Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in dit prachtige, ruime 3-KAMER APPARTEMENT, een SFEERVOLLE jaren '30 MAISONETTE die comfort en stijl perfect combineert. Met een eigen opgang betreedt u de woning op de eerste verdieping, waar de ruime woonkamer u verwelkomt. Daarnaast is de 1e verdieping voorzien van een half open keuken, een aangrenzende bijkeuken en een dakterras, gelegen op het noordwesten, waar u heerlijk kunt relaxen en genieten van de zon. Op de 2e verdieping beschikt u over twee royale slaapkamers, een moderne badkamer (2020) en een praktische berging/wasruimte. Deze dubbele bovenwoning is de perfecte plek om een nieuw hoofdstuk te beginnen!

Ligging: De woning is bijzonder gunstig gelegen in de gezellige en rustige jaren '30 wijk Zuilen. Op loopafstand treft u het prachtige Juliapark, waar u lekker kunt wandelen en van de natuur kunt genieten. Voor uw dagelijkse boodschappen, lekker eten of voor een heerlijk bakje koffie, loopt u binnen een paar minuten naar winkelcentrum Rokade of naar de lokale winkels en restaurants op de Amsterdamsestraatweg. Daarnaast treft u op fietsafstand diverse sportvelden en scholen.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Met 10 minuten fietsen staat u in de binnenstad van Utrecht en Amsterdam ligt op 30 autominuten. Het NS-station in Zuilen heeft directe verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: De entree is voorzien van een eigen trapopgang die u leidt naar de woning op de 1e verdieping. De trapopgang is voorzien van de meterkast.

1e verdieping: Hal: De lichte hal biedt toegang tot de woonkamer met open keuken en de 2e verdieping. De hal is voorzien van een toilet met fonteintje (2020) en er ligt een mooie eikenhouten vloer.

Woonkamer: Deze lichte doorzonkamer is een aangename ruimte met veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen aan de voor- en achterzijde. De eikenhouten vloer geeft de kamer een warme uitstraling, terwijl de keurig gestucte wanden voor een nette en moderne afwerking zorgen. De open verbinding met de keuken maakt de ruimte perfect voor zowel ontspannen momenten als het ontvangen van vrienden en familie.

Keuken: De open keuken heeft een praktische hoekopstelling, die optimaal gebruikmaakt van de beschikbare ruimte. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur, te weten; een koelkast, een 4-pits kookplaat met afzuigkap, een combi-oven, een vaatwasser en een enkele spoelbak met kraan. Daarnaast geven de Marokkaanse / Andalusische vloertegels de ruimte een opvallende en mooie uitstraling.

Bijkeuken: De bijkeuken is bereikbaar vanuit de open keuken en biedt toegang tot het dakterras. Hier vind je een ingebouwde vriezer, kastruimte en een wasmachineaansluiting. Een praktische ruimte voor extra opslag en voorzieningen.

Dakterras: Vanuit de bijkeuken bereikt u het dakterras, dat op het noordwesten is gelegen, waar u door de gunstige ligging de hele dag van zon geniet. Hier kunt u ontspannen met een goed boek of van een heerlijk hapje en drankje genieten met familie en vrienden.

2e verdieping:

Overloop: De overloop heeft een laminaatvloer en biedt toegang tot twee slaapkamers, de waskamer en de badkamer. Hier bevindt zich ook de toegang naar de zolder.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: De ruime master bedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning, wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer. De nette laminaatvloer draagt bij aan een moderne uitstraling en is gemakkelijk te onderhouden. Een ideale plek om tot rust te komen.

Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is eveneens voorzien van een praktische laminaatvloer. De dakkapel zorgt voor extra lichtinval en een gevoel van ruimte. Onder de dakkapel vind je handige extra bergruimte, ideaal voor het opbergen van spullen.

Waskamer: De waskamer is volledig betegeld en biedt een nette en onderhoudsvriendelijke ruimte. De antraciet plavuizenvloer vormt een mooi contrast met de witte wandtegels, wat zorgt voor een frisse uitstraling. Een Velux dakraam zorgt voor natuurlijk licht en een open gevoel. Een praktische en stijlvolle ruimte voor al je was- en huishoudelijke taken.

Badkamer: Deze stijlvolle badkamer is volledig betegeld en biedt een moderne uitstraling met witte wandtegels en antraciet vloertegels. De ruimte is uitgerust met een douchecabine en een comfortabel ligbad, ideaal voor ontspanning. Een mooie wastafelkast met een elegante kom biedt opbergruimte en maakt het geheel af. Het grote raam zorgt voor veel natuurlijk licht en ventilatie, waardoor de badkamer een frisse en open sfeer heeft.

Zolder: De ruime zolder is bereikbaar via een praktische vlizotrap en biedt extra opslagruimte. Hier bevindt zich de cv-ketel, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot de verwarmingsinstallatie. De ruimte is goed geïsoleerd en er is een verwarmingsplaat aanwezig. (Van gelijkwaardige woningen is bekend dat er een vaste trap naar zolder gecreëerd kan worden, waardoor opslagruimte omgezet kan worden naar woon- of slaapruimte.)

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Sfeervolle maisonnette - Lichte woonkamer met half open keuken - Bijkeuken - Dakterras - 2 slaapkamers - Badkamer vernieuwd in 2020 - Toilet 1e verdieping vernieuwd in 2020 - Verwarming en warm water: cv-ketel (huur) - Energielabel: D (oud label, voor het plaatsen van zonnepanelen) - 7 Zonnepanelen (2021) - Volledig voorzien van dubbel glas (m.u.v. glas in lood raam in de hal) - Elektra: 7 groepen - Dak is geïsoleerd, volgens isolatie adviseur is de spouwmuur ook geïsoleerd - VvE servicekosten onderhoud: € 40,= p.m. Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 312

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 312

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen