Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zorgeloos wonen in het prachtige Akersloot met een fraai uitzicht op de groene omgeving.
Ruim driekamerappartement met prachtige lichtinval en groot balkon.
Wordt dit uw nieuwe thuis?
Niet zomaar een huis om te wonen, maar een plek waar comfort en gezelligheid hand in hand gaan, een plek om thuis te komen. Het complex is ideaal voor senioren, maar ook jonge stellen of alleenstaanden zullen zich er thuis voelen.
De Akerhof 15 is een licht en royaal driekamerappartement met twee slaapkamers in het rustige complex Akerhof. Het appartement op de tweede verdieping ligt perfect op de zon en heeft naast een royale woonkamer ook een lichte loggia met weids uitzicht.
Het appartement is keurig bewoond en beschikt over een nette badkamer en een volledig uitgeruste keuken.
Wat dit appartement extra bijzonder maakt, is het balkon. Een heerlijke plek om ’s ochtends te genieten van een eerste kop koffie. Of om ’s avonds na het eten nog even te ontspannen met een goed boek en een glas wijn.
Akersloot is een levendig dorp met alle voorzieningen binnen handbereik.
Op de begane grond van het complex bevinden diverse winkels (drogist, fietsenmaker, kapsalon, sportschool en een yogastudio) Een paar keer per week staan er een groente kraam, een viskar en een kaasboer voor het complex.
Op loopafstand vindt u diverse andere winkels (slager, warenhuis en supermarkten) en gezellige restaurants. U hoeft nooit ver te gaan voor de dagelijkse benodigdheden. Ook scholen en sportfaciliteiten zijn in de buurt te vinden.
Door de goede bereikbaarheid d.m.v. openbaar vervoer en de nabijgelegen uitvalswegen, bent u in afzienbare tijd in Alkmaar, Castricum of Heemskerk. Amsterdam ligt op 34 kilometer en is goed bereikbaar met auto, trein of bus. Een bushalte voor de deur!
Ook de natuur is dichtbij: het complex de Akerhof ligt op loopafstand van de jachthaven aan het Alkmaardermeer. Het is hier goed toeven. Pak gezellig een terrasje of maak een lekkere wandeling of fietstocht door het prachtige Noord-Hollandse landschap. Het strand en de duinen liggen slechts op ongeveer 10 kilometer afstand.
Het appartementencomplex is in 2001 gerealiseerd. Het appartement kent een luxe afwerkingsniveau. In het complex bevinden zich 18 appartementen, verdeeld over drie woonlagen. Het complex is voorzien van eigen interne bergruimten, alsmede een lift en een intercomsysteem met videoverbinding.
Indeling
Begane grond
Op de begane grond treft u een nette, gezamenlijke entree met een bellentableau, brievenbussen, een trappenhuis en een lift. Deze etage geeft ook toegang tot de bergingen. In de eigen berging is veel extra opbergruimte voor fietsen en/of andere spullen. Er is ook een gezamenlijke bergruimte/fietsenstalling.
2e Verdieping
Het appartement bevindt zicht op de tweede verdieping. U komt binnen in een ruime en nette hal, afgewerkt met een laminaatvloer. De entree biedt toegang tot het toilet, de badkamer, een cv-ruimte met witgoedaansluitingen en heeft toegang tot de overige woonvertrekken.
Wat een licht!
De woonkamer is heerlijk ruim en dankzij de grote raampartijen en het grote balkon is er veel natuurlijke lichtinval en een mooi uitzicht. Ook de woonkamer is netjes afgewerkt. Er is meer dan genoeg plek voor een sfeervolle zithoek en een ruime eethoek. De keuken is ingericht met een licht hoekmeubel en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser.
Beide slaapkamers zijn ruim, licht en netjes afgewerkt. Eén van de kamers is voorzien van een grote inloopkast, ideaal voor kleding en overige spullen. De badkamer is betegeld en beschikt over een douche, wastafelmeubel, hangkast, designradiator en een zwevend toilet. Er is een extra toiletruimte met fonteintje in de hal.
Buitenruimte
Het balkon is bijna 10 m2 en tochtvrij afgewerkt met een extra kozijn en schuiframen. Op de vloer mooie vlonderplanken. Een heerlijke en sfeervolle plek voor een royale buiten zithoek. Zeker kun je hier met minimaal 4 personen goed vertoeven. Er is openbare (gratis) parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex.
We ontvangen u graag om de sfeer van dit bijzondere appartement zelf te ervaren. De koffie staat voor u klaar. Van harte welkom!
Bijzonderheden
- Licht en ruim driekamerappartement
- Twee slaapkamers
- Grote raampartij in de woonkamer
- Open keuken
- Groot balkon c.q. loggia met weids uitzicht
- Cv-ruimte met witgoedaansluitingen
- CV ketel (Intergas) van 2022 in eigendom
- Zonnepanelen
- Nette, gezamenlijke entree met lift
- Berging in de onderbouw
- Actieve en gezonde VvE
- Openbare parkeergelegenheid
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 266

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 266

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Wooninfluencers

Laden..