Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nu in de verkoop: Benedenappartement dichtbij het centrum met een vrije ligging!

Bent u toe aan een woning met alles op de begane grond? Dan is de Tjalk 9 misschien wel iets voor u. Dit mooi gelegen hoekappartement beschikt over een vrije ligging met uitzicht over een groenvoorziening en speelpark. Daarnaast zijn alle nodige voorzieningen op korte afstand en zijn de uitvalswegen naar de A1 en A28 snel te bereiken.

Het appartement heeft 2 slaapkamers, een half-open keuken en een badkamer. Ook heeft het een fietsenberging welke ook op de begane grond gesitueerd is. Aan de voorzijde van de woning kunt u heerlijk in uw voortuin vertoeven waar u ook beschermd kunt zitten onder het zonnescherm. Tjalk 9 wordt omgegeven door diverse raampartijen waardoor het appartement lekker verlicht is.

Bent u enthousiast geworden over dit appartement? Plan Snel een vrijblijvende afspraak bij ons in!

Indeling: Entree, hal met meterkast, bergkast en toegang tot slaapkamer, badkamer en woonkamer. In de bergkast is naast de bergruimte de CV-ketel en mechanische ventilatie geïnstalleerd. De slaapkamer grenzend aan de hal beschikt over een vaste kast en voldoende lichtinval. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger. Woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en heeft een doorloop naar de half-open keukenruimte met diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pitsgasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. In de woonkamer is er een toegang tot een kleinere slaapkamer.

Het gehele appartement beschikt over een PVC-vloer en spachtelputz wanden.

Exterieur: Aan de achterzijde van de woning is er een handige fietsenberging en een kleine opslag voor de kliko's.

KENMERKEN: + Hoekappartement met alles op de begane grond. + Alle nodige voorzieningen op korte afstand. + 2 slaapkamers waarvan 1 grote. + Leuk voortuintje met uitzicht over een plantsoen. + Seperate fietsenberging. + Het gehele appartement beschikt over een mooie pvc-vloer die recent gelegd is. + Energielabel B.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 226

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 226

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars