Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime hoekwoning!

Aan de rand van Heemskerk met het Natuurgebied Noorderveld praktisch naast de deur staat deze hoekwoning met een ruime achtertuin. De woning staat op een perceel van maar liefst 201 m² en heeft daardoor een riante, zonnige voor- en achtertuin en kan je goed parkeren op eigen terrein. De woning beschikt verder over een ruime woonkamer, open keuken en bijkeuken, drie ruime slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping tref je een ruime voorzolder en een grote vierde slaapkamer met dakkapel aan. De kindvriendelijke buurt met nabij gelegen speelvoorzieningen maakt deze woning tot de ideale gezinswoning!! De woning dient wel gemoderniseerd te worden.

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met fontein, trapopgang, toegang naar de woonkamer, open keuken, bijkeuken en toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer v.v. douchehoek, toilet, ligbad en wastafel met meubel.

Tweede verdieping: middels vaste open trap naar voorzolder, opstelling/aansluiting wasmachine en cv-ketel, berging, slaapkamer met dakkapel en een vlizotrap naar vliering.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging met overkapping v.v. elektra.

Bijzonderheden - energielabel C; - parkeren op eigen terrein; - vier slaapkamers; - hoekwoning met 201 m² eigen grond; - voorzijde buitenschilderwerk 2023; - kunststof dakkapel; - de woning dient gemoderniseerd te worden; - kindvriendelijke woonwijk; - het centrum van Heemskerk, station Uitgeest, de duinen en het strand op fietsafstand.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 201

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 201

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland