Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Johannes Camphuysstraat 60, Utrecht – Een pand met geschiedenis en potentie

Ben je op zoek naar een unieke kans om een stukje Utrechtse historie nieuw leven in te blazen? Dan is de Johannes Camphuysstraat 60 precies wat je zoekt. Dit pand herbergt een royale garage (ca. 43 m²) én berging (ca. 10,6 m²) op de begane grond en drie kamers, keuken en douche op de eerste verdieping. Het pand biedt een bijzondere kans voor wie niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. De woning is zeer eenvoudig en dient volledig gerenoveerd te worden, maar in ruil daarvoor krijg je de kans om je eigen stempel te drukken op een historisch pand in een geliefde buurt.

Historie en verhalen Dit pand heeft een rijke geschiedenis. Ooit werd het gebruikt door een bedrijf dat ijsblokjes, warm water en brandstoffen verkocht. Het werd lang geleden door de grootvader van de huidige verkoopster gekocht als opslagruimte voor zijn kruidenierswinkel verderop in de straat. Het pand is sindsdien in bezit geweest van de familie voor opslag en verhuur. Kortom, een pand met een levendig stukje buurtgeschiedenis!

Indeling: Begane grond: garage met aangrenzend kleine tuin, berging, toilet en trapopgang naar de 1e verdieping.

!e verdieping: Op de eerste verdieping bevindt zich een centrale hal met aangrenzend drie kamers (ca. 9.6, 10.4 en 11.7 m2), een gezamenlijke keuken en douche. De drie kamers zijn altijd verhuurd geweest. Deze verdieping biedt veel mogelijkheden om opnieuw in te richten naar eigen wens.

Potentie en mogelijkheden Dit pand is een project voor liefhebbers van renovaties en biedt een avontuurlijke uitdaging. Met voldoende ruimte en een solide structuur kun je hier een prachtig huis of een unieke werk-wooncombinatie realiseren. De royale garage en berging maken het bovendien ideaal voor klussers of voor iemand die extra opslagruimte nodig heeft.

Ligging De Johannes Camphuysstraat is een rustige straat in de gezellige, multiculturele wijk Lombok. Op loopafstand vind je een gevarieerd aanbod aan winkels, gezellige restaurants en bars. Voor ontspanning en groen ben je zo in het Oog in Al park of het Molenpark. Lombok biedt daarnaast tal van voorzieningen, zoals basisscholen, kinderdagverblijven, gezondheidscentra, culturele centra en sportverenigingen. Ook het centrum van Utrecht is snel te bereiken met de fiets, de A2 en A12 zijn gemakkelijk toegankelijk en ook het openbaar vervoer, zoals de tram en het Centraal Station, ligt op korte afstand.

Bijzonderheden: - Prachtige kans voor een renovatieproject; - Het pand heeft geheel woonbestemming; - Centrale ligging in de gezellige wijk Lombok; - Woning is voorzien van energielabel G; - Oplevering in overleg, kan snel.

Ben je klaar voor een renovatie-avontuur in hartje Utrecht? Grijp dan deze unieke kans en maak van de Johannes Camphuysstraat 60 jouw droomproject!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 51
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 72

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 51
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 72

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij