Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een hele mooie locatie in de geliefde wijk ’t Zand, met vrij uitzicht op een groenstrook en water, mag ik u aanbieden, deze jonge, moderne eengezinswoning. De woning is op de begane grond voorzien van een achter aanbouw, waardoor er een prachtige leefruimte is ontstaan. Aan de voorzijde de moderne half open keuken met inbouwapparatuur. Op de 1e verdieping treft u 3 ruime slaapkamers en een goed verzorgde, moderne badkamer. Op de 2e verdieping is aan de achterzijde een dakkapel met een leuke zolderkamer en een kleine hobby/werkkamer. Verder nog een aparte praktische wasruimte en stookruimte en veel opbergruimte op deze etage. Rustige ligging op loopafstand van het buurtwinkelcentrum “Vlietplein”, scholen en voorzieningen openbaar vervoer. Wandelgebied “de Gorzen” en natuurgebied de “Crezeepolder” liggen tevens op loopafstand. Bouwjaar 1995. Eigen grond.

Indeling:

Entree, knusse hal met meterkast en toegang naar de woonkamer en de trapopgang.

Modern “zwevend” toilet met fonteintje, de wanden zijn geheel betegeld met een lichte vloertegel en een lichte wandtegel.

Woonkamer: Royale tuingerichte woonkamer met aanbouw, waardoor hier een prachtige leefruimte is ontstaan.

De woonkamer is voorzien van sfeervol breed laminaat (2021), een praktische provisiekast, spachtelputz wandafwerking en openslaande deuren naar de tuin.

Keuken: Half open keuken met een moderne, hoogglans witte keukeninstallatie aan 2 zijden, voorzien van RVS afzuigschouw, 5-pits gaskookplaat, combi-oven, koel/vries combinatie, praktische lades, de vaatwasser (2021) en mooie hoge kasten met opbergruimte.

1e verdieping: Ruime overloop met vloerbedekking en spachtelputz wandafwerking.

3 ruime slaapkamers, allen voorzien van mooi laminaat, stuc wandafwerking en elektrische rolluiken.

Moderne, goed verzorgde badkamer, welke is voorzien van een ligbad, douchecabine met regendouche, “zwevend” 2e toilet, modern badmeubel met vaste wastafel en een design radiator.

Geheel betegeld met een donkergrijze vloertegel en een lichte wandtegel.

2e verdieping: Ruime voorzolder met groot velux dakraam voor veel daglicht, bergruimte achter de knieschotten en de mechanische ventilatie.

Aparte praktische wasruimte met daarin de opstelling van de CV combi-ketel (Vaillant, bouwjaar 2016), wasmachine-aansluiting en de droger. Deze ruimte is netjes betegeld.

Aan de achterzijde, treft u een leuke zolderkamer met een dakkapel, laminaatvloer, bergruimte achter de knieschotten en inbouwspots voor de verlichting.

Aan de voorzijde nog een werk/hobbykamer met groot velux dakraam, laminaatvloer. Ook hier weer bergruimte.

Buiten: Fraai aangelegde achtertuin met sierbestrating en kleine stukjes kunstgras, afm. ca. 09.00 x 06.00m, gesitueerd op het Noorden.

In 2023 is er in de achtertuin een gezellige overkapping geplaatst, waar u heerlijk onder kunt zitten.

Vrijstaande houten berging met elektra.

Achterom.

Tevens een fraai aangelegde voortuin met sierbestrating, afm. ca 5.74m x 3.56m, zonnig gesitueerd op het Zuiden.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1995. • Kozijnen binnenzijde 2023/2024 geschilderd. • Op de begane grond en op de 1e verdieping zijn nieuwe binnendeuren geplaatst. • Dakbedekking uitbouw is preventief vernieuwd in 2020. • Dak schuur vernieuwd in 2023 - Dak overkapping gebouwd in 2023

Oplevering: In overleg, ca. September 2024.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 406

Overige

Perceel oppervlakte 135

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 406

Overige

Perceel oppervlakte 135

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars