Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige eindwoning met mogelijkheid tot uitbreiding in Alblasserdam

Welkom in deze sfeervolle eengezinswoning gelegen aan de Batavierstraat 40 in een geliefde wijk van Alblasserdam. Met een bouwjaar van 1951 ademt deze woning historie en karakter uit, gecombineerd met moderne luxe en comfort. Een ideale plek voor starters, jonge gezinnen en doorstromers die op zoek zijn naar een woning met potentieel.

Ruimte en Luxe

De woning heeft een perceeloppervlakte van 145 m2 en beschikt over 3 slaapkamers, ideaal voor gezinnen die behoefte hebben aan voldoende slaapruimte. De mogelijkheid bestaat om een dakopbouw en dakkapel te plaatsen, waardoor er nog meer woonoppervlakte gecreëerd kan worden op de zolderverdieping. Bovendien is de woning voorzien van een luxe afwerking en spouwmuurisolatie, wat zorgt voor een hoogwaardig en energiezuinig leefklimaat.

Gunstige Ligging

De ligging van deze woning is ideaal, met alle voorzieningen binnen handbereik. Van winkels tot scholen en openbaar vervoer, alles is in de nabije omgeving te vinden. Daarnaast biedt de woning eenvoudige toegang tot uitvalswegen, waardoor steden als Rotterdam en Dordrecht makkelijk bereikbaar zijn.

De woning beschikt over een energielabel D, wat aangeeft dat de woning voor deze bouwperiode energiezuinig is. Met kleine aanpassingen en verbeteringen kan de energieprestatie nog verder geoptimaliseerd worden, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook bespaart op energiekosten.

Kortom, de Batavierstraat 40 in Alblasserdam is een unieke kans voor wie op zoek is naar een charmante woning met potentieel en luxe afwerking op een gunstige locatie. Aarzel niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging, want dit pareltje wil je niet missen!

Entree van de woning met meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Woonkamer aan de voorzijde en de inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur aan de achterzijde. In de woonkamer de trapkast voor extra bergruimte en aan de achterzijde van de woning een extra halletje en de toiletruimte. Vanuit het halletje is de achtertuin bereikbaar

De eerste verdieping is voorzien van airconditioning. Aan de voorzijde van de woning 2 slaapkamers, en aan de achterzijde ook nog een heerlijke ruime slaapkamer. De badkamer met 2e toilet, douchecabine en wastafelmeubel is voorzien van mechanische ventilatie.

Vanaf de overloop is de bergvliering bereikbaar via de vlizotrap. De bergzolder waar nu de Cv-ketel hangt is middels een nokverhoging en dakkapel aan de voorzijde (reeds door meerdere woningen in de straat gedaan) te vergroten qua woonoppervlakte.

Een keurige voortuin met fraaie beplanting geeft de woning een mooi aanzicht. Ook de achtertuin is keurig aangelegd, voorzien van houten berging en overkapping. Genoeg ruimte om heerlijk te zitten of om de kinderen te laten spelen.

•het woonhuis met ondergrond, erf, tuin en verder toebehoren gelegen te 2951 AA Alblasserdam, Batavierstraat 40, kadastraal bekend gemeente Alblasserdam, sectie A, nummer 8150 ter grootte van een are en vijfenveertig centiare (1 a 45 ca),
•Eigen grond
•Bouwjaar: 1951
•Woonoppervlak: 70 m² (inhoud: 249m³)
•Verwarming d.m.v. Cv-ketel 2012
•Energielabel D geldig tot 03-09-2034
•Oplevering in overleg (voorkeur voor eind februari 2025)

•In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.

•Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.

•Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 249
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 145
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2012
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 249
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 145
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2012
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaar André