Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Droomvilla

In 2008, is midden in het dorp Akersloot, deze moderne vrijstaande villa gebouwd. Het staat op een perceel van 440 m² en heeft een woonoppervlakte van 227 m². Het bijgebouw achter de woning is in dezelfde stijl als de villa gebouwd. Hier treft u een ruime berging met vliering en een tuinkamer die te gebruiken is als kantoor of als tweede berging.

Hier is het heerlijk thuiskomen, op de lange oprit kunt u drie auto’s parkeren en mocht u elektrisch rijden, dan kunt u gelijk de auto aan de laadpaal zetten.

De entree van de woning is gelegen aan de zijkant van de woning. Twee prachtige deuren geven toegang naar de ruime hal van de woning. Het schilderwerk aan de buitenzijde is net onderhanden genomen, waardoor de woning aan de buitenzijde nog meer luxe uitstraalt. De hal heeft een hoog plafond en de glad gestuukte wanden zijn in een warme tint gesausd dat in combinatie met ronde trap en het fraaie tegelwerk op de vloer zorgt voor een goede ambiance.

Vanuit de hal heeft u door de linker deur toegang naar de eetkamer die is gesitueerd aan de voorzijde en door de rechter deur komt u in de woonkeuken aan de achterzijde. Tussen de woonkamer en de woonkeuken is een gezellige zitruimte gecreëerd. Via een paar artist impressions wordt er een andere mogelijkheid qua indeling weergegeven.

Aan de voor- en achterzijde zijn twee grote erkers gebouwd, waarvan de erker aan de achterzijde is voorzien van openslaande deuren. De grote raampartijen in de erkers en de ramen aan de zijkant zorgen voor veel lichtinval. In de woonkamer en het zitgedeelte is een eiken houten vloer gelegd, het gladde stucwerk op de wanden is gesausd in sfeervolle tinten en behang. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.

In de woonkeuken is gekozen voor een U opstelling. Op de lage kasten is een composiet aanrechtblad geplaatst met een 5 pits gaskookplaat en de inbouwapparatuur is netjes weggewerkt in de kasten. In de woonkeuken is voldoende ruimte voor een grote eettafel om gezellig te tafelen met het gezin of vrienden.

Via de stijlvolle ronde trap, in het midden van de woning, komt u op de eerste en tweede verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zicht 4 slaapkamers, een separaat toilet en een moderne badkamer met inloopdouche en twee losse wastafels. Op de tweede verdieping heeft u de mogelijkheid om twee extra slaapkamers te creëren en is er voldoende opbergruimte.

De achtertuin biedt veel privacy en is gelegen op het zuidwesten. Op het grote terras is het heerlijk genieten van zon of een gezellige barbecue met familie en/of vrienden. Achterin de tuin is een grote vrijstaande stenen berging gebouwd (27 m²) die is verdeeld in een ruime bering met vliering en een tuinkamer die is te gebruiken als kantoor, salon of tuinkamer.

Bent u na het lezen van deze tekst enthousiast geworden, neem dan contact met ons op en wij zorgen onder het genot van een kop koffie voor een uitgebreide rondleiding.

Bijzonderheden: - woning is gebouwd in 2008; - lange oprit met ruimte voor 3 auto’s; - laadpaal aanwezig; - schilderwerk aan de buitenzijde in 2024 uitgevoerd door erkend schildersbedrijf; - vloerverwarming op de begane grond en badkamer en separaat toilet op de eerste verdieping; - achtertuin op het zuidwesten; - op een paar minuten rijden van de A9 richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam; - watersportdorp; - twee basisscholen in het dorp; - diverse sportverenigingen in het dorp (o.a. voetbalclub, handbalclub en tennisvereniging); - op 20 minuten fietsen van het prachtige strand Castricum aan Zee.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 229
Inhoud woonhuis 772

Overige

Perceel oppervlakte 440

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 229
Inhoud woonhuis 772

Overige

Perceel oppervlakte 440

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland