Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK DE IDEALE GEZINSWONING, VOLLEDIG VERBOUWD EN INSTAPKLAAR

Een 2-onder-1 kap in het hart van de Middenbeemster. Heeft een ruime achtertuin op het zuidoosten met de hele dag zon. Er is een luxe stoere overkapping, garage en ook nog een extra schuur. Geniet van je eigen oprit waar met gemak 2 auto's kwijt kan. Er zijn maar liefst 5 slaapkamers en ook zolder een dakkapel. In 2021 is de benedenverdieping voorzien van een compleet nieuwe vloer inclusief vloerverwarming en pvc in visgraat. Zowel de keuken als de badkamer zijn van alle luxe voorzien. Tevens is de woning voorzien 16 recent geplaatste zonnepanelen. Kom kijken naar de prachtige afwerking, dit huis is instapklaar.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, biedt deze woning een oase van comfort en ruimte. Met een woonoppervlakte van 122 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 305 vierkante meter, is er genoeg plek voor het hele gezin.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte en ruime hal die leidt naar de woonkamer. De uitbouw zorgt voor extra lichtinval dankzij de lichtstraat en biedt een prachtige eetkamer en bijkeuken. De vloer is neutraal betegeld en de afwerking is strak en modern.

De keuken is volledig uitgerust met alle nodige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Het is een ideale plek om te koken en samen te komen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en een tweede toilet. De tweede verdieping biedt nog twee extra slaapkamers, wat perfect is voor gezinnen met oudere kinderen of voor gebruik als kantoor.

De achtertuin ligt op het zuidoosten, zodat je de hele dag kunt genieten van de zon. Met een overkapping is het een fijne plek om buiten te zitten, zelfs bij minder mooi weer. De tuin is netjes aangelegd en biedt volop ruimte voor kinderen om te spelen.

De woning beschikt over een eigen oprit met parkeerplaats en een vrijstaande garage met aangebouwde berging. Hierdoor is er voldoende opslagruimte voor fietsen, tuinmeubilair en andere spullen.

HOOFDKENMERKEN

Deze woning is volledig vernieuwd en instapklaar, met een ruime uitbouw voorzien van lichtstraat. De luxe keuken heeft alle moderne inbouwapparatuur en de woning is keurig onderhouden. Met vijf ruime slaapkamers, drie op de eerste verdieping en twee op de tweede verdieping, biedt dit huis volop ruimte voor een gezin.

Stap binnen in deze prachtige woning en voel je meteen thuis. Ontspan in de zonnige achtertuin, geniet van koken in de volledig uitgeruste keuken en ervaar de ruimte die deze vijf slaapkamers bieden. 

Wees er snel bij en neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.




Volledig Verbouwd en Instapklaar: Deze woning is recent volledig gerenoveerd en klaar voor directe bewoning. Geen klussen of renovaties nodig, je kunt er meteen in trekken en genieten van een modern en strak interieur. De hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail zijn overal in het huis zichtbaar, wat zorgt voor een zorgeloze verhuizing en comfortabel wonen vanaf dag één.

Ruime Uitbouw met Lichtstraat: De woning beschikt over een riante uitbouw die een vergrote eetkamer en een bijkeuken toevoegt. De lichtstraat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat een open en luchtige sfeer creëert. Dit is de perfecte plek voor gezellige familiediners en bijeenkomsten. De bijkeuken is praktisch ingericht met ruimte voor een wasmachine en droger.

Luxe Keuken: De keuken is een droom voor elke thuiskok, uitgerust met moderne inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De luxe afwerking en slimme indeling maken koken en het bereiden van maaltijden een plezier. Deze keuken biedt zowel functionaliteit als stijl, ideaal voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden.

Keurig Onderhouden: Het hele huis is neutraal betegeld en uitstekend onderhouden. Deze nette afwerking zorgt voor een rustige en harmonieuze uitstraling, waardoor je gemakkelijk je eigen stijl kunt toevoegen. De neutrale kleuren en hoogwaardige materialen maken het inrichten van je nieuwe thuis een fluitje van een cent.

Vijf Ruime Slaapkamers: De woning beschikt over vijf ruime slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Drie slaapkamers en een moderne badkamer bevinden zich op de eerste verdieping. De tweede verdieping biedt nog twee extra slaapkamers, ideaal voor oudere kinderen, een logeerkamer of een thuiskantoor. Dit maakt de woning perfect voor grote gezinnen of voor wie extra ruimte nodig heeft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 305

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 305

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend