Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Midden in het hart van Lisserbroek ligt deze verzorgde eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, woonkeuken, dakkapel en maar liefst 6 (slaap-)kamers! De voortuin is gelegen aan een autovrij gedeelte van de straat met aangrenzende parkeergelegenheden. Beneden is de stenen berging aan de voorzijde bij de woning betrokken voor een grotere hal en hierdoor is er een moderne woonkeuken aan de voorzijde gerealiseerd. De tuingerichte woonkamer is uitgebouwd en zeer licht door de grote raampartijen. De achtertuin op het zuidoosten heeft een overkapping en is onderhoudsarm aangelegd.
Op de 1e etage is een moderne badkamer en zijn er 3 goede slaapkamers. De zolder is thans ingedeeld in 3 kamers die nu gebruikt worden als speelkamer, hobbykamer en werkkamer. Daarnaast is er een aparte waskamer en op de zolder is een airconditioning aanwezig die koelt en verwarmt.

Wonen in de Dopheidestraat 20 is comfortabel met dorpse gezelligheid in de Haarlemmermeer. Het levendige centrum van Lisse met gevarieerd winkel en horeca-aanbod is op loopafstand. Ook het centrum van Nieuw-Vennep is vlakbij. Wil je met het openbaar vervoer weg, dan kun je opstappen in Lisserbroek. Binnenkort is er ook een R-net bushalte op loopafstand, zodat je snel op Schiphol bent of in Amsterdam. Voor EV-rijders is er een openbare laadpaal vlakbij de woning. Lisserbroek is vanaf de A44 met 5 autominuten zonder verkeerslichten te bereiken en je bent in 20 autominuten in Amsterdam. Ook steden als Haarlem, Leiden, Den Haag of Schiphol zijn snel te bereiken.

Begane grond
De woning heeft een entree via de voortuin met aangebouwde houten berging. Via de vernieuwde kunststof voordeur is er toegang tot de hal met garderobekasten en een modern vrijdragend toilet. De woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde en bestaat uit een recht deel en een schiereiland. Er is een ruim werkblad, veel bergruimte en natuurlijk inbouwapparatuur. In het rechte deel tegen de muur bevindt zich de koel-/vriescombinatie, heteluchtoven, losse magnetron, vaatwasser en het spoelgedeelte. Daar tegenover is het kookeiland met gaskookplaat en afzuigschouw in het plafond. In de muur is een nis gemaakt met extra open kastruimte. Door de aanpassing van de woning aan de voorzijde is er nu voldoende ruimte voor de woonkeuken met daarnaast een ruime eettafel. In het nisje bij het raam is een werkplek gerealiseerd.
De woonkamer en keuken worden deels door de tussenhal met trap naar boven van elkaar afgeschermd. In de ruime tuingerichte woonkamer met openslaande deuren is plek voor jong en oud om samen te genieten of juist lekker tot rust te komen. Er is bij de uitbouw rekening mee gehouden dat er gedurende de dag veel daglicht in de woning kan komen en bij de indeling van de tuin is hier ook op gelet. De overkapping met kleinere berging is aan de achterzijde geplaatst, een heerlijke plek om een groot deel van het jaar beschut te zitten met daarvoor kunstgras en een mooi terras grenzend aan de woning. Het geheel is onderhoudsarm met voldoende ruimte voor planten en bloemen in de borders en plantenbakken. Kortom genieten maar!

1e etage
De 3 slaapkamers en moderne badkamer zijn allemaal vanaf de overloop bereikbaar. De badkamer is uitgevoerd in een grijs met witte kleurstelling, waarbij de tussenwand is geplaatst voor de inloopdouche met rainshower aan de ene kant en het grote wastafelmeubel aan de andere zijde. Er is een 2e toilet en handdoekradiator. Naast de badkamer is de kinderkamer. De hoofdslaapkamer is tuingericht met daarnaast de babykamer. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een elektrisch rolluik.

2e etage
Via een vaste trap kom je op de overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de waskamer/technische ruimte. In de waskamer/technische ruimte is de opstelplaats voor de wasmachine, droger, heteluchtverwarming en cv-ketel. Deze ruimte heeft een dakraam, waardoor er goed geventileerd kan worden. Naast de waskamer is een kamer die nu als speelkamer voor de kinderen wordt gebruikt. Aan de achterzijde is een brede dakkapel geplaatst waardoor deze kamers meer daglicht en ruimte hebben. Momenteel worden deze kamers als hobbykamer en werkkamer gebruikt.
Op zolder is een airconditioning geplaatst zodat deze ruimtes in de zomer niet te warm worden en op een koude winterdag comfortabel worden verwarmd. Er is nog een kleine bergvliering aanwezig, bereikbaar via twee luiken. Op het dak van de woning liggen 10 zonnepanelen, zodat de energierekening aangenaam blijft.

Bijzonderheden:
- uitgebouwde woonkamer met erker
- woonkeuken met schiereiland en inbouwapparatuur
- 10 meter diepe achtertuin op het zuidoosten met veranda
- 6 slaapkamers en bergvliering
- 10 zonnepanelen (2019) en airco (2023)
- kindvriendelijk gelegen met sportvelden en school om de hoek
- centrale ligging op loopafstand van alle voorzieningen
- aanvaarding januari 2025

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 129.6
Inhoud woonhuis 459
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 54.6
Tuin voor Ja
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 167
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10.4
Tuin breedte 5.25
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 129.6
Inhoud woonhuis 459
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 54.6
Tuin voor Ja
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 167
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10.4
Tuin breedte 5.25
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoogervorst Makelaardij