Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met garage

Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van 173 m² en staat op een perceel van 374 m². De woning is aan de achterzijde en aan de zijkant uitgebouwd en heeft een vrijstaande stenen berging, een houten berging met aangebouwde overkapping en een garage.

De auto parkeren is hier geen probleem, op de oprit is plaats voor twee auto’s.

Via de entree aan de zijkant van de woning stapt u de ruime hal in met garderobe, meterkast, modern toilet (2023) en een houten trap. Vanuit de hal heeft u middels een moderne deur met veel glas toegang tot de ruime woonkamer, woonkeuken en serre met lichtstraat. De grote raampartijen aan de voorzijde en de drie openslaande deuren en een lichtstraat in de serre zorgen voor veel lichtinval. Het zitgedeelte is gelegen aan de voorzijde van de woning en de woonkeuken aan de achterzijde.

De keuken is opgesteld in een hoekopstelling met een kookeiland in het midden. In de hoekopstelling is een koelkast, combimagnetron, separate vriezer en close-in boiler ingebouwd en het kookeiland is voorzien van een inductiekookplaat. Vanuit de woonkeuken heeft u toegang naar de berging, bijkeuken en de serre. De serre is een sfeervolle ruimte waar u heerlijk kunt tafelen, werken of genieten van de gezellige achtertuin. Mocht u een kantoor of praktijkruimte aan huis nodig hebben, dan biedt de uitbouw aan de zijkant voldoende mogelijkheden.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, en een ruime badkamer met ligbad, douchehoek, wandcloset, wastafel, inbouwkasten en een infraroodpaneel.

De tweede verdieping is middels een vaste trap te bereiken met een overloop, slaapkamer en veel bergruimte. Hier treft u tevens de opstelling van elektrische boiler.

In de energiezuinige gasloze woning is veel aandacht besteed aan het beter verduurzamen. Er liggen 23 zonnepanelen op het dak en de gevels, vloer en het dak dak zijn geïsoleerd. De woning wordt verwarmd door infraroodpanelen, gekookt op een inductiekookplaat en het warmwater via een elektrische boiler geregeld.

Dan hebben we nog een fantastische achtertuin met diverse borders, een vrijstaande houten berging met gezellige aangebouwde houten veranda, een vrijstaande stenen berging met zadeldak en een garage. Aan bergruimte geen gebrek.

Het gezellige dorp Akersloot is centraal gelegen tussen de steden Haarlem en Alkmaar. Watersportliefhebbers, wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Tevens treft u het strand van Castricum op ca. 30 minuten fietsen.

Bijzonderheden: - Energie label A (gasloze woning); - Serre van ca. 24 m² in 2006 gebouwd en op palen gefundeerd; - Uitbouw aan de zijkant van ca. 19 m² met mogelijkheden om een kantoor of praktijkruime te creëren; - Houten berging met veranda, vrijstaande stenen berging en een garage; - 23 zonnepanelen; - Schilderwerk buiten in 2020; - Op een paar minuten rijden van de A9 richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam; - twee basisscholen in het dorp; - diverse sportverenigingen in het dorp (o.a. voetbalclub, handbalclub en tennisvereniging); - op 30 minuten fietsen van het prachtige strand Castricum aan Zee.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 684

Overige

Perceel oppervlakte 374

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 684

Overige

Perceel oppervlakte 374

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland