad gestuukt (2022)
- cv-combiketel Remeha Tzerra (2023)
- centrale ligging op loopafstand van voorzieningen
- aanvaarding in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 115.6
Inhoud woonhuis 415
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 56
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 145
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.2
Tuin breedte 6.1
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 115.6
Inhoud woonhuis 415
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 56
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 145
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.2
Tuin breedte 6.1
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoogervorst Makelaardij