Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
EEN LEUK APPARTEMENT IN DE GROTE WAAL, HOORN!
Starters en tweepersoonshuishoudens opgelet! Dit charmante 2-kamerappartement in de geliefde buurt Grote Waal biedt je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en gezellige levensstijl. Geniet van een fijn balkon om te ontspannen, terwijl je profiteert van de centrale ligging met alle voorzieningen en het nieuwe stadstrand op loopafstand. Dit is de perfecte plek om je nieuwe thuis van te maken!
HOOGTEPUNTEN
Starters opgelet: Ideale woning voor starters op de woningmarkt.
Net 2-kamerappartement: Comfortabel en goed onderhouden.
Fijn balkon: Perfect om van je ochtendkoffie te genieten.
Centraal gelegen: Alle voorzieningen binnen handbereik.
Nabij stadstrand: Geniet van het nieuwe stadstrand op loopafstand.
Direct te betrekken: Klaar voor een nieuwe bewoner.
VEILIG EN ZORGELOOS WONEN MET HEIMSTADEN
Bij dit appartement van Heimstaden ben je verzekerd van een solide basis en duidelijke voorwaarden. De ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule en AVG zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. En met de projectnotaris van Heimstaden is zelfs het papierwerk een fluitje van een cent.
WOON IN EEN STIJLVOL APPARTEMENT
Stel je voor, je stapt je nieuwe appartement binnen en voelt je direct thuis. De lichte woonkamer met grote ramen en een deur naar het balkon brengt het buitenleven naar binnen. Dit is dé plek waar je je dagen begint met een frisse kop koffie terwijl je de eerste zonnestralen opvangt. De nette keuken in rechte opstelling biedt alle ruimte om je kookkunsten te laten zien. Of je nu een snelle maaltijd bereidt of een uitgebreid diner, alles is hier mogelijk.
De slaapkamer is een oase van rust. Hier kun je je terugtrekken na een lange dag en genieten van een goede nachtrust. De badkamer is praktisch en efficiënt ingericht, met alle benodigdheden binnen handbereik. Daarnaast beschik je over een ruime bergkast waar de cv-ketel is geplaatst. Deze bergkast biedt ook nog eens extra opbergruimte voor al je spullen.
De locatie van dit appartement is werkelijk ideaal. Je woont in een rustige buurt, maar hebt tegelijkertijd alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, supermarkten, scholen, en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. Daarnaast ligt het nieuwe stadstrand van Hoorn om de hoek, waar je kunt genieten van zonnige dagen en frisse duiken.
Dit nette 2-kamerappartement beschikt ook nog eens over een stenen berging. Hier kun je je fiets kwijt of andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. De combinatie van ruimte, comfort, en locatie maakt dit appartement een unieke kans die je niet wilt missen.
INDELING VAN DE WONING
Dit gezellige 2-kamerappartement heeft een praktische indeling waardoor elke ruimte optimaal benut wordt. Bij binnenkomst tref je een nette entree aan die toegang geeft tot een bergkast met de cv-ketel. De badkamer, voorzien van douche, toilet en wastafel, is efficiënt ingericht. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een kledingkast. De woonkamer met aangrenzend balkon is licht en ruim, ideaal voor ontspanning en gezelligheid. De keuken in rechte opstelling is voorzien van alle gemakken om heerlijk te kunnen koken. Tot slot is er een separatie stenen berging beschikbaar voor extra opbergruimte.
UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN
Starters opgelet: Ideale woning voor starters op de woningmarkt
Dit appartement is echt een droom voor starters op de woningmarkt. Met al het comfort en de gemakken van een moderne woning, biedt het de perfecte balans tussen betaalbaarheid en kwaliteit. De instapklare staat van dit appartement betekent dat je zonder zorgen kunt verhuizen en direct kunt beginnen met genieten van je nieuwe thuis. Geen gedoe met verbouwingen of grote investeringen;  het kan, maar is niet direct noodzakelijk, dit appartement biedt een naadloze overgang naar zelfstandig wonen. Voor jonge professionals of koppels die hun eerste woning willen kopen, is dit echt een buitenkans.
Net 2-kamerappartement: Comfortabel en goed onderhouden
De woonkamer is licht en ruim, ideaal voor zowel ontspanning als het ontvangen van gasten. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en opbergruimte, waardoor je een rustgevende plek hebt om je terug te trekken. De keuken in rechte opstelling is praktisch en modern, met voldoende werkruimte om je kookkunsten te vertonen. Dit appartement biedt niet alleen comfort, maar ook een stijlvolle leefomgeving waar je trots op kunt zijn.
Fijn balkon: Perfect om van je ochtendkoffie te genieten
Stel je voor: je begint je dag met een kopje koffie op je eigen balkon, terwijl je de eerste zonnestralen op je gezicht voelt. Dit appartement beschikt over een fijn balkon waar je kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Of je nu 's ochtends vroeg de krant leest, 's middags een boek verslindt, of 's avonds de zonsondergang bewondert; dit balkon biedt de perfecte setting. Het is een verlengstuk van je leefruimte, waar je de rust en sereniteit van de buitenlucht kunt ervaren zonder je huis te hoeven verlaten.
Centraal gelegen: Alle voorzieningen binnen handbereik
De locatie van dit appartement is werkelijk ideaal. Gelegen in de geliefde buurt Grote Waal, heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Supermarkten, winkels, scholen en openbaar vervoersmogelijkheden zijn slechts een korte wandeling verwijderd. Dit betekent dat je alles wat je nodig hebt gemakkelijk en snel kunt bereiken. Of je nu boodschappen wilt doen, een hapje wilt eten in een gezellig café, of een dagje wilt winkelen; alles is dichtbij. Deze centrale ligging maakt je dagelijks leven een stuk eenvoudiger en comfortabeler.
Nabij stadstrand: Geniet van het nieuwe stadstrand op loopafstand
Een van de grootste pluspunten van dit appartement is de nabijheid van het nieuwe stadstrand van Hoorn. Slechts op een paar minuten lopen, kun je genieten van zonnige dagen aan het water. Of je nu wilt zwemmen, zonnebaden of gewoon een rustige wandeling langs het strand wilt maken, het stadstrand biedt een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse drukte. Dit geeft je de mogelijkheid om te genieten van een strandlevensstijl zonder ver te hoeven reizen. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, direct naast de deur van je nieuwe woning.
CONCLUSIE
Samenvattend, dit 2-kamerappartement in de Grote Waal, Hoorn, biedt een unieke combinatie van comfort, stijl en een ideale locatie. Het is een perfecte keuze voor starters op de woningmarkt, met zijn nette afwerking en praktische indeling. Het fijne balkon biedt een oase van rust, terwijl de centrale ligging en de nabijheid van het stadstrand je dagelijks leven verrijken. Mis deze kans niet om je nieuwe thuis te vinden in deze geweldige buurt. Plan snel een bezichtiging en ontdek zelf wat dit prachtige appartement te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 156

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 156

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn