Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe en moderne hoekwoning

In 2019 is het nieuwbouwproject Rubrum opgeleverd. De kindvriendelijke wijk is ruim opgezet met voldoende parkeerplaatsen en groen. De woningen hebben een moderne uitstraling aan de buitenkant en door het duurzaam bouwen heeft de hoekwoning een energielabel A gekregen.

Via de voortuin komt u bij de entree van de woning met een prachtige pvc visgraat vloer met vloerverwarming, die op de gehele begane grondvloer is doorgelegd. Via een moderne deur met veel glas, komt u in de woonkamer met het zitgedeelte aan de achterzijde van de woning, het eetgedeelte in het midden en de open keuken aan de voorzijde. Het valt gelijk op hoeveel licht er door de grote raampartij met openslaande deuren aan de achterzijde naar binnen komt. De strak gestuukte wanden en plafond, zorgen in combinatie met de visgraat vloer voor een moderne uitstraling.

De open keuken is in een U-opstelling geplaatst en voorzien van een composiet aanrechtblad, vaatwasser, inductiekookplaat met 4 zones, koel-vriescombinatie, combi-oven, quooker en afzuigkap. De spotjes in het plafond zorgen voor direct licht op het aanrechtblad.

Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers en een luxe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, wandcloset en vloerverwarming.

Middels een vaste trap komt u op de tweede verdieping met een ruime slaapkamer voorzien van een dakraam en een was- en stookruimte.

De achtertuin is fraai aangelegd en heeft twee ruime terrassen en een vrijstaande houten schuur. Hier is het heerlijk genieten van de zon of een gezellige barbecue met vrienden en/of familie.

Bijzonderheden: - hoekwoning gebouwd in 2019; - energiezuinig, energielabel A; - 4 zonnepanelen; - openslaande deuren; - op de begane grond en de badkamer vloerverwarming aangelegd; - alle wanden en plafonds op de begane grond en eerste verdieping glad gestuukt; - fraai aangelegde voor- en achtertuin; - op een paar minuten rijden van de A9 richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam; - twee basisscholen in het dorp; - diverse sportverenigingen in het dorp (o.a. voetbalclub, handbalclub en tennisvereniging); - op 30 minuten fietsen van het prachtige strand Castricum aan Zee.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 381

Overige

Perceel oppervlakte 129

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 381

Overige

Perceel oppervlakte 129

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland