Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

IDYLLISCH WONEN IN MIDDENBEEMSTER
Welkom in het hart van de Beemster, waar stijlvol wonen en duurzaamheid hand in hand gaan. Deze indrukwekkende energiezuinige gezinswoning met energielabel A is de perfecte oase voor jonge gezinnen en iedereen die op zoek is naar rust en ruimte. Hier geniet je van het ultieme wooncomfort met moderne voorzieningen, omringd door de serene schoonheid van het polderlandschap. Ontdek de perfecte balans tussen landelijk wonen en hedendaags gemak.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Energiezuinige gezinswoning: Met energielabel A ben je voorbereid op de toekomst; duurzame energie en lage stookkosten zijn hier vanzelfsprekend.
- Ruimte voor elke droom: Drie ruime slaapkamers met de mogelijkheid om eenvoudig een extra slaapkamer te creëren – ideaal voor groeiende gezinnen.
- Vrije zichtlijnen: Geniet van het onbelemmerde uitzicht aan de voorzijde, autoluw en met water voor de deur.
- Parkeerplezier: Altijd plek met een parkeergelegenheid direct achter de woning – gemak dient de mens.
- Instapklaar: Tot in de puntjes verzorgd en perfect onderhouden, hier kun je direct je intrek nemen zonder zorgen.

DE VOLLEDIGE BELEVING
Stap je deze woning binnen, dan voel je meteen de warme omhelzing van perfectie die je verwelkomt. 
De woonkamer is uitgebouwd  en zorgt voor extra leefruimte. Meer dan voldoende plek voor een heerlijke eettafel en ruime zithoek en is een toonbeeld van gezelligheid en ruimte. Perfect voor familiebijeenkomsten of rustige avonden met een goed boek. Dankzij de vloerverwarming blijven de koude dagen ver weg en geniet je van aangename warmte onder je voeten, terwijl de kinderen zorgeloos spelen op de vloer. De moderne, strakke keuken nodigt uit tot het bereiden van heerlijke maaltijden, voorzien van alle gemakken die een culinaire avonturier zich maar kan wensen. Hier wordt koken een feest! 

Op de tussenverdieping vind je 2 royale slaapkamers, elk een serene toevluchtsoord voor een goede nachtrust. De badkamer is een oase van rust en luxe, netjes en volledig uitgerust voor optimaal comfort. En voor wie meer ruimte nodig heeft, biedt de woning de mogelijkheid om zonder veel moeite een extra slaapkamer toe te voegen – ideaal voor een groeiend gezin.
De zolderverdieping is uitgebreid met een dakkapel. Hierdoor is de zolder nu licht en er is zelfs een thuiswerkplek/kantoor gecreëerd. 

Vanuit de woonkamer stappen we de achtertuin in. De tuin is keurig aangelegd met een mix van betegeling en een gazon. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het creëren van je ruime zithoek waar je optimaal van het buitenleven kunt genieten. 

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel met zeven zonnepanelen op het dak en een warmte terugwin (WTW) unit,  waardoor je niet alleen bijdraagt aan een beter milieu maar ook profiteert van lagere energiekosten. Deze woning is meer dan klaar voor de toekomst!

MIDDENBEEMSTER: EEN JUWEEL IN DE POLDER
Middenbeemster, idyllisch gelegen in het hart van het UNESCO-werelderfgoed De Beemster, is een plek waar historie en moderne leefstijl moeiteloos samenkomen. De Beemsterpolder is beroemd om zijn unieke geometrische ontwerp van kaarsrechte wegen, sloten en kanalen, en vormt een prachtig decor voor een leven in harmonie met de natuur. Deze groene oase biedt een heerlijk rustige woonomgeving, terwijl je toch binnen handbereik van de grote steden bent.

De bereikbaarheid van Middenbeemster is uitstekend. Met de auto ben je binnen 30 minuten in het bruisende centrum van Amsterdam, terwijl steden als Purmerend en Alkmaar nog dichterbij liggen. Ook met het openbaar vervoer zijn er goede verbindingen, waardoor je gemakkelijk alle kanten op kunt.

In het dorp zelf vind je tal van voorzieningen die het dagelijks leven veraangenamen. Van gezellige lokale winkels en een supermarkt tot diverse horecagelegenheden waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes. Voor sportliefhebbers zijn er sportverenigingen en faciliteiten om actief bezig te zijn. Ook op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg is er volop keuze, met scholen en medische voorzieningen binnen handbereik.

Middenbeemster is niet zomaar een dorp, maar een gemeenschap waar je wordt verwelkomd en waar je je snel thuis zult voelen. Het is een plek waar je kunt genieten van de rust van het platteland met de luxe van stedelijke voorzieningen dichtbij. Een perfecte balans voor iedereen die op zoek is naar een unieke woonervaring in een historische setting.

KENMERKEN VAN DE WONING
Met een energielabel A is dit huis een toonbeeld van energiezuinigheid. De moderne keuken, voorzien van alle gemakken, maakt koken een waar plezier. De badkamer, netjes en volledig uitgerust, biedt een ontspannen toevluchtsoord na een lange dag. De uitbouw op de begane grond en dakkapel op zolder creëren extra leefruimte, perfect voor familieactiviteiten en ontspanning. Vloerverwarming zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, ongeacht het weer buiten. En natuurlijk het gemak van parkeren direct achter de woning!

SNELLE SAMENVATTING VAN DE HIGHLIGHTS
Deze woning met energielabel A biedt drie ruime slaapkamers en de mogelijkheid voor een vierde. Geniet van vrije zichtlijnen, instapklaar comfort, en een moderne keuken. Met parkeergelegenheid achter de woning en zeven zonnepanelen op het dak, is dit de ideale plek voor wie rust zoekt én duurzaam wil wonen.

Prikkel je zintuigen en beleef het allemaal zelf. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek het huis van je dromen – een plek waar herinneringen worden gemaakt en toekomstplannen worden gesmeed. Want dit is niet zomaar een huis, maar een thuis. Neem de eerste stap naar jouw nieuwe hoofdstuk en laat je verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 130

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 130

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend