Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in dit schitterende, keurig afgewerkte 4-KAMER APPARTEMENT met eigen PARKEERPLAATS, gelegen in de gezellige Rivierenwijk in Utrecht. Dit ruime appartement beschikt over drie slaapkamers, een luxe badkamer, een ultramodern Japans douchetoilet en een gezellige woonkamer met open keuken. Het terras op het oosten is perfect om te genieten van de ochtendzon. Een ideale woning voor wie op zoek is naar een sfeervolle plek in de stad.

Ligging: Dit hoekappartement aan de Jutfaseweg 11 in Utrecht is ideaal gelegen voor wie op zoek is naar een centrale locatie in de stad. De Jutfaseweg biedt een perfecte balans tussen rust en levendigheid, met de ligging aan de Vaartsche Rijn en het bruisende stadscentrum op slechts enkele minuten afstand. Het populaire Ledig Erf, de gezellige Twijnstraat en de historische Oudegracht liggen allemaal op loopafstand, waar u kunt genieten van diverse winkels, restaurants, cafés, livemuziek in Tivoli De Helling en het filmhuis Louis Hartloopercomplex. Op slechts 7 minuten lopen vind je de winkels aan de Rijnlaan en Balijelaan voor al je dagelijkse benodigdheden. Iets verderop bevindt zich winkelcentrum Smaragdplein waar je nog meer winkels en voorzieningen vindt. En overal vanuit het huis zicht op de fraaie muurschildering van het Rietveld Schröderhuis, gemaakt door de Utrechtse graffitikunstenaar JanIsDeMan.

Met de auto: Een extra voordeel behorende bij dit appartement is de ondergrondse garage, van waaruit u, binnen vijf minuten op de snelwegen A2, A12 en A27/A28 bent. Hierdoor is het appartement niet alleen perfect voor stadsbewoners, maar ook bijzonder gunstig voor forenzen en mensen die regelmatig buiten de stad reizen. Met deze uitstekende bereikbaarheid is dit appartement de ideale uitvalsbasis in Utrecht.

Met het OV: Bus: Meerdere buslijnen rijden langs of nabij de Jutfaseweg, met snelle verbindingen naar Utrecht Centraal en andere wijken van de stad. Tram: De dichtstbijzijnde halte van de Uithoflijn (lijn 22) is op loopafstand, waarmee je eenvoudig naar Utrecht Centraal of de Uithof kunt reizen. Trein: Het station Vaartsche Rijn ligt op slechts een paar minuten fietsen of wandelen. Dit station biedt snelle verbindingen naar onder andere Utrecht Centraal met Hoog Catharijne (3 minuten) en het zuiden van Nederland.

Indeling:

Begane grond: Entree: De gemeenschappelijke, afgesloten entree is voorzien van een moderne video-intercomsysteem voor extra veiligheid en gemak. Alle deuren worden met een druk op de knop geopend waarmee het complex ook goed toegankelijk is voor mensen die minder goed in staat zijn om zware deuren te openen. Via de lift of trap krijgt u toegang tot de appartementen, hoewel dit specifieke appartement gunstig gelegen is op de begane grond. In de onderbouw bevindt zich uw eigen berging, evenals een algemene fietsenstalling waar u uw fiets veilig kunt stallen. Berging en fietsenstalling zijn ook met de lift te bereiken.

Hal: Bij binnenkomst komt u in de hal, waar u aan de linkerzijde toegang vindt tot twee slaapkamers, het toilet en een handige bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger. Aan de rechterkant leidt de hal naar de badkamer en de woonkamer. Achter de woonkamer bevindt zich een slaapkamer die momenteel wordt gebruikt als werkkamer.

Woonkamer: De woonkamer is een prachtige ruimte die een warm en uitnodigend gevoel uitstraalt. In deze kamer zijn een geluiddempende wand en deur geplaatst, waardoor aangrenzend een gezellige slaapkamer is ontstaan die momenteel als werkkamer wordt gebruikt. De open keuken zorgt ervoor dat de woonkamer een luchtige en royale uitstraling behoudt. Mocht u het wensen, dan is het eenvoudig om de wand te verwijderen en de woonkamer weer tot één grote, open ruimte te maken. Maar de huidige indeling biedt ook veel mogelijkheden en creëert een fijne, multifunctionele sfeer die perfect is voor zowel werken als ontspannen.

Keuken: De nette open keuken is praktisch ingericht en voorzien van moderne apparatuur, waaronder een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en combi-oven. De witte kastjes en het lichtgrijze werkblad zorgen voor een frisse uitstraling. Daarnaast is er een uittrekbare kraan voor extra gemak. Deze keuken is ideaal voor zowel dagelijkse maaltijden als bijzondere gelegenheden.

Slaapkamers: Het appartement beschikt over drie slaapkamers. Twee van deze slaapkamers zijn voorzien van een comfortabel tapijt, wat zorgt voor een gezellige en warme sfeer. De derde slaapkamer, die momenteel als werkkamer in gebruik is, heeft een strakke laminaatvloer. Dit biedt een moderne uitstraling en maakt de ruimte gemakkelijk te onderhouden.

Badkamer: De moderne, lichte badkamer is een waar pronkstuk, met een bijzondere turquoise tegelwand in de inloopdouche die een opvallend accent geeft. De regendouche en handdouche zijn gelijktijdig te gebruiken. De droger en wasmachine zijn elegant weggewerkt, waardoor de ruimte netjes en overzichtelijk blijft. De grote wastafel met twee kranen biedt voldoende ruimte voor dagelijkse verzorging en de inbouwspiegelkast zorgt voor extra opbergruimte terwijl het de badkamer een strakke uitstraling geeft.

Terras: Het ruime beschutte terras (ruim 7,6 m2) aan de oostkant is bereikbaar vanuit schuifpui in de werkkamer. Dit biedt een ideale plek om te genieten van de ochtendzon en buiten te ontspannen. Met voldoende ruimte voor een zitje en planten, is het een fijne aanvulling op de woning.

Berging: In de kelder bevindt zich een eigen berging, ideaal voor het opbergen van spullen en het creëren van extra ruimte. Dit biedt u de mogelijkheid om uw woning netjes en georganiseerd te houden. In de kelder is ook een fietsenstalling beschikbaar, waar u uw fietsen veilig kunt stallen.

Garage: Onder het Vondelparc, naast het complex, bevindt zich de parkeergarage. Hier heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats, wat zorgt voor extra gemak en zekerheid als u met de auto reist.

Oplevering: in overleg.

Bijzonderheden: • Royaal hoekappartement op begane grond • 3 ruime slaap- werkkamers • Japans toilet (douchetoilet) • Groen en weids uitzicht • Energielabel: A • Elektra: 7 groepen en aardlek is aanwezig • Verwarming en warm water: stadsverwarming (gasloos) • Privéparkeerplaats in afgesloten parkeergarage • Aparte eigen berging • Afgesloten fietsenstalling • Zeer gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen • Openbaar parkeren betaald of met parkeervergunning (2 stuks mogelijk aan te vragen bij de gemeente) • Deuren in de algemene ruimtes zijn voorzien van elleboogschakelaars • Zonnepanelen ten behoeve van de algemene ruimtes • Gebouw is een bekroond ontwerp van Mecanoo • Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren • Bijdrage VvE inclusief servicekosten VvE: € 204,- p.m. (woning, berging, parkeergarage, groenvoorziening) • Erfpacht eeuwigdurend afgekocht

Geschiedenis van het Vondelparc Het Vondelparc is een uniek woongebied vlak bij de binnenstad van Utrecht. Het park wordt omsloten door de Vondellaan, Jutfaseweg en de Croesestraat. Het is een autovrij groen park, op loopafstand van het centrum van Utrecht. In het park staan ongeveer 250 woningen en appartementen.

Het terrein was voorheen in eigendom van de Universiteit en de Hogeschool. In de jaren ’90 zijn de gebouwen van de Hogeschool en Universiteit gesloopt. Langs de Vondellaan en de Jutfaseweg staan nog een aantal gebouwen die aan die tijd herinneren: het gebouw van de HTS, het Laboratorium voor Fysiologische Chemie van de Faculteit Geneeskunde en het Tandheelkundig Instituut. Deze gebouwen zijn omgebouwd tot bedrijfsverzamelgebouwen en appartementen.

Het plan voor het Vondelparc is ontworpen door architectenbureau Mecanoo en is in de jaren 2000 en 2001 gebouwd. Het is een gebied met een bijzondere architectuur waarbij duurzame materialen zijn gebruikt. Boven op de halfverdiepte parkeergarage ligt een autovrij park. Dit wordt gebruikt om te spelen en te wandelen. Het houten dak van de parkeergarage is de ‘voortuin’ van de aangrenzende woningen. De afzonderlijke gebouwen in het Vondelparc zijn ondergebracht in verschillende VvE’s. Het park is in eigendom van de gezamenlijke bewoners en valt onder het beheer van een aparte Vereniging van Eigenaren. Alleen de twee doorgaande voetpaden zijn in eigendom van de gemeente.

Verkoper vertelt: Vijf jaar geleden verhuisden wij van Amsterdam naar de Jutfaseweg 11 in Utrecht. Vanaf het eerste begin ervaren wij dit appartement als een bijzonder fijne woonplek. Na de ruime entree in de hal is de voordeur, op de begane grond, dichtbij. De voorgevel is op enige afstand van het publieke trottoir, waar spaarzaam voetgangersverkeer is. Fiets- en autoverkeer is nog verder weg. Gemeenschappelijke ruimten worden uitstekend schoongehouden (wekelijks). Geen enkele last van burengeluid of -gedrag. Allemaal aardige buren. Ons motief om te verhuizen is dan ook niet een beter (mooier, ...vul maar in) huis. De praktijk leert dat al onze activiteiten nog steeds in Amsterdam liggen. Dat geldt eveneens voor familie en kennissen - ook zij wonen in Amsterdam. Dat deed langzaam maar zeker de vraag opkomen: waarom al die retourtjes Utrecht-Amsterdam? Wij verhuizen dus terug naar Amsterdam.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 285

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 285

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen