Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande woning met veel mogelijkheden

In Akersloot is dit de enige vrijstaande woning waar u omheen kunt rijden en geen direct aangrenzende buren heeft. Parkeren is hier geen probleem, u heeft immers meer dan voldoende ruimte op de oprit met een lengte van 17 meter!

De woning is gebouwd in 1931 en staat op een perceel van 813 m² met een woonoppervlakte van 115 m² en nog eens 117 m² aan overige inpandige ruimte en allemaal vanuit de woning te bereiken.

Voor het bouwen van een mantelzorgwoning of wellicht een tweede woning biedt dit perceel voldoende mogelijkheden.

De woning heeft een entree aan de voorzijde en aan de zijkant van de woning. De entree aan de zijkant wordt het meeste gebruikt, omdat u vanuit hier naar de woning, kantoorruimte, garage en bergingen kunt lopen.

Via de entree aan de voorzijde van de woning komt u in een hal die u toegang verleent naar de woonkamer en open keuken. Vanuit de keuken heeft u zicht op de oprit aan de rechterkant van de woning en de tuin aan de linkerkant. De keuken is opgesteld in een hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De raampartijen aan de voor- en zijkant zorgen voor veel lichtinval in zowel de woonkamer als de open keuken.

Via de keuken komt u in de bijkeuken en vanuit deze ruimte kunt u naar de badkamer, kantoorruimte, toilet, garage en twee bergingen. Tevens kunt u via deze ruimte aan de zijkant van de woning naar buiten en komt u op de oprit.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De vliering is te bereiken middels een vlizotrap op de overloop.

De tuin is fraai aangelegd met een groot grasveld en een diversiteit aan planten en bomen. Vanaf de sfeervolle veranda, aan de zijkant van de woning, heeft u een fantastisch uitzicht op de tuin. In de zonnige tuin kunt u onder de veranda of de walnotenboom een heerlijk schaduwplekje vinden.

Bijzonderheden: - groot perceel van 813 m²; - voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein; - stijlvolle veranda van 27 m²; - schilderwerk buiten in 2021 aangepakt; - mogelijkheden tot het bouwen van een tweede woning of een mantelzorgwoning . De gemeente heeft de conceptaanvraag voor het bouwen van een tweede woning beoordeeld en geconcludeerd dat dit kansrijk is; - mogelijkheid om de kantoorruimte bij de woning te betrekken; - de berging met vliering en de grote garage biedt voldoende ruimte voor opslag of een hobbyruimte; - fraai aangelegde tuin; - op een paar minuten rijden van de A9 richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam; - twee basisscholen in het dorp; - diverse sportverenigingen in het dorp (o.a. voetbalclub, handbalclub en tennisvereniging); - op 30 minuten fietsen van het prachtige strand Castricum aan Zee.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 836

Overige

Perceel oppervlakte 813

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 836

Overige

Perceel oppervlakte 813

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland