Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklare twee- onder-een-kapwoning

Op een perceel van 225 m² staat deze volledig gerenoveerde en goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met een vrijstaande garage en een sfeervolle overkapping. De woning heeft 90 m² woonoppervlakte en op de tweede verdieping heeft u nog eens 17 m² overige inpandige ruimte tot uw beschikking. Deze ruimte is nu in gebruik als kantoorruimte en logeerkamer, maar kan uiteraard ook als slaapkamer gebruikt worden.

Op de Lydweg treft u alleen maar twee-onder-een-kapwoningen en dat geeft de straat een gezellige uitstraling. Naast de woning heeft u beschikking over een oprit waar u twee auto’s kunt parkeren. 

Via de diepe voortuin komt u bij de entree van de woning. De lichte hal is voorzien van een houten vloer die is doorgelegd over de gehele begane grondvloer. De glad gestuukte wanden en plafond in combinatie met de houten vloer en trap zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Vanuit de hal heeft u toegang naar een modern toilet, de garderobe en de woonkamer met open keuken. 

De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en de open keuken en het eetgedeelte aan de achterzijde. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een harmonicadeur die samen met de raampartij aan de voorzijde zorgen voor veel lichtinval. De keuken is opgesteld in een rechte opstelling met een schiereiland. In het schiereiland is een groot fornuis met een 6 pits gaskookplaat en een oven geplaatst met daarboven een afzuigkap. In de rechte opstelling treft u een veel kastruimte en een vaatwasser. De composiet aanrechtbladen geven de keuken een chique uitstraling. De losse koel-vriescombinatie is onderdeel van de keuken en blijft achter.

De voormalige berging is geïsoleerd en verbouwd tot een bijkeuken met opstelling van wasmachine en cv-ketel. Ook hier zijn de wanden en het plafond glad gestuukt en is er boven de inbouwkasten een stenen werkblad geplaatst.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een separaat modern toilet met wandcloset en wastafelmeubel. En de badkamer die is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. De ouderslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van airco en heeft een vrijstaande badkuip. 

Via een vaste trap komt u op de overloop van de tweede verdieping waar een werkplek is gecreëerd. Het grote dakkapel aan de achterzijde zorgt voor veel lichtinval en extra ruimte. De slaapkamer heeft  momenteel een dubbele functie als kantoorruimte en logeerkamer en is net als de ouderslaapkamer voorzien van een airco. Ook deze verdieping is flink onder handen genomen, alle wanden en plafond zijn glad gestuukt, er is een houten schuifdeur geplaatst en achter de knieschotten zijn inbouwkasten gemaakt. Deze verdieping is ideaal om met twee personen vanuit huis te werken waarbij de ruimtes van elkaar afgesloten kunnen worden.

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten waar u in de maanden mei t/m september van 11:00 t/m 20:30 uur kan genieten van de zon. Ook de tuinen en de oprit zijn hier aangepakt en er is een houten garage gebouwd met een elektrische garagedeur. De garage is geïsoleerd en verdeeld in een ruime berging en een gym met airco en vloerverwarming. De garage is naar wens weer simpel om te bouwen tot één grote ruimte. De sfeervolle houten overkapping met gestuukte wanden is een heerlijke ruimte om gezellig te eten met vrienden en/of familie. 

Heeft u geen zin meer in verbouwingen, maar wilt u gelijk uw meubels verhuizen en wonen, dan is een bezoek aan deze woning meer dan de moeite waard. 

Bijzonderheden: - 2013: gerenoveerd aan de binnenzijde en uitbouw aan de achterzijde geplaatst - 2015: dakkapel tweede verdieping geplaatst - 2017: aangebouwde schuur verbouwd tot bijkeuken - 2019: gevels en vloer woning geïsoleerd - 2021: overkapping geplaatst - 2022: houten garage gebouwd en oprit opnieuw bestraat - 2024: schilderwerk buiten rondom aangepakt + schutting - 2024: nieuwe cv-ketel geplaatst - oprit langs de woning met parkeermogelijkheden voor twee auto's - vloerverwarming in de bijkeuken en toilet - achtertuin op het zuidwesten - op een paar minuten rijden van de A9 richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam - watersportdorp - twee basisscholen in het dorp - diverse sportverenigingen in het dorp (o.a. voetbalclub, handbalclub en tennisvereniging) - op 20 minuten fietsen van het prachtige strand Castricum aan Zee

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 225

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 225

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland