Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe twee-onder-een-kapwoning

Aan natuurgebied (Klaas-, Hoorn- en Kijfpolder) gelegen twee-onder-een-kapwoning (onder architectuur uitgebouwd en verbouwd). Wandel vanuit je woning, zonder overburen, langs de oevers van de Hempolder, het Alkmaarder- en Uitgeestermeer en de jachthaven. Geniet van de diversiteit aan weidevogels (o.a. grutto, kievit, slobeenden), het grazende vee, de watersport en het typisch Hollandse landschap. Deze prachtige woonkans beantwoordt aan een groeiende behoefte om landelijker en recreatiever (voetbal-, handbal- en tennisvereniging op loopafstand) te gaan wonen, maar wel met voldoende basisvoorzieningen nabij en goede ontsluitingswegen naar de Randstad.

Parkeren is hier geen probleem, op de oprit kunt u twee auto’s parkeren . Voor het stallen van fietsen is een moderne fietsenoverkapping geplaatst die afgesloten kan worden.

De uitgebouwde en luxe verbouwde twee-onder-een-kapwoning is gebouwd in 1999, heeft een woonoppervlakte van 142 m² en is gelegen op een perceel van 250 m².

Via de entree aan de zijkant komt u in een ruime hal met keramische tegels, strak stucwerk op de wanden en plafond en trapopgang naar de eerste verdieping. De luxe uitstraling in hal is in de hele woning doorgezet. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming met daarover een schitterende keramische tegel. De luxe open keuken is geplaatst in 2022 en gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De keuken is in een U-opstelling geplaatst met schiereiland, waar u aan de ene kant kunt koken op een inductiekookplaat en aan de andere kant plaats kan nemen op de barkrukken. In de twee hogere kasten in het midden bevindt zich de koelkast, oven en combimagnetron en aan de zijde, voor het raam, de vaatwasser en quooker.

Het zitgedeelte van de woning is gelegen in de uitbouw aan de zijkant met openhaard en het eetgedeelte in het verlengde van de keuken. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel lichtinval met uitzicht op de fraai aangelegde achtertuin met overkapping.

Op de eerste verdieping treft u 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer die in 2024 volledig is vernieuwd en v.v. een in loopdouche, dubbele wastafel met meubel en een wandcloset.

Op de tweede verdieping is in de zijgevel een raam geplaatst dat in combinatie met het dakkapel voor voldoende lichtinval zorgt in de trapopgang en de overloop. Hier is een werkplek gecreëerd en bevindt zich tevens een wastafel met meubel. In de slaapkamer is een groot dakkapel geplaatst aan de voorzijde en een dakraam aan de achterzijde.

De uitbouw aan de zijkant van de woning is verdeeld in een berging aan de voorzijde met garagedeur en het gedeelte achter de berging is bij de woning getrokken.

Uiteraard valt er nog veel meer te vetellen, maar dat doen we graag in een uitgebreide rondleiding.

Bijzonderheden: - Energielabel A+; - 2024: badkamer vernieuwd, schilderwerk binnen en buiten, tuin voor- en achterzijde; - 2023: dakkapel geplaatst, verbouwing zolder, stucwerk, 18 zonnepanelen geplaatst; - 2022: vloerverwarming begane grond met keramische tegels en nieuwe keuken geplaatst; - 2021: nieuwe cv-ketel geplaatst; - uitgebouwd aan de zijkant en twee dakkapellen; - luxe overkapping met glazen schuifwanden; - vliering op de tweede verdieping gemaakt; - Op een paar minuten rijden van de A9 richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam; - twee basisscholen in het dorp; - diverse sportverenigingen in het dorp (o.a. voetbalclub, handbalclub en tennisvereniging); - op 30 minuten fietsen van het prachtige strand Castricum aan Zee.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 534

Overige

Perceel oppervlakte 250

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 534

Overige

Perceel oppervlakte 250

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland