Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u een ondernemer vol creatieve ideeën en al tijden op zoek naar de perfecte combinatie tussen wonen en werken? Ontdek de potentie van deze vrijstaande bedrijfswoning met bedrijfshal en zet de eerste stap naar een nieuwe bedrijfsmatige toekomst op deze top locatie!

Dit unieke object is gelegen op een riant perceel van 1.000 m² op het Bedrijvencentrum Tholen. Door de riante bedrijfsloods van ca. 580 m², biedt dit object een uitstekende kans om te wonen en werken in een comfortabele omgeving.

HIGHLIGHTS
• A je To Buurman en Buurman! Deze bedrijfswoning is klaar om omgetoverd te worden tot een werkelijk woonparadijs, beginnen de twee rechterhanden al te kriebelen?
• Gelegen op het industrieterrein met een goede bereikbaarheid voor zowel werk- als woonplezier! Zo heeft Tholen een snelle verbinding met o.a. Breda, Rotterdam en Antwerpen
• Deze bedrijfswoning is de ideale kans voor diegenen die een plek zoeken om wonen en werken perfect te combineren door de riante bedrijfshal van ca. 580 m²!
• Staat duurzaamheid hoog op het lijstje? De bedrijfswoning beschikt over een energielabel A!
• Bestemming bedrijventerrein tot en met categorie 3.2, dus een tal aan mogelijkheden. Wij zijn benieuwd naar al uw ideeën. De bestemming vind u terug in de brochure op de pagina "Bestemming volgens het Omgevingsloket".
• Gelegen op het industrieterrein met een goede bereikbaarheid voor zowel werk- als woonplezier!
• Ruimte in overvloed! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 161 m², overige inpandige ruimte van ca. 620 m², gebouw gebonden buitenruimte van ca, 15 m² en een inhoud van ca. 2.896 m³.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst in de dataroom van Eerlijk Bieden.


Jullie wonen nu in gemeente Tholen of misschien wel in of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Tholen is een historische stad met een rijke historie, gelegen aan het water in de gelijknamige gemeente. Wandel door de knusse straten in het centrum van Tholen en ontdek een verrassend aanbod aan winkels. In het oude centrum zijn diverse horecagelegenheden, maar ook aan het water en het strand is goed vertoeven.

Op Tholen kan ook genoten worden van eindeloos fietsen langs de dijken, ontspannen in de Zeeuwse natuur en zwemmen aan de Oosterschelde. Met het Zoommeer aan de ene kant en de Oosterschelde aan de andere kant, is de Oesterdam een populaire locatie voor iedereen die houdt van watersport, wandelen of fietsen.


INDELING
BEDRIJFWONING BEGANE GROND (betonnen voer)
Jullie komen aan op het industrieterrein, die dankzij de gunstige ligging nabij de snelweg een goede bereikbaarheid heeft, parkeren de auto en lopen de bedrijfswoning binnen. De entree is afgewerkt met een betegelde vloer, gesauste wanden en een gestuct plafond. De entree biedt toegang tot het betegeld toilet met fonteintje, bergkast, woonkamer, meterkast en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De woonkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, gesauste wanden en een gestuct plafond. De woonkamer is voorzien van een kachel en biedt toegang tot de open keuken. Deze woonkamer heeft alle elementen in huis om getransformeerd te worden naar een oogverblindende woongelegenheid!

De keuken biedt voldoende ruimte om heerlijke recepten te bereiden! De in U opgestelde keukenrichting is voorzien van o.a. een gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast, onder- en bovenkastjes en spoelbak. De keuken biedt toegang tot de serre.

De serre is afgewerkt met een betegelde vloer, spachtelputz wanden en een gestuct plafond. De serre biedt toegang tot de bedrijfshal en de achtertuin middels openslaande tuindeuren. De serre biedt de perfecte setting om te genieten van gezellige momenten bij de houtkachel met vrienden en familie. Samen eten en herinneringen maken wordt hier een onvergetelijke ervaring!

1e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, gesauste wanden en een gestuct plafond. De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, wasruimte en badkamer.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met vloerbedekking, gesauste wanden en een gestuct plafond.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met vloerbedekking, gesauste wanden en een gestuct plafond.

De ruime badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een gestuct plafond. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafelmeubel, hoekbad, douche, 2e toilet en design radiator.

De wasruimte beschikt over de aansluiting voor witgoed en de CV-Ketel (Vaillant, 2015)

BUTIENRUIMTE
De bedrijfswoning is op een ruim perceel van ca. 1.000 m² gelegen. De onderhoudsvriendelijke buitenruimte is voorzien van bestrating, gazon en omheining. De riante oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor de voertuigen, klanten en is tevens erg geschikt voor vrachtverkeer.

BEDRIJFSHAL
De bedrijfsruimte bestaat uit een riante bedrijfshal met diverse werkruimtes, toilet en bergzolder. Ontdek de ongekende mogelijkheden die deze ruime bedrijfshal te bieden heeft! Zo is deze bedrijfshal al reeds voorzien van een smeerput (circa 1,6 m diep) en mechanische roldeuren. Met zijn royale afmetingen en een vrije hoogte van circa 6,4 m met lichtstraten(circa 7,2 m) biedt deze hal een overvloed aan mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van ca. 580 m², wij zijn benieuwd naar jullie ideeën!

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze bedrijfswoning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 2896
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1000
Dak isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 35.37
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 2896
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1000
Dak isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 35.37
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!