Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WONEN IN WHEERMOLEN

In de geliefde en kindvriendelijke wijk Wheermolen staat deze fijne gezinswoning klaar voor nieuwe bewoners. Perfect voor jonge gezinnen en gezinnen met opgroeiende kinderen die behoefte hebben aan meer ruimte. Deze woning combineert moderne voorzieningen met een gezellige sfeer. Dankzij de recent vernieuwde keuken en badkamer en een tuin op het zonnige zuidwesten, is dit een plek waar je je direct thuis voelt.

BELANGRIJKE KENMERKEN

- Groene Omgeving: Gelegen in een ruim opgezette buurt met voldoende parkeergelegenheid.
- Vernieuwde Voorzieningen: Keuken, badkamer, meterkast en cv-ketel zijn recent vernieuwd.
- Moderne Badkamer: Voorzien van een wastafelmeubel, toilet en doucheruimte.
- Ruime Slaapkamers: Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer met dakkapel op de tweede verdieping.
- Zonnige Tuin: Gelegen op het zuidwesten met twee ruime bergingen.

JE NIEUWE THUIS

Bij aankomst parkeer je gemakkelijk voor de deur in deze groene en ruim opgezette wijk. De woning zelf biedt een woonoppervlakte van 112 m² op een perceel van 164 m², wat ideaal is voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte. De woonkamer is licht en open en grenst aan een moderne keuken, vernieuwd in 2019, voorzien van de nieuwste apparatuur.

De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer die in 2018 is vernieuwd. Hier geniet je elke dag van comfort en gemak. Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer, die dankzij de dakkapel veel lichtinval heeft. Ideaal als extra slaap-, werk- of hobbyruimte.

De tuin, gelegen op het zonnige zuidwesten, is perfect voor lange middagen buiten, met twee bergingen die veel opbergruimte bieden.

MODERN EN GOED ONDERHOUDEN

Met recent vernieuwde voorzieningen zoals de keuken, meterkast en cv-ketel, is dit huis stijlvol en onderhoudsvriendelijk. Je kunt hier zonder zorgen van je nieuwe thuis genieten.

BELANGRIJKE KENMERKEN IN DETAIL

De woning ligt in een groene en ruim opgezette buurt met genoeg parkeerplaatsen. De keuken, badkamer, meterkast en cv-ketel zijn recent vernieuwd, wat zorgt voor een moderne uitstraling. De badkamer heeft een wastafelmeubel, toilet en doucheruimte. Er zijn drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer met dakkapel op de tweede verdieping. De tuin op het zuidwesten heeft twee bergingen voor extra opslag.

Ben je op zoek naar een nieuw thuis voor je gezin? Plan je bezichtiging nu en ontdek wat deze woning te bieden heeft.

GROENE OMGEVING: Deze woning is gelegen in een ruim opgezette en groene woonwijk, wat zorgt voor een rustige en aangename leefomgeving. Met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, hoef je je nooit zorgen te maken over parkeerproblemen, ideaal voor gezinnen met meerdere auto's of gasten. De buurt is kindvriendelijk en biedt veel ruimte voor kinderen om veilig te spelen, met scholen en speeltuinen op loopafstand.

VERNIEUWDE VOORZIENINGEN: De keuken, badkamer, meterkast en cv-ketel zijn recent vernieuwd, wat betekent dat je kunt genieten van moderne gemakken zonder de zorgen van grote renovaties. De vernieuwde voorzieningen zorgen voor een efficiënte en comfortabele woonervaring, zodat je meer tijd kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen.

MODERNE BADKAMER: De badkamer is een oase van rust met een eigentijds badkamermeubel voorzien van een wastafel, toilet en een praktische doucheruimte. Het gebruik van hoogwaardige materialen geeft de ruimte een luxe uitstraling, waardoor je elke dag kunt beginnen in stijl en comfort. Ideaal voor drukke ochtenden of ontspannen avonden.

RUIME SLAAPKAMERS: Met drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een extra slaapkamer met dakkapel op de tweede verdieping, biedt deze woning volop ruimte voor het hele gezin. Of je nu een extra slaapkamer nodig hebt voor gasten, een werkruimte of een hobbykamer, de mogelijkheden zijn eindeloos en passen bij elke levensstijl.

ZONNIGE TUIN: De tuin op het zuidwesten is een echte troef van de woning. Hier kun je genieten van de middag- en avondzon, perfect voor barbecues, tuinfeesten of gewoon ontspannen met een goed boek. De tuin beschikt over twee ruime bergingen, ideaal voor het opbergen van gereedschap, fietsen of tuinmeubilair, waardoor je altijd ruimte overhoudt voor recreatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 164

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 164

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend