Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bieden vanaf € 380.000,- k.k.

Verrassend ruime splitlevelwoning met 5 niveaus waaronder een grote multifunctionele kelderkamer, de entree met inpandig te bereiken garage, lichte woonkeuken, 2 slaapverdiepingen met 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De huidige bewoners dragen na 48 jaar woonplezier graag het stokje over aan een volgende generatie. Vanuit de woonkeuken heeft u toegang tot de zonnig gelegen tuin met een achterom en waar prachtige hortensia’s de tuin sieren. Het winkelcentrum De Huesmolen, scholen en sportfaciliteiten liggen op fietsafstand.

Entree
Parkeren kan op eigen terrein voor de garagedeur en een overdekte entree geeft toegang tot de woning. Achter de voordeur is een tussenhal met toegang tot de inpandig te bereiken garage en de toiletruimte met licht betegelde wanden, een wandcloset, fonteintje, natuurlijke ventilatie en een plafond met houten planken.
Een tussendeur geeft toegang tot een 2e ruime hal met de garderobekast, lichte vloertegels en het trappenhuis naar de verschillende niveaus.

Inpandig te bereiken garage
De diepe garage is via de kanteldeur en inpandig vanuit de hal te bereiken. Hier is tevens de wasmachine- en drogeraansluiting geplaatst. En gewoon een hele fijne wegzetruimte!

Werkkamer/kantoor/slaapkamer
Vanuit de ruime hal geeft een trap toegang tot een multifunctionele kelderkamer die jaren lang de functie van een salon heeft gehad.
In december 1978 is de kruipruimte uitgegraven en is deze extra kamer gerealiseerd. De wanden en het plafond zijn bekleed met hout, er ligt vloerbedekking, de ruimte wordt verlicht door inbouwspots, er is een radiator en een raampartij met enkel glas in een hardhouten kozijn met een klapraam wat open kan. Ook zit er een wastafel die is aangesloten op een pomp. Deze kamer kan ook uitstekend als slaapkamer in gebruik worden genomen, maar denk ook aan een speelkamer, familyroom, kantoor….enfin, legio mogelijkheden!


Keuken 1e niveau
Ook vanuit de hal geeft een trap toegang tot de ruime woonkeuken met veel lichtinval vanwege de grote raampartij met dubbel glas in een houten kozijn)van plafond tot aan de vloer en een tuindeur. Ook op deze verdieping is een lichte tegelvloer gelegd en de keuken is in een hoekopstelling geplaatst met enorm veel werkblad met lichte wandtegels, veel kastruimte en bovenkastjes met bladverlichting. De keuken is wel gedateerd maar voorziet in goed functionerende inbouwapparatuur, zoals: de vaatwasser (2021), koel/vriescombinatie, elektrische oven, keramische kookplaat en een wasemkap.
De keuken wordt verwarmd door een radiator en tegen het plafond zitten houten planken. Echt een plek waar je overdag veel zal zitten met zicht op de prachtig aangelegde tuin!

Tuin
Vanuit de keuken is een trap met een paar treden geplaatst naar de prachtig aangelegde tuin waar hortensia’s de show stelen! De tuin is verder deels bestraat en er zit een poort naar een brede achterom. Als u in de tuin zit heeft u geen inkijk van directe achterburen. Vrijwel de hele middag en een groot deel van de avond kunt u hier genieten van de zon en op het heetst van de dag van de schaduw tegen de achterpui.

Living 2e niveau
Vanuit de keuken geven een paar treden toegang tot het royale woonniveau met ook weer veel lichtinval en dubbel glas in het kozijn. Op de vloer ligt parket, er zit structuurverf op de wanden en tegen het plafond zitten houten planken met inbouwspots. Op de brede vensterbank met siertegels kunt u gezellige planten plaatsen, er zit een handmatig te bedienen zonnescherm en tegen de achterwand is een open vaste kast voor boeken en/of kunst.

2 Slaapkamers 3e niveau
Een volgende trap brengt u naar 2 slaapkamers. Er is een houten verdiepingsvloer met een massief grenenhouten vloer die is doorgelegd in de slaapkamers.
1e Slaapkamer achterzijde – speelse kamer met recht opgetrokken wanden en een ingebouwde hoogslaper. De wanden zijn bewerkt met structuurverf, er zit een kunststof kozijn met dubbel glas en draai/kiepraam met hor. U kijkt over de tuinen van achterliggende woningen en dus geen inkijk van directe achterburen. Er zit een vaste kast naast de hoogslaper en er is een speels hoog oplopend plafond met balken en houtwolcement platen.
2e Slaapkamer achterzijde – ruime kamer met recht opgetrokken en gestuukte wanden en ook een hoog oplopend plafond. Eveneens in deze kamer een kunststof kozijn met dubbel glas, draai/kiepraam en een hor.
Er zit een vast bed met een opberglade eronder en de uitsparing van de hoogslaper erboven.

Slaapkamer 4e niveau
Vervolgens geeft de laatste trap toegang tot het volgende slaapniveau met de badkamer en de cv kast met extra bergruimte.
3e Slaapkamer voorzijde – ruime uitgebouwde slaapkamer met vloerbedekking op de houten verdiepingsvloer. Deze kamer heeft een houten kozijn met dubbel glas, de wanden zijn gestuukt en er zit een vaste kastenwand met spiegel schuifdeuren. Boven de deur en de vaste kast extra bergruimte. De kamer heeft een schuin oplopend plafond met inbouwspots en ook houtwolcement platen

Badkamer
Ruime badkamer met licht betegelde wanden en donkere vloertegels. Er is een ruime douchehoek met thermostaatkraan, een 2e wandcloset, wastafelmeubel met plateau en 1 lade, inbouwspots en een grote spiegel. Een designradiator verwarmt de ruimte en een groot dakraam geeft niet alleen direct lichtinval maar zit er tevens voor de natuurlijke ventilatie.

Bijzonderheden:
- Glasvezel is tot aan de voortuin gelegd
- Fijne en rustige woonomgeving
- Fietsafstand van winkelcentrum De Huesmolen en scholen
- Speeltuin aan het eind van de straat

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 550
Aantal verdiepingen 5

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 50
Garage opp 18.77
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 116
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Garage water Ja
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 550
Aantal verdiepingen 5

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 50
Garage opp 18.77
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 116
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Garage water Ja
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij