Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze drive-in woning, opgeleverd in 2022, is voorzien van een inpandige garage, drie slaapkamers, luxe sanitair, een prettig dakterras en maar liefst 2 keukens! Daarnaast heeft deze woning energielabel A+ en is het gelegen in een prachtige omgeving met diverse wandel- en fietsroutes over de dijk. Niet alleen het uitzicht over het Eemmeer maakt het een heerlijke plek om te wonen maar ook de voorzieningen die in de buurt zijn gelegen, denk hierbij aan sportfaciliteiten, het historische centrum met diverse winkels en horeca gelegenheden, zorgvoorzieningen en niet te vergeten de haven van Bunschoten-Spakenburg.

Bent u opzoek naar een woning waar u direct in kan en wat uitblinkt in ruimte en comfort? Bel Snel voor een afspraak, wij laten u graag deze drive-in woning zien.

Indeling: Begane grond: Middels de eigen oprit is de entree te bereiken. Vanuit de entree heeft u toegang tot de berging met CV-installatie, trapopgang, toiletruimte met fontein en hangend toilet en heeft u toegang tot de woonkeuken en inpandige garage. De woonkeuken met vloerverwarming is voorzien van een vaatwasser, combi-oven, inductie kookplaat en afzuigkap. De inpandige garage is volledig geïsoleerd en is voorzien van openslaande deuren, wasaansluitingen en biedt ruimte voor 2 auto's.

Eerste verdieping: Vanuit de trapopgang op de begane grond komt u op de 1e verdieping deze is verrassend ruime en licht opgezet. Op deze verdieping vindt u de open keuken, woonkamer en het dakterras. De keuken, aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een Bora-inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, combi-oven, Quooker en een vaatwasser. De woonkamer biedt toegang tot het dakterras, deze is gelegen op het noordoosten, beschikt over een terrasluifel en heeft een prachtig uitzicht.

Tweede verdieping: Vanuit de trapopgang in de woonkamer komt u op de overloop van de 2e verdieping, deze biedt toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning is de master bedroom gelegen, slaapkamers 2 en 3 zijn aan de achterzijde gelegen. De badkamer is luxe afgewerkt met tegelwerk, wastafelmeubel met waskom, luxe en verlichte wandspiegel, ligbad met regendouche en handdouche en een hangend toilet.

Kenmerken van de woning: + Luxe afgewerkte drive-in woning. + Voorzien van zonnepanelen, energielabel A+ + Grote garage op de begane grond met openslaande deuren. + Op alle verdiepingen vloerverwarming aanwezig (m.u.v. garage). + 2 keukens met diverse inbouwapparatuur + 3 slaapkamers. + Bouwjaar 2022 + Meerdere parkeergelegenheden op eigen terrein. + Kindvriendelijke woonwijk met diverse speelgelegenheden + Historisch centrum van Bunschoten-Spakenburg met diverse faciliteiten op loopafstand + Screens aan beide zijdes. + Dakterras luxe afgewerkt met terrasluifel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 533

Overige

Perceel oppervlakte 104

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 533

Overige

Perceel oppervlakte 104

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars