Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruimte om rustig te leven, dichtbij de natuur en de gezelligheid van het dorp, maar toch de stad in de buurt. Met deze comfortabele tussenwoning in het karaktervolle Haaksbergen kun je alle kanten op.

Deze tussenwoning is relatief ruim: maar liefst 3 slaapkamers, een ruime tuin en voldoende bergruimte voor al je spullen. De woonkamer aan de voorzijde baadt in het zonlicht, wat niet zo gek is door de ligging op het zuidoosten. En als het te warm wordt heb je de beschikking over zonwering en airconditioning. In de tuin heb je altijd een plekje in de zon of schaduw, en ook op de minder warme dagen zit je heerlijk beschut onder overkapping met schuifdeur.

Bovendien is de woning instapklaar, goed onderhouden en de laatste jaren voorzien van energiebesparende maatregelen. In 2021 zijn er nieuwe kozijnen met HR++ beglazing geplaatst en in 2023 werden 9 zonnepanelen en airconditioning in woonkamer en slaapkamer geïnstalleerd.

Locatie Haaksbergen telt ruim 24.000 inwoners. Behalve Haaksbergen horen ook de (kleinere) kerkdorpen Buurse en St.Isidorushoeve bij de gemeente. Haaksbergen wordt omgeven door ruim 2000 hectare natuurgebied met ontelbaar veel fiets- en wandelroutes. Het levendige dorpscentrum biedt je alle nodige voorzieningen zoals scholen, supermarkten en verschillende ondernemers.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: “Comfortabel en rustig wonen in het gezellige Haaksbergen”

Indeling van de woning

Begane grond: Via de voortuin en voordeur met luifel kom je binnen in de hal met apart toilet en de trapopgang. Vanuit hier kom je binnen in de L-vormige woonkamer met eethoek aan de achterzijde en de zitkamer met uitzicht op de voortuin. Naast de eetkamer is de dichte keuken met kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en combimagnetron. Vanuit de keuken heb je toegang tot de (afsluitbare) overkapping en de tuin.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal bij de voordeur bereik je de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers hebben vaste kasten en de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van airconditioning en een balkon. De badkamer is netjes ingericht met een douchecabine, toilet, brede wastafel en design radiator.

2e verdieping: Via een vaste trap komen we op de zolderverdieping: hier is een ruime bergzolder en de cv-opstelling.

Tuin: Deze woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin bereiken we vanuit keuken of via de poort (achterom). De tuin is grotendeels bestraat met borders rondom en een berging achterin. De overkapping bij de achterdeur is een heerlijke verlenging van je woonkamer, hier zit je bij alle weertypes comfortabel.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1964. - Perceeloppervlakte: 151 m2. - Woonoppervlakte: 88 m2. - Inhoud: 358 m3. - Externe bergruimte: 14 m2. - Achtertuin op het zuidoosten. - Voortuin grind en beplanting. - dakisolatie en HR ++ ramen. - kunststof kozijnen - 9 zonnepanelen (2023) - HR-combi ketel (2014). - Energielabel: B - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 358

Overige

Perceel oppervlakte 151

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 358

Overige

Perceel oppervlakte 151

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede