Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Sfeervolle en gemoderniseerde jaren 30 benedenwoning met zonnige tuin op het zuidwesten. Dit energiezuinige 3/4-kamer appartement is van alle gemakken voorzien en ligt aan de rand van het centrum in de rustige en groene wijk Bergpolder. Ben jij op zoek naar een plek waar je kunt genieten van het stadsleven en toch tot rust kunt komen? Dan is deze woning absoluut iets voor jou!

De locatie is uitstekend te noemen, met levendige winkel- en eetgelegenheden, het Van Maanenbad, de Hofbogen en het Vroesenpark om de hoek. Het centrum van Rotterdam en het centraal station liggen op enkele minuten fietsafstand en tram- en metrohaltes liggen op loopafstand. Door de ligging aan de parallelweg van de Schieweg is er ruime parkeergelegenheid en ben je binnen een paar minuten op uitvalswegen zoals de A20 en A13

De woning zit vol karakteristieke jaren 30 details, zoals glas-in-lood ramen, typische jaren 30 tegels en en-suite deuren. De woning kenmerkt zich door de gunstige indeling met veel lichtinval, een fijne open keuken met ruime eetkamer, een ruime moderne badkamer en een voortreffelijke achtertuin waar je kan relaxen of barbecueën. De stille slaapkamer in het souterrain is in de zomer bovendien heerlijk koel.

Indeling
Begane grond
De entree is te bereiken vanuit het open portiek. De hal biedt toegang tot de woonkamer en een WC-ruimte.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt middels mooie glas-in-lood en-suite deuren toegang tot de keuken/eetkamer gelegen aan de achterzijde. Door behoud van de authentieke en-suite deuren en de grenenhouten vloer is deze woonkamer zeer sfeervol. Aan de voorkant bevindt zich een groot raam met dubbele beglazing.

In de eetkamer met open keuken is ruimte voor een grote eettafel. Door de grote raampartijen met HR++ glas en openslaande deuren is de kamer licht en kan er een echt buitengevoel gecreëerd worden op warmere dagen. De bovenramen met glas-in-lood geven de keuken extra sfeer. De keuken is recent vernieuwd en is voorzien van witte keukenkasten en vaste kasten in de en-suite. Er is een 5-pits-gaskookplaat, 2 ovens, afzuigkap, spoelbak met mengkraan en een losse koel/vries combinatie aanwezig. Vanuit de keuken geven de openslaande deuren via een trap toegang tot de tuin van 52 m2.

Naast de keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning een prettige, lichte werkkamer, die ook kan fungeren als logeerkamer.

De volledig gerenoveerde badkamer is ruim van opzet, netjes afgewerkt en beschikt over een inloopdouche, designradiator, zwevend toilet, een wastafel met meubel en mechanische afzuiging. In de badkamer zit tevens de wasmachineaansluiting.

Er is een separaat toilet aanwezig in de hal bij de voordeur. Deze is ook voorzien van een zwevend toilet en wastafel.

Benedenverdieping
Het souterrain is te bereiken middels een trap die in de hal tussen de keuken en de werk/logeerkamer ligt. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en een open kledingkast.
Over de gehele zijde zijn geluidsdichte ramen met HR++ glas geplaatst die veel licht toelaten en allemaal open gezet kunnen worden. De wanden van het souterrain zijn voorzien van extra isolatie, waardoor de slaapkamer zowel in de zomer als winter een aangename temperatuur behoudt. Naast de slaapkamer is een kantoorruimte gesitueerd. Ook is de grote gedeelde berging vanuit het souterrain bereikbaar. Het souterrain heeft een stahoogte van ca. 2.10m tussen de balken, onder de balken is dit net geen 2m.

Via de openslaande deuren is er toegang tot de lagergelegen, zonnige tuin welke op het westen gelegen is. De heerlijke achtertuin beschikt over een grote overkapping met loungegedeelte. Er is een zonnig terras. Aan de achterkant is een schuurtje. Verder biedt de tuin genoeg ruimte om heerlijk te tuinieren en van de zon te genieten. Hoe leuk is het om hier ’s zomers met vrienden te barbecueën!

Afmetingen
Totale woonoppervlakte ca. 85 m
Begane grond ca. 61 m2
Souterrain ca. 24 m2
Tuin ca. 52 m2

Bijzonderheden
• Eigen grond
• Bouwjaar: 1933
• Woonoppervlakte circa 85 m2
• Inhoud circa 293 m3
• Tuin circa 52 m2
• Ruime parkeergelegenheid voor de deur
• Badkamer met toilet, ook een separaat toilet aanwezig
• Energielabel C, energieverbruik van energielabel A
• Verwarming en warm water middels cv-ketel (2017)
• Voorzijde voorzien van dubbelglas, achterzijde voorzien van HR++
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage € 80,- per maand
• VvE pand verkeerd in uitstekende staat: in 2023 zijn de balkons van de VvE volledig vervangen, in 2020 zijn de voor- en achtergevels en alle kozijnlateien van de VvE grondig gerenoveerd
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, eettentjes, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Beschermd stadsgezicht
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• Oplevering in overleg.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 293
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 51.8
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.54
Tuin breedte 5.43
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 25.7
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 293
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 51.8
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.54
Tuin breedte 5.43
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 25.7
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Blijdorp Makelaardij