Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande villa met garage en carport op een fantastische plek met genoeg ruimte voor het hele gezin!.

Deze royale vrijstaande woning met garage en carport, ligt op een schitterende locatie aan de rand van dorp. De fraai aangelegde tuin grenst aan de achterzijde aan een speelweide en vanaf het grote balkon (van ca.3.00 x 4.70 mtr) heb je een fraai uitzicht over de landerijen van het achtergelegen polderlandschap. De woning heeft een inhoud van maar liefst 700m³. Er is dus echt veel leefruimte. Op de begane grond is een royale living met een grote serre, een kantoorkamer, een woonkeuken, bijkeuken en boven de garage is een extra werk- of hobbykamer. Er is ruimte genoeg voor het hele gezin. En wat zo mooi is..... deze woning is goed geïsoleerd en heeft maar liefst 15 zonnepanelen. En met energielabel B, ben je al goed op weg naar een duurzame toekomst. Ben jij op zoek naar een vrijstaande woning met veel leefruimte en dan ook nog op een leuke plek? Laat deze kans niet aan je voorbij gaan! Bel Snel en maak een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten de woning graag aan je zien.

Indeling: Overdekte entree, ruime hal met garderobe, meterkast, trap naar de verdieping, een toiletruimte met een hangend toilet en een fonteintje. Deur naar een grote woonkeuken. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, waaronder een Rvs-afzuig-schouw, een inductie kookplaat, een combi-magnetron, een vaatwasser en een koelkast. In de keuken is genoeg ruimte voor een grote eettafel, zodat je samen met je gezin, je familie en vrienden gezellig kunt tafelen. De woonkamer heeft een speelse indeling en er zijn verschillende plekken voor een comfortabele zithoek om lekker te loungen. Bij de open haard kun je onder het genot van een drankje en een goed boek, in de winterdagen heerlijk tot rust komen. Er zijn openslaande deuren naar de serre. De grote raampartij zorgt voor veel daglicht. De serre is een perfecte plek om al vroeg in het voorjaar van het zonnetje te genieten. Vanuit de serre zijn openslaande deuren naar de tuin. In de woonkamer is een doorgang naar een kantoor-/werkhoek. Een leuke multifunctionele ruimte die je uiteraard ook geheel nog naar eigen idee in kunt richten, als kantoor, atelier, hobbyruimte, tv-hoek of speelruimte voor de kinderen. Deur naar de bijkeuken. Deze is geheel betegeld en heeft veel bergruimte. Hier zijn aansluitpunten voor wasapparatuur en er is ruimte voor een extra koelkast of vriezer, altijd makkelijk.

De begane grond is keurig afgewerkt en voorzien van een duurzame pvc-vloer met vloerverwarming. De wanden zijn gestuukt en het plafond is voorzien van luxe sierlijsten.

De garage heeft veel stallings- en opslagruimte. Er is een groot keukenblok met kasten, lades en een spoelbak. De zolder boven de garage is via een vaste trap bereikbaar. De zolderkamer is keurig afgewerkt en is voor meer doeleinden geschikt, bijv. als B&B of als kantoor-werkkamer en zo heb je je eigen thuiswerkplek. Op deze verdieping staat de vernieuwde cv-installatie, Nefit (2021) en hier hangt de omvormer voor de 15 zonnepanelen.

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers (voorheen 4), een garderobekamer en een luxe ingerichte badkamer. De slaapkamers zijn verrassend ruim. Met name de royale masterbedroom hier is namelijk van 2 slaapkamers 1 grote kamer gemaakt. Er is een speelse indeling ontstaan met extra ruimte voor bijvoorbeeld grote garderobekasten, een kantoor-/werkhoek of kap-/ toilettafel of een zithoekje. Vanuit de masterbedroom is het grote balkon bereikbaar. Dit heeft een zonnige ligging op het zuiden en is een bijzondere plek om heerlijk in de zon van het fantastische uitzicht genieten. In de 2e en 3e slaapkamer is ook genoeg ruimte voor een grote garderobekast. Heb je toch een extra slaapkamer kamer nodig? De royale masterbedroom is makkelijk terug te brengen tot 2 slaapkamers. De luxe badkamer is geheel betegeld en voorzien van inbouwspots. De badkamer en is ingericht met een ligbad met handdouche, een grote douchehoek met glazen douchewand voorzien van een rainshower en handdouche, een design-handdoeken radiator, een dubbele wastafel met spiegel en badkamermeubel en een 2e toilet.

Bergzolder onder de kap: Via de overloop is de grote bergzolder te bereiken. Een zolder is over de gehele lengte van de woning een praktische ruimte voor de seizoensgebonden spullen.

Tuin: Bij de woning ligt een mooie verzorgde voor- en achtertuin. De achtertuin heeft een zonnige ligging op het zuiden en is aangelegd met een groot zonneterras met sierbestrating, een gazon en borders met verschillende struiken, bloemen en planten. De tuin grenst aan achter aan een speelweide en heeft uitzicht over de weilanden. Hier kun je eindeloos van je vrije tijd genieten.

Kenmerken op een rij: * Vrijstaande woning met garage en carport. * Begane grond gedeeltelijk voorzien van een duurzame pvc-vloer met vloer verwarming * Woonkeuken met inbouwapparatuur. * Grote serre met openslaande deuren naar de tuin. * Kantoor-werkkamer voor meer doeleinden geschikt. * Mogelijkheid voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. * 1e verd. 3 slaapkamers (mogelijkheid voor een 4e slaapkamer). * Ruime masterbedroom (voorheen 2 slaapkamers) * Garderobekamer (walk in closet) * Luxe ingerichte badkamer. * Fantastische tuin met veel privacy. * Grote garage met een multifunctionele zolderverdieping. * Carport met lichtkoepels en inbouwspots. * Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. (ruimte voor 4 auto's). * 15 zonnepanelen. * Energielabel B. * Perceelgrootte 425m². * Centrale ligging op korte afstand van winkels, scholen, sportfaciliteiten en op enkele fietsminuten afstand van de oude dorpskern.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 176
Inhoud woonhuis 700

Overige

Perceel oppervlakte 425

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 176
Inhoud woonhuis 700

Overige

Perceel oppervlakte 425

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars