Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een echte jaren '30 woning!

In één van de zeer geliefde straten in het centrum van Castricum staat deze karakteristieke (erker)woning met vrijstaande stenen garage. De hoekwoning is gebouwd in 1937 op een perceel van 219 m². De woning heeft een L-vormige woonkamer met aan de voorzijde een erker en aan de achterzijde openslaande deuren naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping tref je een badkamer en twee ruime slaapkamers aan waarvan één toegang geeft tot het balkon. Op deze verdieping is het nog mogelijk om een derde slaapkamer te realiseren. De zolderverdieping is nu nog een openruimte. Ook hier is het mogelijk om een (slaap)kamer te creëren.

Schuin achter de woning staat een ruime vrijstaande stenen garage/berging v.v. elektra en water. Naast de woning is voldoende ruimte om een auto te parkeren op eigen terrein.

De woning dient gemoderniseerd te worden, maar dit biedt de mogelijkheid om de woning helemaal naar eigen zin te maken.

Een buitenkansje, deze sfeervolle jaren '30 woning, gelegen in een rustig straat in het oude centrum van Castricum, op loopafstand van het NS-station, winkels en diverse horecagelegenheden. Met de fiets ben je in korte tijd op het strand en in de duinen.

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang, trapkast, toilet met fontein, toegang naar L-vormige woonkamer met erker aan de voorzijde en openslaande deuren aan de achterzijde naar de achtertuin. Vanuit de hal toegang naar de dichte keuken en achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers (voorheen drie) waarvan één toegang heeft naar het balkon, badcel v.v. bad met douche en wastafel.

Tweede verdieping: middels vaste dichte trap naar open ruimte/zolder, berging en opstelling/aansluiting heteluchtverwarming.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen garage/berging v.v. elektra en water.

Bijzonderheden - jaren'30 erkerwoning; - vrijstaande stenen garage v.v. water en elektra; - parkeren op eigen terrein; - openslaande deuren in de achtergevel; - de woning dient gemoderniseerd te worden; - op loop- fietsafstand van basis- en middelbare scholen, kinderdagverblijf, sportverenigingen, winkelcentrum Geesterduin, NS station en het gezellige centrum van Castricum; - strand, zee, en duinen op circa 15 minuten fietsafstand.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 338

Overige

Perceel oppervlakte 219

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 338

Overige

Perceel oppervlakte 219

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland