Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Sfeervolle en ruime vijf kamer dubbele bovenwoning met zeer riant en luxueus dakterras, gelegen aan de prachtige Rodenrijselaan. De Rodenrijselaan met haar lommerrijke bomen en statige herenhuizen is gelegen in het gewilde Liskwartier. Fundering is hersteld.

Wilt u dichtbij het centrum wonen, maar ook genieten van lekker buiten zijn? Natuur, cultuur, recreatie, winkels en horeca liggen hier binnen handbereik.
Het sfeervolle Oude Noorden met diverse hippe horecagelegenheden en de Hofbogen liggen op loopafstand.

De van oudsher bekende winkelstraten Zwart Janstraat en het Zwaanshals, evenals het Noordplein met de tweewekelijkse Oogstmarkt, liggen in het verlengde van de Rodenrijselaan. Basisscholen liggen vrijwel om de hoek en uitvalswegen (A13, A16 en A20) zijn gunstig gelegen.

De tram stopt om de hoek op de Bergweg, terwijl de stations Rotterdam Centraal en Rotterdam Noord beiden op 5 minuten fietsafstand liggen.

De huidige bewoners hebben de afgelopen jaren kosten noch moeite gespaard de woning een hoogwaardige en comfortabele afwerking te geven. In 2023 zijn de navolgende werkzaamheden uitgevoerd: funderingsherstel door Brefu (Breda), nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw toilet, de groepenkast is vervangen, de afvoer in de keuken is vervangen, de afvoer in de badkamer is vervangen, de afvoer in het toilet is vervangen en er is een zwevende vloer op de 3e verdieping aangebracht, deze bestaat uit Knauf brioplaten.

Indeling
Begane grond
De voordeur met authentieke elementen geeft toegang tot de trapopgang, welke leidt naar de 2e verdieping.

2e verdieping
Hal met toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de derde verdieping. Hier is ook de meterkast gesitueerd.

De royale woonkamer en-suite met mooie opbergkasten aan beide zijden bestaat uit een eetgedeelte en een heerlijk zitgedeelte aan de voorzijde van het appartement. De erker, de strakke afwerking van de wanden én de houten vloer geven de woonkamer een luxe en gezellige sfeer. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde zijn grote raampartijen met bovenin glas-in-lood , die het geheel een lichte en frisse uitstraling geven.

De riante open keuken in L opstelling, in lichte kleurstellingen, met een mooie tegelvloer in wit met grijs motief, is verbonden met het eetgedeelte en is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, een RVS zwart glas afzuigkap en een vaatwasser.

De wandkast heeft veel opbergruimte, een inbouw oven en een inbouw koel/vriescombinatie.

3e verdieping
De eerste grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van deze verdieping. Deze slaapkamer geeft toegang tot het onlangs volledig gerenoveerde balkon.
Het balkon ligt op het noordoosten en biedt een uitzicht op de afgesloten en lommerrijke binnentuinen. In de ochtend is het hier heerlijk toeven in de zon.

Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de twee overige slaapkamers.

De badkamer heeft een zeer moderne uitstraling. De inloopdouche met regendouche en handdouche heeft een glazen wand. Verder is de badkamer voorzien van een dubbel wastafelmeubel en een grote spiegel.

Op deze verdieping is tevens een vaste kast met CV-ketel (ATAG) en wasmachineaansluiting aanwezig.

Verder bevindt zich op de derde verdieping een vaste trap met toegang tot het dakhuis en een prachtig aangelegd dakterras. Er is elektra en water aanwezig op het dakterras. Hier is het in de zomer ongestoord genieten, tot ’s avonds laat. Het dakhuis is voorzien van openslaande deuren en geeft door de grote raampartijen veel lichtinval. In de koudere maanden is het hierbinnen dan ook aangenaam zitten in de zon.

Afmetingen
2e verdieping ca. 67m²
3e verdieping ca. 61 m²
Dakterras 4e verdieping (dak) ca. 5 m²
Totale woonoppervlakte ca. 134 m²

Balkon ca. 5 m²
Dakterras ca. 42m²
Totaal ca. 48 m²

Bijzonderheden
Bouwjaar 1911, eigen grond, dubbele beglazing, nette geverfde houten kozijnen, houten vloer in gehele woning, paneeldeuren, verwarming en warm water middels CV-combiketel (Atag A244c1) onderhoud in 2023 gedaan, actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €150,-, er heeft funderingsherstel plaatsgevonden in 2023, informatie beschikbaar, het dak is vernieuwd in 2019. Oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om dit dubbele bovenhuis met zeer riant dakterras gelegen aan de prachtige Rodenrijselaan te bezichtigen!

De gegeven informatie is zorgvuldig opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1911
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1911
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 476
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 34.48
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1911
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1911
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 476
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 34.48
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Blijdorp Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..